Efterårsnegle og 70’er vibes

Skærmbillede 2015-10-06 kl. 09.43.25Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-2essie

bluse Mads Nørgaard // nederdel ADPT.// sneakers Adidas// taske Saint Laurent// neglelak essie ‘in the lobby’

En af efterårets helt store tendenser har været og er 70’erne og det synes jeg slet ikke er et tosset modeårti at plukke lidt godt fra. Og for mig er det netop det, det handler om. At låne lidt trends fra den tid og gøre det nutidigt og til sit eget i stedet for at gå efter at ligne noget fra Hair ;)

Her er mit bud på 3 outfits med mere eller mindre tydelige 70’er referencer og matchende negle fra essie’s efterårskollektion, der netop er inspireret af 1970’ernes (glam)rock ‘n’ roll musikscene.

Psssst… Er man i øvrigt interesseret i selv at få fingrene i en lækker æske med efterårskollektionen fra essie (se alle 6 lakker her), så er det blot at lægge en kommentar til dette indlæg inden på søndag d. 15/11. Der er 3 æsker på højkant.

Vinderne får direkte besked på mail.

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-5essieEmily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-32essieEmily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-25essie

strik Mads Nørregaard// jeans IRO// pumps Ganni// taske Leowulff// neglelak essie ‘bell bottom blues’

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-29essieEmily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-27essieEmily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-35essieEmily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-36essie

kjole Mango// pumps Marie Monin// neglelak essie ‘leggy legend’

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-5-2essie

FOTO: MARIE MY

(Visited 3.549 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

230 Kommentarer

 1. Jeg er jo en retro elsker, måske ikke så meget i min egen garderobe men ellers stilmæssigt i min bolig :)
  Essie´s skønne farver kan altid friste mig.

 2. Har endelig fået øjnene op for Essie efter i mange år at have nægtet at betale 100 kr for en neglelak – men de ER bare gode og farverne er jo til at dø for!

 3. Lækre lakker til at pifte det ellers lidt grå efterår med – ja tak, det ville da være skønt :)

 4. Hermed en god bedring hilsen til dig Emily. Med krydsede (larkede) fingre om at du kommer dig hurtigt!

 5. Hermed en god bedring hilsen til dig Emily. Med krydsede (larkede) fingre om at du kommer dig hurtigt!

 6. Elsker din stil! Ville være lykkelig over lidt nye farver til neglene. Befinder mig pt i en barselsbobbel, så kunne bestemt trænge til lidt liv til fingerspidserne :)

 7. Flot styling, der passer perfekt til de lækre neglelakker. Jeg kan aldrig få for mange neglelakker – specielt ikke fra Essie. God bedring

 8. Uhhh, jeg ønsker mig de der neglelakker!! Jeg kan se flere af dem, der ville være perfekte til jule- og nytårsoutfits..:D

 9. Sikke nogle fine neglelakker! De kunne godt opdatere en del af mine outfits til hverdag og fest. Den bronze er specielt flot!

 10. Super fine outfits, bliver nok nødt til at kigge nærmere på den strik fra Mads Nørregaard ;)
  Og så ville det ikke være dårligt at kunne pynte sig med Essie´s pæne farver!

 11. Holy moly for en konkurrence! Jeg stod netop i Matas i går og glanede over de smukke Essie-neglelakker! Den nye efterårspakke må SÅ gerne flytte ind hos mig!

 12. Lækkert 70’er outfit. Synes også, det kan være en lidt svær stil, så godt med lidt inspiration :) Og så guldneglene – den Essie ville jeg gerne vinde til at sejle igennem julen og nytår på!

 13. pæne pæne styles :) og ikke mindst pæne negle! De flotte farver ville jeg da også gerne have på mine negle

 14. Ååårh, jeg er godt nok også blevet lidt vild med 90’erne… Så fine looks, og de neglelakker MÅ jeg eje, konkurrence eller ej. :-) Kram og god bedring med hjernerystelsen

 15. Jeg er så vild med den nederdel på første billede og hey flotte farver fra Essie.
  Håber det går bedre med hovedet. kram

 16. Hovrnserndu bare godt ud !
  Du inspirerer mig til at bruge neglelak noget mere.
  Og der må gerne komme et sæt herhjem, i min sygdoms bobel hvor lægen siger jeg skal holde mig i ro, suk!!

