details: folklore

Details: Gold rings Kinz Kanaan// necklace MinNavnehalskæde// watch Daniel Wellington (gifted)// bag Balenciaga// earrings CAIA// sweatshirt Zara

Cirkusblusen (som en læser kaldte den i går, hehe) og ruskindsøreringene igen, igen. Begge dele hænger på mig i øjeblikket. Resten af outfittet kommer senere. Og der er også kage, smykker og Birthe Kjær på tapetet, så kig endelig forbi ;)

Min dag står på arbejde og i aften skal jeg til middag hos min bonusfamilie, men allerførst skal jeg ud at svinge pletnæsehunden en tur rundt på stranden i det smukke vejr! Rigtig god torsdag til jer :)

bloglovin

(Visited 736 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Så nydeligt! Har du mon et link til Zara-blusen. Synes jeg er blevet en anelse forelsket i den.

    Lyder dejligt med en bonusfamilie! Sådan én burde alle mennesker have :-)

  2. Årh, sådan en strandtur lyder rar! Så er det pludselig lidt fesent at have en gammel missemand, der sover 18 timer i døgnet…

  3. Fanger altid mig selv i at smile stort over dine små kælenavne til Penny! Smågriner lidt for mig selv…. ;-)