little things

 Det fine ‘Sunshine’-pod. Ved at købe det støtter man Børnehjælpsdagen.

Søde meddommere.

Lækker kage, som kan købes hos La Baguette i Charlottenlund, overskuddet går selvfølgelig til Børnehjælpsdagen.

I går var jeg sammen med Birthe Kjær, Lisbeth Østergaard, Kenny Aleksandr, Søren Bregendal og Charlotte Biehl på besøg hos Børnehjælpsdagen for at være dommer i en designkonkurrence, hvor anbragte børn fra hele Danmark har kunnet prøve kræfter som smykkedesignere for byBiehl. Vi skulle vælge 3 vindere blandt de mange indsendte forslag, en svær opgave for der var så mange fine tegninger og ikke mindst rørende historier med dem.

Opgaven lød på at børnene skulle tegne noget, der gør dem glade, for at sætte fokus på det positive i hverdagen, selvom der jo som regel er en ganske trist årsag til at disse børn er anbragt og de ofte har en fortid med svigt, misbrug og vold, fra dem der burde passe på dem, bag sig. Jeg glæder mig til at vise jer vindertegningerne lige om snart og ikke mindst til at se dem som smykker fra byBiehl i starten af næste år :)

(Visited 346 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Som jeg også skrev igår, synes jeg simpelthen, det er den fineste konkurrence længe. Og et helt nyt og forfriskende bud på velgørenheds smykker, for dem er jeg altså ikke altid lige vild med.

  1. Ja synes også det var sådan en sød idé og man skal slet ikke undervurdere hvordan ‘så lidt’ først og fremmest gør en forskel for de børn der er med og ikke mindst hvordan det er med til at sætte fokus på anbragte børn/børnhjælpsdagen generelt :)

 2. Birthe Kjær! Iiih, er hun lige så rar i virkeligheden, som man tror? Jeg knuselsker hende, hun er jo en dansk kulturskat! :D

 3. Hvor fint et initativ – og hvor må det have været en hyggelig, men svær, opgave at have været på! Godt der var kage at styrke sig på (:

  – Anne

 4. Sikke en rar konkurrence, bliver helt varm om hjertet – glæder mig til at se børnenes tegninger :)

 5. Tak for i går! Vi er meget glade for at du ville deltage i dommerpanelet.

  Det var nogle rigtig fine tegninger vi fik udvalgt. :-) Vi ser frem til overrækkelsen d. 6. november!

 6. Fantastisk arrangement!
  Glæder mig meget til at se de fine tegninger og senere de nye pods :-)

  Synes dog jeg mangler et billede af Søren Bregendal… ;-)

  1. Hahaha… han var også mit teenage-crush, så forstår hvad du mener ;) Han kom lidt for sent, så fik ikke taget et billede af ham inden vi gik i gang med at votere og havde efterfølgende for travlt med at kigge på tegninger + spise kage, så nåede det slet ikke. MEN der var en fotograf til arrangementet, så mon ikke jeg kan få lidt billeder der ;)