Stripes & Berries

THE BEST WAY TO EAT RASPBERRIES

Fingerhindbær er altså bedst. Og specielt hvis det er super søde, danske sensommerbær. Men først skal det altså lige handle om de grønne striber.

Som barn og tilmed teenager har jeg slidt mangen en klassisk Nørgaard-bluse op. Og da jeg skulle skrive ønskeliste til min fødselsdag for lidt siden, så røg der altså også sådan en på. Og heldigvis var der en sød veninde, der opfyldte mit ønske.

Det er ren nostalgi at være tilbage i sådan en stribet sag og jeg kan egentlig slet ikke forstå, hvorfor det er så længe siden, jeg sidst har haft en. Så behagelige og sidder så pænt. Jeg er (stadig) fan!

Haps! Det er ikke bare striberne der er ren nostalgi, det er det altså også at spise hindbær på den måde. Prøv bare selv. Det er direkte barndomsflashback :)

Penny påstår at hunde også spiser hindbær… Jeg tror hende ikke over en dørtærskel.

Fusserne er også i grønt og hvidt ;)

(Visited 2.510 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. Ja lidt skørt er nu en gang godt af og til ;)

   Ej, så må du fluks i gang, det er ellers sådan en rigtig børneting. Det er heldigvis aldrig for sent <3
   Knus
   E

 1. Penny har ret med hensyn til at hunde spiser hindbær. I hvert fald spiste min hund hindbær så sent som sidste mandag…. Direkte fra min mormors hindbærbuske. Oh yes! Og han spiste selvfølgelig kun de modne, de grønne røg ud med det samme. ;)

  1. Ih det bliver hun glad for at høre, når nu jeg ikke troede på hende. Skægt altså, og vildt nok at din selv plukker dem :) Klem Emily

 2. Oh yes her må Penny få ret!
  Vi er også nødt til at indhegne alle bærbuske i haven, da vores hund ellers lige så fint nipper de modne af :) Og hun er troligt lige ved siden af, når vi plukker, i det tilfælde at nogle bær ryger på jorden…

 3. Hej, jeg erklærer mig enig med koret; du ser så fin ud i både grønne striber og med hindbær på fingrene ;-)
  Ved du, hvor man kan finde bluserne online? Jeg kan kun finde de originale inde på norgaardpaanettet.dk, men der står der som om, at de er one size. Kan det passe?!

  1. Taaaak <3
   Tjek de er one size vildt nok egentlig, men de formår at passe (stort set) alle synes jeg :)