 17. Har fornylig genfundet glæden ved neglelak og Essies efterårskollektion indeholder herlige farver! Jeg ville elske at vinde et par stykker :-)

 18. Lækker konkurrence! Jeg elsker neglelak og Essie er favorit mærket og det er nogle fine farver, så jeg vil bestemt ikke sige nej til sådan en dejlig æske:)

 19. Det er nogle virkelig lækre billeder! Farven på mangokjolen er jo helt fantastisk og giver mig lyst til mere farve. Og til sommer..

 20. Jeg er vild med de farver! Er generelt vild med efterårsfarver! Jeg lægger et lod i puljen. Og så håber jeg samtidig på, at du snart bliver rask igen!

 21. Jeg har for nylig ryddet ud i min samling af lakker, og den kunne derfor godt trænge til en opdatering. Så jeg krydser fingre og håber :)

 22. Åh, jeg ville elske at få fingrene i alle de fine farver fra Essie – og måske dele lidt ud af dem i form af december-overraskelses-gaver til nogle søde veninder! :-)

 23. Jeg er vild med essie – de har bare nogle virkelig fine farver!

  Pt. skifter jeg mellem Essies Bordeaux og deres Licorice – så god kvali, de holder næsten en hel uge på neglene – wup wup!

 24. Du er vel nok smuk! <3 Jeg er helt vild med looket med jeans (det klæder dig, selvom det ikke er så tit, at vi ser dig i blue jeans) og blå nuancer. Og neglene er selvfølgelig top flotte på alle billederne. 1970’ernes (glam)rock ‘n’ roll musikscene vil glædeligt blive budt inden for hos mig Jeg vil meget gerne have nallerne (neglene!) i en af de tre æsker. ;)

 25. Sikke nogle fine farver :) Dem ville jeg godt nok gerne vinde..
  Rigtig meget god bedring med knolden :)

 26. ELSKER neglelak, og Essies lakker er altid rigtig fine – især den mørkerøde på de første billeder ligner lige noget for mig :-)

 27. Sikke flotte efterårsfarver, som også sagtens kan gå an til julefrokosterne :-) Krydser fingre!

 28. Jeg elsker 70’er-vibes og elsker Essies-neglelakker! Så det er virkelig en dejlig konkurrence :-)

 29. Det er den flotteste kollektion jeg længe har set. Den må virkelig gerne flytte ind hos mig og blive en del af projekt “du fylder 30, hold så op med at bide negle”

 30. Hvor er sneglene blevet af? ;-)
  Jeg ville elske at vinde et Essie kit, så mine altid lakerede negle kunne få lidt nye farver!

 31. Sikke nogle fine farver, de må gerne pynte mine negle. I øvrigt er det en rigtig flot kjole fra Mango, mon den stadig er i butikkerne? God bedring med hjernerystelsen (lyt evt. til nogle podcasts, kan anbefale danske Third Ear, dansk/amerikanske Strangers, og så er der den populære This American Life, og Serial fra sidste år).

 32. Krydser fingre for at kunne tilføje fine farver til Essie-samlingen!

  Rigtig god bedring, Emily!

 33. Åh så smukke farver! Jeg kunne enormt godt tænke mig den der “plum”-farve især :P

  Håber det går fremad med hovedet! :) Og så pæne blå sko!! :p

 34. Ihh hvor ser du bare skøn ud på de billeder! Og lakkerne er jo som altid, SÅ fine :) Det vil jeg krydse fingre for at jeg vinder :))

 35. Nye Essie lakker ville passe perfekt til, at jeg starte nyt job den 1. december :-)

  God bedring :-)

 36. Jeg gad godt blive bedre til det med at have en flot neglelak på.. Og Retro-looket er et dejligt look

 37. Hold op hvor ser du godt ud! Gør du altid, men alligvel ;-) Og virkelig flotte outfits. Jeg er fan!
  Jeg ville dele neglelakkerne med min veninde og min Mor.

