Bordeaux striber og snøresandaler

sweatshirt + nederdel Ganni // solbriller Prada// snøresandaler Zara// clutch/pung Decadent Copenhagen// halskæde Jane Kønig// ringe Kranz & Ziegler

Jeg købte den stribede sweatshirt på udsalg for et par uger og har med nogle få undtagelser (den skal jo vaskes af og til) haft den på dagligt siden. Synes den duer til stort set alt og med et par cat-eye solbriller med lyserøde detaljer (som jeg også har på her) og sexede snøresandaler (ligesom her), kom den tilmed med til 30-års fødselsdag og grillfest i fredags (havde lidt mere festlig hvid top indenunder dog).

ENGLISH RECAP: This stripy sweatshirt has become my go to style as it’s so versatile. Friday night I wore it wit cat eye sunnies and lace up strappy sandals.

(Visited 422 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

  1. Jeg købte min i Magasin for et par uger siden :) Den er helt normal i størrelsen. Jeg har en S

 1. Hvor er du (og dine sko!) dog bare fin. Jeg er vild med det støvede pastelslør, du har pakket disse billeder ind i.

 2. Hvad længde er din halskæde for så på hjemmesiden at man kunne købe den i tre forskellige længder ??

 3. Ej, jeg har vist spurgt før, men nu kan jeg ikke huske i hvilket indlæg, hvor pinligt. Jeg prøver igen.

  Du skrev på et tidspunkt, at I havde testet den der CND Vinylux ovenpå almindelig neglelak. Hvor godt vil du sige, at det holder? Er det værd at investere i sådan en top coat?

  Glæder mig til svar :)

  1. Jeg synes det holder bedre end almindelig overlak, så ja det synes jeg. Den fra Sally Hansen er dog også god. Ved ikke helt hvordan de ligger i forhold til hinanden prismæssigt, men den kan du også overveje :)