insta week

Den (næsten) forgangne uge set fra min Instagram (hedder emilysalomon der). Sidste søndags slikskåle med Simply Chocolate og de nye Stevia Lakridser fra Haribo (gode og smager som lakridsbogstaver). Hundefis, der ikke ville op mandag morgen, Schumacher butiksåbning i Illum (den skønne strik med glimmertråd og ‘fletningen’ foran er derfra), udsnit fra madstyling-/fotojob, dejlig gave fra Stylesnob (glimmerstøvlerne i dette indlæg), citronpasta (opskrift kommer i morgen), kig på Anna Dello Russo x H&M kollektionen sammen med bl.a. søde Lily, morgenmad, pæn frakke fra H&M Trend (kommer uge 39), sort morgenmad med sort smoothie og sort kaffe, skurkagtig hund der tigger sandwich, sød seddel fra sød kæreste, Penny hygger sammen med Line hos 9PR, shellac i farven Fedora hos Beauty Avenue, smukke tynde guldringe fra Kinz Kanaan, endnu en gang salat fra Smag, ben og blomster på vej til hyggeligt middagsselskab hos Acie og en (ret så lille, er lidt stolt) pakket kuffert, der nu er på vej til Afrika.

My week in Instagram pictures.

bloglovin

(Visited 226 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Så dejlige billeder :-)) Og jeg vil glæde mig til flere af slagsen samt en go’ opskrift, for ja – øjnene fandt frem til pastaretten som det første ;-)
    Og: thumbs up for en dejlig blog, som er en af mine favoritter at kigge med på :-)

  2. Uh hvor har du fundet Stevia lakridser?? Har ikke spist hvidt sukker i et år og savner lakrids :-)