 38. jeg elsker essie, og som trofast fan af 70’erne og 80’ernes rock n’ rollers, er det jo den perfekte kollektion for mig! :D

 39. Ih, hvor er det et par fine looks. Jeg er ikke helt modig nok til at springe ud i 70’er trenden, tror jeg, men måske jeg kan tage mig sammen, hvis jeg vandt neglelaksættet og ligefrem kunne matche med det ;-)

 40. Essie laver de bedste neglelakker! Jeg er generelt afhængig af at have neglelak på og Essie får mig altid til at crave nye farver!

 41. Helt enig i at det bedste er at plukke de trends ud man kan lide og som passer til én, uden at kopiere decideret ALT fra 70´erne. For mig fungerer flare-bukser feks ret godt, så den del af trenden er jeg glad for :) Og så er mit næste køb uden tvivl en ruskindnederdel!! (Din er SÅ fin!)
  Ville elske at lege med de fine lakker fra Essie hele vinteren :)

 42. Sikke nogle flotte farver, dem ville jeg ikke have noget i mod at bruge her i efteråret :)

  God bedring, håber snart du kommer oven på igen!

 43. Ih, den der bronzefarvede én er flot. Og den blommefarvede. Tror de to i en kombi ville være mega fint! Anyways, god bedring Emily. :)

 44. Jeg sværger til Essie, og jeg elsker elsker elsker deres 70’er-serie, som jeg nu craver endnu mere ;)
  .. Og den ruskindsnederdel er to die for! Jeg elsker at få lidt inspiration til, hvordan man liige bruger “the age of aquarius” på en moderne måde :) (det er jo ikke hver dag, man er på vej på Femø-lejr)

 45. Skønne outfits og negle .0) Essie har virkelig nogle skønne nuancer. Mit eget hjem er også præget af retro uden dog at gå all in. En fin måde også at bringe tiden ind i ens outfit.

  god bedring med hovedet, pas på dig selv.

  Smil Lene, Århus. .0)
  @justlove2ndhand

 46. Uh, hvor er den kollektion flot! Der trænger også til lidt udskiftning i skuffen herhjemme!

 47. Jeg elsker Essie. Eneste neglelak jeg køber, navnene og farverne er bare så sjove og fine.

 48. Ih hvor er de negle altså flotte – Essie’s neglelakker holder altid! :)
  PS. du er virkelig fin i sættet med jeans og blå striber! x

 49. Wow sikke nogle skønne farver – Essie kan altså virkelig noget! Og så er jeg vild med din stil og evne til at sætte gamle trends sammen på en nutidig måde! Meget fint :)

 50. først rigtig god bedring til dig, håber snart du er ovenpå igen. elsker essies lakker og elsker at de altid er at finde i sæsonens farver.
  vh katrine

 51. Sikke fine farver det ville kunne sætte lidt kulør på neglene i de ellers lidt mørke tider :)

 52. Er vild med den røde kjole! Og med de bronze- og bourdouxfarvede lakker. Dem ville jeg meget gerne vinde, og så forære til min kære mor:-)

 53. Det er virkelig nogle fine neglelakker – som passer perfekt til denne årstid! Den røde er f.eks. helt perfekt til juleaften, mens de alle sammen kan bruges til julens fester og nytårsaften :-)

 54. De er virkelig fine, de lakker – fulde af pang og pænhed! Dem ville jeg elske at pynte mig med :)

 55. Rigtig god bedring søde Emily ! Stirrer på mine egne afskallede negle og ønsker mig en ny (eller 6) neglelak.

 56. Hold op nogle fine billeder, er især vild med det blå outfit
  Håber du begynder at være ovenpå igen.
  Det ville være lækkert med nye lakke☺

 57. Åh hvor fint med det matchende tøj og de matchende baggrunde! OG nelgelakkerne er jo også virkelig flotte, de ville ikke være dårlige at vinde :-)

 58. Sikke nogle smukke farver! Og hvem er ikke tosset med essieneglelakker?! ;)

  God bedring søde Emily!

 59. Eeej, elsker det hele. Tøj, farver, setting. Og elsker tanken om at vinde de lækre farver. Krydser fingre :-)

  OG god bedring med hovedet!

