Print & Heels

selected
selected9

//PRINTS & HEELS HERE//

I forbindelse med mit ambassadørskab for Selected Femme kommer jeg hver måned til at style og vise et look ovre på Feel Selected, deres egen mægtigt fine blog. På den kan man i øvrigt også lære mere om hvordan det perfekte (krøllefri!) suit bliver til, komme bag kulisserne i en stor modevirksomhed, få stylingtips og meget andet.

Her er et lille smugkig på mit sensommer-look. Apropos det, hvor er vejret fantastisk i dag (i alle tilfælde her i København), helt perfekt friskt og sprødt og alligevel lunt. Har sagt det mange gange før, men lige akkurat nu er min yndlingsårstid.

Nå, men nok om min sensommerkærlighed. Smut lige forbi Feel Selected for flere billeder, detaljer og ikke mindst mine tanker om hvordan jeg også vil bruge top og nederdel hver for sig OG hvad der er lækkert at hoppe i, når man ikke har verdens længste stænger ;)

ENGLISH RECAP: Scoot over to Feel Selected for the full look, details and a little interview on prints and heels (it’s in English).

selected6

 

(Visited 1.663 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Hej Emily! :)

  Jeg får besøg af en veninde fra London, og tager hende med til København i 3 dage. Jeg kommer selv fra Århus, men tænker at tage hende med i Tivoli, Strøget, og Torvehallerne.
  Har du nogle gode forslag til andre ting, vi kan lave? En god restaurant fx. Det må gerne være lidt anderledes. :)

  Kærligst Malene

  1. Hej Malene,

   Ih det lyder vel nok dejligt, bare det var mig :)
   Mht. restauranter så kan jeg anbefale Paté Paté, Gorilla, Bæst, Pluto og Llama (bland mange andre). Til morgenmad/brunch er Møller Kaffe og Køkken, The Union Kitchen eller Mad og Kaffe et hit.
   Selv er jeg egentlig ikke den allerstørste fan af selve Strøget, men bevæger man sig lidt udenom (Købmagergade, Krystalgade, Ny Østergade, Grønnegade, Pilestræde, Kronprinsensgade) bliver det straks lidt sjovere. Og så er jeg også kæmpe fan af Nørrebro og området omkring Sankt Hans Torv (Elmegade osv.), der ligger førnævnte Bæst også tæt på ligesom Mirabelle hvor man får byens bedste croissanter og hvor der er hyggeligt til morgenmad/frokost :)
   Håber I får det hyggeligt.
   Knus Emily

 2. Og udskæringen på støvlerne giver længere ben – det er altid rart med lidt optisk bedrag :-) Tak for tippet med selected femme-bloggen!

 3. Hej Emily
  Jeg læser trofast med på din blog, der er i en hel anden kategori end, hvad jeg selv blogger om, men jeg bliver inspireret og glad af at læse den.

  Og lige en skæg ting jeg har lagt mærke til… i næsten hvert indlæg skriver du “i alle tilfælde”, jeg har nu min egen “Find Holger”-leg, hvor jeg leder efter det sted, hvor du har skrevet det i indlægget.. Jeg synes det er hyggeligt med såden et kendetegn.. haha, har du mon selv lagt mærke til det? I alle tilfælde nyder jeg at læse med ;)

  Kh Kamilla

  1. Hej Camilla, haha… ja du har helt ret. Det er ikke noget jeg gør intentionelt, men lægger nu godt mærke til at den dukker op hyppigt :)
   Og tak for de pænt ord, så dejligt at du læser med! Klem