leather earrings

I onsdags var jeg til butiksåbning hos CAIA i Tullinsgade, der forhandler mærket af samme navn og som består af en kollektion af tasker og accesories i læder. Derudover har butikken også et udvalg af håndplukkede vintagegodter og er virkelig et besøg værd.

Jeg købte ovenviste øreringe i bordeaux ruskind og de har hængt på mig siden. Selvom de er store er de ikke tunge og jeg er især vild med det lidt indianeragtige look de giver i kombination med en fletning.

ENGLISH RECAP: I’m obsessed with these burgundy, leather earrings from Swedish designer CAIA.

(Visited 385 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

40 Kommentarer

 1. Du ser SÅ godt ud! Er helt enig i at øreringene er rigtig gode i kombination med en fletning :)

 2. Måske et spøjst spørgsmål ;)
  Men har du fået ordnet bryn? De ser RIGTIG flotte ud til dig nemlig, meget velplejet og fint. :)
  God søndag

  1. Helt ok ;) Næ, men er begyndt at bruge en anden øjenbrynspen end den jeg plejer. Den er fra MAC og ret fantastisk. Tipper om den snarest :)
   Og mange tak i øvrigt!

 3. Hej Emily,

  Denne her besked har ikke noget med indlægget ovenover at gøre, men jeg ville bare sige mange gange tak for billetterne til Anna Dello Russo at H&M, som jeg vandt herinde. Min veninde og jeg havde en rigtig dejlig pigeaften med shopping :) Jeg ville gerne have hilst på til eventet, men jeg så dig ikke.. Jeg så kun pigerne fra Looklab.

  Fortsat god weekend :)

  1. Det var da bestemt så lidt. Ærgerligt at vi ikke fik sagt hej til hinanden, men så dejligt at høre at du havde en god aften :)

 4. Wow! Hvor er de smukke! Kan godt lide at de er så enkle! Men hvordan får du at vide når alle de der butiksåbninger er? For du er altid til alle de der fede events?! :)

 5. Rigtig gode billeder af dig og øreringede er noget på pæne. Man får jo næsten lyst til at få huller i ørene når man ser noget så fedt.

  1. Mener den hedder Bombastic fra GOSH :) Skal nok lige tippe om den i et indlæg snarest for den er rigtig god!

 6. HVor er du smuk :) – dine øjenbryn ser virklig flotte ud, er de blevet farvet eller tegner du dem selv op?

  1. Takker :) Jeg tegner dem op. Har lige fået ny øjenbrynspen og den gør vist underværker at dømme efter jeres kommentarer ;)

 7. Ej, hvor er de flotte :) Kender hende godt. Hendes mand er forstander på den skole jeg har gået på – lidt sjovt (;