 60. Jeg var egentlig ret overbevist om, at metalic neglelakker var noget jeg tog afsked med i 90’erne (havde et seriøst crush på dem dengang og endte med at hade dem lidt efterfølgende), men nu skal jeg da lige love for at de er vendt tilbage til min bevidsthed, hvor er de dog lækre de lakker!

  God bedring Emily – håber snart du er ovenpå igen!

 61. Enig 70’erne er faktisk ikke så dårligt et årti, men jeg gruer til gengæld lidt for når 80’erne får en revival

 62. Først og fremmest: Rigtig god bedring, Emily. Jeg håber snart, at du får rystet den hjernerystelse langt væk (høhø).

  Dernæst: Jeg KNUSelsker neglelak, Essie og efterårsfarver. Så præmien er virkelig perfekt!

  Alt det bedste,
  Line

 63. sikke smukke farver de neglelakker har – helt perfekte her til efteråret og vinterens nuancer :)

 64. Åh nogle lækre Essie lakker, ja tak dem vil jeg elske at eje. Flotte looks! God bedring :-)

 65. Jeg har længe gerne ville kunne smøre en pæn neglelak på, men jeg har kun nogle vildt kiksede farver, og jeg glemmer altid at kigge efter neglelak, når jeg er i den slags forretninger. Det her må være min chance for også at få sat lidt kulør på hverdagen. Juuuhuuu :-) Jeg krydser fingre.

 66. Ligger her i sofaen med 2 kæl-krævende katte ovenpå mig og prøver at skrive at de neglelakker MÅ jeg ha…..men det er fandme ikk nemt… :-)
  God bedring.

 67. Uhh! Krydser fingre :-) Min veninde er besat af Essie neglelak, så hun får lov at være så heldig at få dem, hvis jeg vinder. Måske jeg selv tager en af dem – men jeg bruger alt for sjældent neglelak, og så er det jo bedre de ender med at blive brugt ;-)

 68. Utoligt at de kan blive ved med at komme med nye fede farver (deres pænt store sortiment taget i betragtning). Jeg kan i hvert fald altid finde en ny, jeg ikke kan leve uden og disse er bestemt ingen undtagelse :-) og så holder de bare godt (også bedre end nogle af de dyreste brands!). I like!!!!

 69. Wauw, flotte stænger i den røde kjole & fine efterårs-negle.
  God bedring med det stakkels hoved.

 70. Elsker at neglelak er blevet lige så stor en del af de nye kollektioner som tøj …..Lækkert

 71. Sikke nogle fine outfits! Jeg er vild med det sidste, med de flotte metalic negle! :-)
  God dag og god bedring!

 72. Jeg tror at det er din skyld at jeg er blevet SÅ glad for Essie- vitterligt! Før var jeg sådan lidt “de er da meget gode” MEN nu efter dine fine indlæg køber jeg nærmest ikke andre lakker. SÅ tak for dette.
  Og det ville slet ikke gøre noget hvis jeg vandt efterårets og vinterens farver, da jeg pt. er tvunget til at skifte min pung ud til en lavet af muldvarpeskind efter en liiiidddt for dyr rygsæk-rejse …

  Rigtig god bedring med at hvile hovedet- og tak fordi der ikke er helt stille på bloggen alligevel :)

 73. det ville være den perfekte gave til mig selv ;-) og så ville jeg kunne dele dem lidt med min datter på 5 år som også ææælsker smukke farver på neglene :-)

 74. Uuuuhhhh lækre farver:-) De ville pynte gevaldigt på mine negle:-)
  Rigtig god bedring smukke Emily.

 75. Der bliver ved med at komme så mange nye, flotte farver, at man slet ikke kan følge med. Ih hvor jeg håber, at jeg vinder!

 76. Lever for tiden med kun en enkelt farve neglelak. Livet er hårdt, når man er på SU og alle de andre farver går til samtidig.

  ps. Sejt, at du er i stand til at holde helt lav profil med din hjernerystelse. Jeg fik selv en i foråret og kørte bare derudaf med 110 i timen alligevel. Som konsekvens har jeg stadig ondt i hovedet de fleste aftener og kan ikke længere feste til kl. 5 om morgenen.

