friday I’m in love

Jøsses, så blev det fredag igen. Hører nok til et fåtal, der ikke synes at fredag er det allermest fantastiske. Bevares kan godt lide fredag og weekend i særdeleshed, men det kommer som oftest lidt bag på mig, at det allerede er fredag igen og at endnu en uge er spolet forbi, i hvad der føles som super fast forward.

Nå, nok klynkeri, jeg har haft en fabelagtig – omend noget hektisk – uge med start på mit nye job som kommunikationsblæksprutte hos Meyou, arrangementer, middagsaftaler og undervisning alle aftenerne (skal vist prøve at sparke et par ‘fri-aftener’ ind i næste uge, set i bagklogskabens lys) og så er der jo også en lille blog og lidt maskineri rundt om den, der skal passes. Og en plettet hund og en kæreste. Ham kæresten er jeg i øvrigt ret så vild med. Vi har snart kendt hinanden i umindelige tider (apropos det med at tiden går hurtigt) og jeg er stadig lige pjattet med ham. Føler mig heldig!

Min weekend står på venindehygge i aften, Femina-messe i Forum i morgen eller søndag og så skal jeg til reunion med min gamle folkeskoleklasse i morgen aften. Vi plejer altid at have det mægtig festligt, så glæder mig. Og så skal vi i øvrigt overhovet ikke ind på hvor længe siden det er jeg gik ud af skolen, host host ;)

Er håbløst bagud med at svare på kommentarer, gør det så snart lejligheden byder sig. Hver og en er dog læst og lige så værdsat som altid!

Klem og god fredag <3

ENGLISH RECAP: Wow, friday yet again. I really feel like the weeks are just zapping by at the speed of light. At the same time I’m enjoying everything happening at the moment (just started a new and exciting job this week among other things) as well as everything else I’m blessed with, so I’m not really complaining. I’d just love an extra hour a day or so ;)

bloglovin

(Visited 202 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Snart 3 år… Og vi har kendt hinanden i 7 år efterhånden, så det er rigtig rart at have en der bare kender en ud og ind :)

 1. Jeg oplever nogle gange sådan en slags fredags-depression. Følelsen af tomhed på en fredag, fordi man endelig har fri, men det bare ikke helt giver den lykkefølelse som man havde forventet. På sådan en fredag eftermiddag kan kontrasten til hverdagens og arbejdslivets travlhed være enorm, hvilket giver anledning til at pine sig selv med spørgsmålet: “Nu har du jo fri, hvorfor er du ikke lykkelig?”

  1. Kan godt følge dig. Det er lidt som med nytårsaften ikke? Man kommer til at stylte det op til et eller andet fantasia, som virkeligheden ikke kan leve op til…

 2. I know right!!?
  Fredag er SÅ PLUDSELIG hver eneste uge (og i min verden er weekenderne endnu mere hektiske end hverdagene, så fredag er min mandag…).

 3. Jeg synes faktisk, det er lidt snyd, at først Kia og nu du sidder der og er så glade for jeres mænd, når nu vi andre (læs: jeg) bare sidder og spytter i vores cosmopolitans og forbander det andet køn langt væk…

  1. Haha søde Miriam, nyd du bare det. Dét har bestemt også sin charme og fordele!! Sådan nogle mænd er jo også drønbesværlige og spilder og grisser og sætter avisfingre på alting, så man af og til drømmer sig tilbage i sin lille ordentlige pigelejlighed ;)

 4. Hvor er det dejligt at høre at du er pjattet med ham – kommer helt til at tænke på min egen kæreste, som jeg også er helt pjattet med. God weekend :)

 5. Jeg synes godt nok også at ugerne går enormt hurtigt. Synes det var mandag i går? Men hey, dejligt at weekenderne ligger så tæt på hinanden!
  Jeg hørte faktisk til en af dem, som hader fredage og weekend indtil for et par måneder siden. Sådan er det vel, når man arbejder 10-timers vagt hver fredag og 12-timers vagt hver lørdag :)

 6. Hjertelig tillykke med jobbet Emily, jeg kunne godt tænke mig at spørge om du er blevet headhuntet til jobbet?

 7. Jeg hører til en af dem, der møder på arbejde, når alle andre siger ‘god weekend’ – Så jeg synes at weekenden er lidt langt væk, selvom det er fredag. Men når dagen så næsten er omme, og jeg har fri – Så gik det jo ikke så langsomt endda! Så jeg kan følge dig fuldt ud :) Det er jo næsten helt uhyggeligt, at tiden bare passerer uden man lige lægger så meget mærke til det.

 8. Dejligt indlæg – jeg er så stor en fan af din blog Emily, fordi den altid gør mig i godt humør. Du virker til, at have sådan en rar tilgang til livet, som os læsere kan relatere til. Det synes jeg virkelig er fedt! Ved ikke om det måske kan have noget at gøre med, at du er lidt ældre end de helt unge modebloggerere, og derfor af naturlige årsager er mere nede på jorden, og hviler i dig selv og din personlighed. Skønt at du stadig er lige vild med din kæreste, kærlighed er en dejlig ting :)

  God lørdag aften,
  Anne

  1. Tak for din dejlige kommentar :) Ja, er jo en lidt ældre model end gennemsnittet, så det kan helt sikkert have noget med det at gøre. Er også stor fan af at blive ældre (bortset fra at tiden går så pokkers stærkt), synes netop det er rart at slappe mere og mere af omkring alting, have lidt erfaringer at trække på etc. og samtidig føler jeg jo at jeg er ung og har det hele foran mig… :)