bling bling

Jeg har aldrig rigtig været en smykkepige. Altså har gået med smykker af og til, men langt fra dagligt. Det har ændret sig her på mine ‘gamle dage’ og jeg er nu røget helt over i den anden grøft, hvor jeg slet ikke føler mig påklædt uden en halskæde som minimum. Og gerne et par armbånd og en ring eller tre også. Til gengæld er jeg uendeligt kedelig, når det kommer til øreringe. Har de samme fra Line & Jo siddende i altid, nok mest af dovenskab, men på det punkt er der altså virkelig plads til forbedringer.

Jeg har netop fået en halskæde med mit navn forærende fra MinNavnehalskæde og eftersom jeg har ønsket mig sådan en sådan ca. siden jeg så SATC første gang (hvilket sådan ca. er uhyggeligt lang tid siden), så er jeg helt oppe at køre over den. Ved ikke hvorfor jeg aldrig har fået købt en selv, det er jo nærmest at betragte som en klassiker og et must have efterhånden.

I forbindelse med mit garderobeforbedringsprojekt, har jeg også fået lidt hylder til display af smykker og andre accessories, ovenfor kan I se to af dem, der for tiden er fyldt med bling. Det er ikke meningen at noget skal bo der permanent, men kun at det skal ligge der til inspiration i en kortere periode og så jeg husker at bruge det. Akkurat ligesom med tøjet på stativet :)

ENGLISH RECAP: I keep some of my newest ‘bling’ on display for inspiration as well as ‘oldie but goldies’ I’d like to wear more often :)

bloglovin

(Visited 263 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Det var da en utroligt smuk og original måde at opbevare smykker på, Emily! Det er hermed skrevet bag øret :D

  1. Dejligt hvis det kan være til inspiration. Det er selvfølgelig ikke særligt praktisk mht. støv/rengøring, men synes det er det værd ;)

 2. Har selv sukket efter navne-halskæde i ligeså lang tid :) Mit problem er bare at jeg synes de er pænere med korte navne som dit og carrie – mit bliver for langt.
  Synes desuden det er en rigtig god ide af få lagt sine smykker frem så man husker dem – har selv indført lignende princip :)

  http://fitandfashion.wordpress.com

  1. Ja, det er smart ikke?

   Hmm… kan godt se hvad du mener mht. længde på navn. Måske et kortere kælenavn så? :)

 3. åhh hvor er det en god ide! du er simpelhen bare så sej og kreativ og original, jeg kunne blive ved! :) hvor kommer den smukke halskæde til venstre for navnehalskæden fra?

 4. Det er egentligt sjovt som det kan ændre sig med alderen det med smykker, normalt har jeg altid kun gået med to bestemte ringe. Men nu skal jeg også have noget ekstra bling på dagligt, hvis ikke jeg erstatter halskæde med et tørklæde.

  Og sikke en fin navnekæde, mit eget navn er så kedeligt at jeg ikke gider at gå rundt med det om halsen :P

 5. Jeg er også vild med navnehalskæden, men jeg har desværre ikke en endnu – men det er vist ikke forsent endnu :-)
  Smart måde du opbevare dine smykker.
  /Camilla

 6. Du har så også bare et navn der er uhyre velegnet til sådan en halskæde! Jeg var også vild med tanken en gang – men jeg har efterhånden accepteret at jeg ikke synes mit navn ville se særlig yndigt ud…

  Og nu er jeg så også gået den anden vej. Som yngre gik jeg aldrig nogen steder uden både halskæde, armbånd, ringe og øreringe – men nu hører det sjældenhederne at jeg bære andet end min vielsesring og et par faste ringe i ørene.

 7. Har ikke hidtil tænkt på dig som værende til ‘bling’… Men du har egentlig en ret god samling!!

 8. Fed måde at bruge Ikea hyller på ;) Har selv overvejet noget ligende, men var bange for at “hive” dem ned ;)

  Holder de godt?

  1. De holder fint, men tror ikke de er lavet til at holde så meget. Lidt smykker og lignende går fint :)

 9. Fine smykker søde! Jeg har en 10 år gammel guld halskæde, hvor der står mit navn på. Men ved ikke om jeg kan få mig selv til at gå med den igen! Jeg var jo kun 18 dengang. :) Men dit navn ser rigtig fint ud! Knus herfra