 77. Det er virkelig nogle flotte sæt du har på, jeg er kæmpe fan. Minder en del om hvad jeg selv kunne finde på. Held og lykke til alle ☺

 78. Sikke nogle flotte lakker, de måtte gerne pynte mine negle her til vinter ;)
  god bedring, og krydsede fingre fra
  Ditte
  ps. den røde Mango kjole er bare SÅ lækker på dig :D

 79. Lækker som altid, og fede tøj- og negle sammensætninger. Er helt enig i det med at man skal “låne” og ikke gå all in hver sæson, haha. God bedring med hjernerystelsen :-)

 80. Jeg er vild med lakkerne fra Essie! Altid i flotte farver, og så synes jeg de holder de super godt :-)

 81. Læste først overskriften som efterårssnegle og fik helt lyst til en blød kanel og kardemommekrydret kanelsnurre.. Er vild med de nye farver, specielt den kobberfarvede som er super smukt til 70’er kernelæder.

 82. Rigtig god bedring Emily :)
  Da jeg læste med, fik jeg også helt lyst til at matche mit tøj med min neglelak :)

 83. Du ser smuk ud og klarer 70er looket til topkarakterer. Neglene inklusiv – må gøre kunsten efter, hvis jeg vinder :) God bedring med hovedet.

 84. Årh, ville elske at lege med de smukke farver på neglene! Også sammen med min lille datter, der indimellem får lov til at lege med…hun elsker også farver:) Smukke billeder i øvrigt!

 85. Nye lakker ville falde på et tørt sted… efter jeg er blevet mor, synes jeg, det er gået lidt ned ad bakke på beautyfronten – og det vil jeg egentlig mægtig gerne rette op på :)
  Rigtig god bedring til dig!

 86. Sådan en fin lille konkurrence skal jeg da også være med på ;)
  Skønne 70’er outfits! :)

 87. Som altid er din fortolkning af årstidens mode tendenser fantastisk inspirerende. Selvom jeg går hjemme på barsel med min guldklump og som følge af graviditeten er (lidt for) blød både her og der kan jeg stadig finde inspiration hos dig. Tusind tak for det.

 88. Jeg kan rigtig godt lide Essies neglelakker!
  Og neglelak i det hele taget, det er en fin detalje!

 89. Ja tak til lækker lak! Øj, hvor er det en flot efterårskellektion! God bedring med hovedet.

  /Marie

 90. Som medicin-studerende i klinik på hospitalerne, er jeg en af de mange, som sjældent får neglelak på, da man ikke må have det på hospitaler, så det er kun fredag eftermiddag-søndag, og må indrømme det sker sjældent – alt for sjældent – hvorfor jeg heller ikke får købt mange neglelakker, da de simpelthen bliver brugt for sjældent. Og det er ærgeligt, for jeg elsker neglelak, jeg føler mig SÅ feminin med lak på neglene.

 91. Jeg elsker Essie og de der farver ikke mindst. Ville meget gerne have fingrene i dem – så at sige.

  Jeg vil også gerne vide hvor halskæden er fra?

  Glædeligt efterår.

 92. Ååh, lækker neglelak kan få selv det mest triste efterårslook til at skinne! :)
  God bedring herfra :)

 93. Godmorgen fra regnfulde Jylland! :-)
  Jeg tror nok lige, at jeg ville blive ret så glad, hvis jeg blev en af de heldige tre som vandt sådan en Essie æske (smiley med hjerter i øjnene) ;-)

  Mange ‘god bedrings’-kram fra Randi

 94. Er vild med deres lak, så det ville være lækkert med et par flotte nye :)
  Rigtig god bedring, håber snart du er på højkat igen.

 95. Neglelakker kan man ikke få for mange af så jeg ville være rigtig lykkelig hvis jeg vandt sådan et sæt :)

 96. Jeg er vild med det første outfit! Virkeligt noget jeg kunne se mig selv i. Håber at jeg vinder de flotte neglelakker fra Essie, ville være så fine her til vinter. :-)