Skipper i Annecy

tee Sandro// nederdel Sandro// taske Balenciaga// solbriller Prada// sneakers Nike

Hvilken dejlig, dejlig, dejlig ferie vi har haft. Nu er den slut og det er tilbage til hverdagen (og det lækre, danske sommervejr tsk tsk…), der står på masser af kontorgøremål på arbejdsfronten og flyttekasseudpakning ovre i privaten. Gys, gys, gys til det sidste.

Jeg flyttede lige inden festival og ferie og har derfor ikke pakket ud endnu og efter en lille måned uden, er jeg begyndt at spekulere på hvad det egentlig er, der er i de 45 (!) flyttekasser. Og om jeg egentlig mangler det. Hvorfor har man (jeg?) dog så mange ting?

De her billeder er fra vores sidste feriedag, der blev spenderet i smukke og hyggelige Annecy. Jeg troede, at det var et lidt (for) vakst slogan, men det er altså ikke uden grund, at det kaldes ‘Alpernes Venedig’. Hold nu op hvor er der bare fint. Der vil jeg gerne tilbage til.

Og sørme om vi ikke også rendte ind i et dejligt udsalg dér hos et af mine franske yndlingsmærker, Sandro. Her shoppede jeg bl.a. ovenviste nederdel og tee og lidt andet rart. Helt igennem perfekt ferie.

ENGLISH RECAP: Touristy type in Annecy by the French Alps. Such a lovely site.

(Visited 2.309 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Jeg misunder din evne til at sætte tøj sammen! Den fine nederdel og en cool t-shirt er virkelig et fedt outfit. Hvis jeg havde delene i mit skab, havde jeg kopieret dig i dag, men hva faen, det er vel bare en undskyldning for at shoppe? ;)

 2. Annecy er en super skøn by og samtidig en vaskeægte turistfælde:-). Vandet fra bjergene er så klart så klart og en tur ud på søen er et absolut must. Lyder som en dejlig ferie.

  1. Ja, den kan det hele ;)

   Vi var ude at sejle på søen og det var virkelig en fin oplevelse!
   Kram Emily

 3. Sjovt du nævner det med at have brug for ting. Jeg er flyttet meget rundt de sidste to år (hurra for det københavnske lejeboligmarked!) og står tilbage med 4 snollede flyttekasser, jeg startede på 32 da jeg fløj fra mine forældres trygge rede. Nu er jeg så blevet træt af at flytte og har købt en Mercedes 609d som min kæreste og jeg er igang med at lave til en autocamper. Sådan en helårs-permanent-ting. Vi har ikke brug for ting, en kæmpe lejlighed og dyre designermøbler som tidligere :-) om vi bliver lykkeligere ved vi ikke endnu, måske! (Det håber vi i hvert fald)

  1. Åh det lyder altså lidt dejligt og som et spændende projekt. Sådan noget er jeg også lidt tiltrukket af. Men er samtidig også vild med at have en god base/’rede’, så ved ikke om jeg ville kunne leve det i praksis… Håber det bliver det rigtige og helt fantastisk for jer :)
   Klem
   Emily

  1. Tusinde tak og tak for komplimenten <3 Disse er taget med min telefon og redigeret i Photoshop :) Klem Emily

 4. Haha ja, kender alt for godt til det med kasserne :) Forleden fik vi gæster, og da vi ikke har meget opbevaringsplads i lejligheden, agerer soveværelset opbevaringsrum når vi får besøg. Men efter sådan en aften, kan man næsten ikke huske hvad man har puttet derind – mon man bare burde lukke øjnene og smide det hele ud? :D haha!

  1. Det er et Nikon 1. Super kamera der er nemt at have med og hvor man kan skifte objektiverne. Og så er det også pænt. I like! :) Klem Emily