Hello H2O

Jeg er som regel okay god til at huske at få drukket nok vand, men i perioder svipser det. Og så er det jo fint med en lille reminder i form af en sød vandflaske (endda med et fint, lille betræk), man kan have med i tasken. Bliver også altid træt af det, når jeg er på farten og har glemt vand. Mange ting vil jeg gerne betale for, men flaskevand er altså en af dem, jeg gerne vil undgå.

english med grey2

Most of the times I remember to drink enough water, but sometimes I skip a beat especially when I’m out and about. That’s why I’m so happy with my new, cute water bottle that fits perfectly in my bag. Here in Denmark the tap water is of such good quality that it actually makes no sense to buy bottled water when on the run.

Åbningen på denne flaske er stor nok til, at man kan komme citrusskiver m.m. ned i, så det bliver mere attraktivt, at få drukket masser af vand. Og der er et smart låg indeni, så man ikke får hele molevitten i munden, når man drikker. Her er det mandarin, lime og en rosmarinkvist, men rigtig mange frugter, bær og krydderurter er gode smagsgivere til ens postevand. Få flere idéer i dette indlæg.

Skål :)

english2lyse

The top of the bottle is wide enough for slices of citrus etc. Which makes the water so much more appetizing. I.e. I drink more. Theres even a little lid inside to prevent the fruit pieces from coming out while drinking. Here I’ve used clementine, lime and a rosemary sprig, but all sorts of fuits, berries and herbs will leave your water tasting delicious.

Cheers :)

(Visited 2.184 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Dejlig inspiration til en kold tirsdag! Jeg har ik den smarte flaske men en kande med mynte, ingefær og æble står nu på bordet :-) Go dag!

  1. Av det lyder nu heller slet ikke så dumt, tror jeg vil gøre dig kunsten efter med den blanding :) Lige over! Klem

 2. Hej Emily! Ved du, hvordan flasken er rent sundhedsmæssigt ifht materialet, den er lavet af? :-)

  1. Nej desværre ikke, men der står i det mindste i bunden at den er BPA-fri, så det er jo en start :) Knus Emily

 3. Fin vandflaske!

  Ved du, hvilket materiale den er lavet af? Og kan den vaskes af med en opvaskebørste? Har ikke opvaskemaskine (øv), og synes tit, det er lidt noget bøvl med de fleste vandflasker/drikkedunke…

  1. Takker, er også glad for den :)

   Desværre ikke, men den er BPA-fri, hvilket er et plus. Det kan den, den må faktisk ikke komme i opperen… Låget kan pilles af og en slank opvaskebørste eller flaskerenser kan sagtens gøre jobbet :)

 4. Det ser altid så vidunderligt stemningsfyldt ud med sådan en flaske eller kande fyldt med vand og skønne smagsgivere. Desværre har jeg lidt for mange bitre erfaringer med lokkende beholdere fyldt af vand, der i bund og grund smager rædselsfuldt. Måske jeg skulle tage mig sammen og lave mit smagende vand selv? Så har jeg kun mig selv at bebrejde, hvis det ikke funker :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

 5. Jeg plejer også at købe nogle fine vandflasker fra Søsterne Grene, Inspiration eller via nettet fordi det motivere en til at drikke vand og syntes da jeg er blevet markant bedre til det!
  Har aldrig overvejet at putte timian i vandet. Det virker rigtig jule agtigt – timian og appelsin.
  xx // Afza
  http://bloodxblack.blogspot.dk

  1. Ja ikke? Det er godt nok rosmarin her, men er sikker på at timian bestemt også kunne være et hit! :) Mynte og basilikum er også godt. Og salvie :)

 6. Hej Emily … rigtig sød flaske og tilhørende pose – den kan man godt være bekendt at have med i tasken :-) Kh Maiken

  Med hensyn til materiale og rengøring, så står der følgende på hjemmesiden:

  THINGS TO KNOW:
  – Mixed materials
  – Hand wash