Efterårsmorgener

I RUN MY OWN COZY BREAKFAST CLUB

Sådan her så min morgenmad ud i dag. ‘Fuglefrø på skyr’, som min kæreste ynder at kalde det og varm urtete i koppen. Og stearinlys. Kan godt være, at det er mørkt og koldt om morgenen nu, men så må man hygge sig ud af det ;)

english med grey2

My breakfast this morning. ‘Birds seeds on yoghurt’ as my boyfriend calls it and a hot herbal tea.  And candles. It’s starting to get really cold and dark in the morning around here so I’m trying to push through it with a cozy morning setup.

Min morgenblanding i dag: Skyr med chiafrø, morbær, ristede kokosflager, rå kakaonibs, pistacienødder og hampefrø. Masser af smæk på smagen og gode næringsstoffer. Er vild med mine ‘fuglefrø’ ;)

english2lyse

My morning mix today: Icelandic yoghurt (‘skyr’) with chia seeds, dried mulberries, toasted coconut flakes, raw cacao nibs, pistachios and hemp seeds. So flavorful and nutritious. I really like my ‘birds seeds’ ;)

Det eneste problem ved morgenmadshygge er, at jeg får lyst til at blive hængende lidt for længe…

english2lyse

The only problem about a nice and cozy breakfast on a weekday is that I tend to get stuck there…

Og så et lillebitte sneak peek af hvad jeg lavede med Interflora i går. Glæder mig til at vise jer mere :)

english2lyse

Finally a little sneak peek of what I did with Interflora yesterday. Can’t wait to show you more :)

(Visited 1.687 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Hvor ser det skønt ud :-) Er dog imponeret over hvor lille en portion du ser ud til at blive mæt af… Ca hvor meget skyr spiser du på sådan en portion?

  1. Av det ved jeg ikke. Synes ikke den var så lille endda, måske det er skålens dybde/størrelsesforholdet, der snyder lidt? Og at al skyren er gemt under topping ;) Har aldrig rigtig målt det op, men vil tro at det er knap 150-200g :) Klem Emily

 2. Jeg vil gerne foreslå, at du stopper med at skrive dansk og engelsk versionen simultant. Rigtig god torsdag :)

   1. Selvfølgelig :). Jeg synes simpelthen, at det er irriterende at læse og rodet. Det flytter (mit) fokus fra teksten og billederne, da jeg i stedet prøver at finde det, der er relevant at læse.

    1. Tak :) Hmmm… det er noget jeg har bikset med længe og syntes egentlig selv at denne løsning var god (dansk først og så engelsk efter en tydelig ‘skillelinje’, men åbenbart ikke tydelig nok?). Men vil meget gerne finde en løsning, der fungerer for alle :) Der er efterhånden rigtig mange ikke-danskere, der læser med og dem vil jeg også gerne imødekomme, selvom dansk bestemt er mit hovedfokus (og det jeg selv er bedst til). Hvad hvis jeg kursiverer den engelske del (har gjort det nu i dette indlæg). Er det så mere tydeligt, hvad der er hvad?

 3. Du tager bare sådan nogle flotte billeder! Og jeg elsker elsker din bog, har bare slugt det hele