details: folklore

Details: Gold rings Kinz Kanaan// necklace MinNavnehalskæde// watch Daniel Wellington (gifted)// bag Balenciaga// earrings CAIA// sweatshirt Zara

Cirkusblusen (som en læser kaldte den i går, hehe) og ruskindsøreringene igen, igen. Begge dele hænger på mig i øjeblikket. Resten af outfittet kommer senere. Og der er også kage, smykker og Birthe Kjær på tapetet, så kig endelig forbi ;)

Min dag står på arbejde og i aften skal jeg til middag hos min bonusfamilie, men allerførst skal jeg ud at svinge pletnæsehunden en tur rundt på stranden i det smukke vejr! Rigtig god torsdag til jer :)

bloglovin

(Visited 681 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Fanger altid mig selv i at smile stort over dine små kælenavne til Penny! Smågriner lidt for mig selv…. ;-)