look of the day: dark

Outfit details: Jacket, jeans, heels (old) and tee Zara// bag Mulberry

Lige om lidt sidder jeg i et fly på vej mod Afrika. Jeg skal tage del i et spændende projekt, som jeg glæder mig helt vanvittigt til at fortælle jer meget mere om på et senere tidspunkt. Jeg er mægtig spændt, men for at være helt ærlig også lidt nervøs. Jeg skal alene afsted (eller sammen med nogen, men ingen jeg kender) og der er masser af nye og ukendte oplevelser, steder og mennesker i vente.

Jeg har planlagt en masse indlæg til jer mens jeg er væk og måske kommer jeg også til at kunne opdatere lidt dernedefra, men hvis jeg ikke lige er så vaks til at svare på kommentarer eller mails, så ved I hvorfor. Håber I vil være lige så gode til at hjælpe hinanden, som I plejer :)

Pas godt på jer selv og på bloggen mens jeg er væk, vi skrives igen inden længe <3

bloglovin

(Visited 407 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

34 Kommentarer

 1. SÅ lækkert outfit! Du ser virkelig godt ud og spændende med Afrika – rigtig god tur, pas på dig selv <3

 2. Elsker det look til dig :)
  Rigtig god tur til Afrika, glæder mig meget til at høre mere om det! Pas på dig selv, søde Emily :)

  1. Ville så gerne hjælpe, men sidder i lufthavnen på vej til Afrika, så kan desværre ikke i denne omgang. Du må en tur forbi Zaras webshop og ‘bladre’ igennem :)

 3. Nøj, du ser hammer godt ud Emily! Virkelig. God tur til Afrika, det lyder rigtig spændende. Pas på dig selv :)

 4. God tur Emily :-)
  Vil du, når du får tid, skrive hvad str du har jakken i fra Zara.?
  Tak og endnu engang god tur.
  Trine

 5. Hvor er du dog utrolig smuk! er vild med håret, det enkelte men alligevel gennemførte outfitt!! og igen såååååå vild med dit lækre hår! :-)
  god dag :-)

 6. Hej Emily. Vil lige høre dig om du er glad for denne jakke? Har den nemlig hængende hjemme til overvejelse :-) Min tvivl går på, at det allerede snart er for koldt til at bruge den udenfor, og den er næsten lidt for kraftig at bruge indenfor. Hvad tænker du?

  1. Ja, den er mere en blazer end en rigtig jakke ikke? Jeg planlægger at bruge den som blazer under en frakke :)
   Og er rigtig glad for den, men forstår godt dit dilemma…