Stribet tee & denimnederdel

Indlægget er udgivet i samarbejde med Urban Outfitters

denimnederdel Urban Outfitters// stribet tee BDG// sneakers Adidas//  cardigan Staring at Stars// cross-body bag Kimchi

Kender I det, at man ved sæsonskifte bliver helt sulten efter nyt til garderoben. Eller en helt ny garderobe måske snarere? Sådan har jeg det hvert år, når sommeren lakker mod enden. På sådan en helt utålmodig ‘alt skal skiftes ud’-måde. Jeg nøjes dog som regel med at besinde mig og i stedet bare tilføje lidt.

Faktisk er det akkurat på det her tidspunkt, at jeg er mest shoppelysten. Ja, sådan rigtigt shoppelysten endda. Bryder mig egentlig ikke så meget om det ellers. Underligt nok måske, men har aldrig rigtigt været begejstret for processen.

Forstå mig ret. Jeg kan rigtig godt lide at have et lækkert udvalg i skabene og noget pænt at tage på. Men det der med at trawle butikker igennem er ikke rigtigt mig. Kan omvendt godt lide at have et på forhånd fastlagt mål (dén taske, dé solbriller, dét par sko) og så gøre kort proces.

Det går dog lidt bedre med at handle på nettet og derfor syntes jeg også det var en skæg udfordring, da Urban Outfitters gav mig til opgave at style et sæt kun med sager fra dem.

Jeg har handlet en hel del fra deres boligafdeling tidligere, der altid er god for on-trend tæpper, sengetøj, accessories m.m., ligesom jeg har skrevet og tippet om netop den slags fra dem. Men for at være helt ærlig havde jeg ikke tidligere overvejet at se deres tøj igennem. Hvilket skulle vise sig at være en fejl. Jeg blev især positivt overrasket over deres eget brand og så er jeg helt, helt skudt i BDG, overvejer at købe hele kollektionen, det er så meget mig.

ENGLISH RECAP: I’ve been a long time fan of Urban Outfitter’s home department, but I’ve just discovered how great their apparel selection is as well. Especially their own brand and BDG impressed me.

(Visited 2.471 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Den store, runde er fra Trine Tuxen og den lille fra byBiehl :) Takker, du er sød. Klem Emily

  1. Tusinde tak Amanda. Følte mig også meget ung og hip ;) Tak og lige over fine du. Klem Emily

 1. Superfint outfit, bliver meget fristet nu hvor jeg ser dig i deres tøj. Men hvordan er størrelserne mon?

  1. Tak skal du have Sanne. Jeg synes de er liiiiidt små i størrelserne. Jeg har nederdel og tee i small, hvilket normalt fungerer, men hvis jeg nu skal være helt, helt ærlig, så havde det ikke gjort mig noget at det var lidt større. Så hvis jeg skal have mere fra et af de brands, så ville jeg selv gå en størrelse op :) Klem Emily

 2. Hej Emily

  Med tiden har jeg fået det som dig og orker bare ikke at trave butikker rundt en hel lørdag men garderoben skal jo gerne opdateres en gang i mellem. Så prøvede jeg en personlig shopper i magasin og blev vildt positivt overrasket!
  Hun havde fundet en masse fede ting der bare lige var mig og kom hjem med en masse lækre ting til arbejdet inkl. En lædernederdel (har jeg længe ønsket mig men ikke orket at finde :)) det hele tog en time og jeg fik en masse styling tips oveni. Det er ikke sidste gang jeg gør det og kan virkelig anbefale dig at prøve – det er gratis så der er ikke noget at tabe udover en times tid :)
  Hilsen Sandra
  PS, i øvrigt rigtig sødt sæt til dig

  1. Kære Sandra, det lyder vel nok både smart og som en dejligt oplevelse. Sejt at det fungerede så godt! Det er noteret og helt bestemt noget jeg vil overveje at prøve :) Tak for tippet og god aften til dig :) Klem Emily

 3. Skønt outfit! Jeg har ikke noget imod at shoppe, men jeg finder næsten aldrig noget i butikkerne, men ofte på nettet i stedet. Det er bare så uoverskueligt sommetider, hvis man bevæger sig ind i nogle af de store tøjforretninger, og der ovenikøbet er mange mennesker og et fyldt prøverum. Så jeg kan sagtens forstå, du ikke er fan af processen. Jeg ville langt hellere kunne åbne min garderobe, og så var tøjet der bare! ;)

 4. Tasken!!!! <3 <3 <3

  Manner, du kan altså noget med at finde gode tasker. Eller øh.. ;)
  Resten er også super cool, nu er jeg bare nødt til at have ny taske. (igen)