Overalls og rullekrave

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-15

rullekrave Inwear// overalls ADPT.// støvler IRO// taske Céline// huen er hjemmestrikket

Selvom jeg stadig langtfra er tilbage på toppen, så får jeg det langsomt bedre og bedre. Hvilket betyder at jeg er begyndt at gå en del ture, samt har fået lov at sidde lidt ved skærmen hver dag. Men jøsses hvor er det altså noget af en omgang med sådan en hjernerystelse. Det ved man vist ikke helt, før man rent faktisk prøver det (og det kan jeg kun råde jer til at lade være med!), men jeg har godt nok fået respekt for det.

Mine dage forløber primært med at høre lydbøger, hvile mig, gå små ture og så sover jeg 10-12 timer hver nat. Jeg er godt klar over at det lyder misundelsesværdigt (især for de af jer med små børn), men under normale omstændigheder vågner jeg af mig selv efter 7-8 timer og føler mig veludhvilet, mens jeg for tiden bare er træt, træt, træt.

Er så taknemmelig over alle de søde piger, der ‘passer’ bloggen i disse uger, men er også noget så glad for så småt at kunne byde lidt ind igen selv. S.A.V.N.E.R. at blogge som jeg plejer :)

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-21

Selvom hovedet ikke er helt på højkant er det rart at komme ud på en lille luftetur (i overalls!) og nyde en cappucino fra Alimentari på Njalsgade. Hyggeligste lille sted!

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-29Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-25Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-10-2Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-22Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-19

FOTO: MARIE MY

(Visited 2.585 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Hvad har du fået hjernerystelse af? :) Det er bestemt ikke sjovt at erhverve sig sådan en!

    1. Jeg slog hovedet mod en klippe (faldt på en våd sten) på vores ferie i Marokko :( Nej, slet ikke sjovt!

  2. Hvem der end har taget disse billeder, må du endelig ansætte som fast fotograf, super fede! Der er lidt papperazi over dem! “Sidder lige i mit møg seje men tilpas afslappede outfit og drikker en kop kaffe helt alene”

    1. Det er Marie My fra Nemesis Babe (se evt. link nederst i indlægget) og hun er nemlig så dygtig :) Hyggeligt med så fin feedback, det siger jeg videre til Marie :) Kram

  3. Kære Emily. Øv, med den hjernerystelse. Jeg har selv prøvet det, og det er noget så frustrerende. Hvis ikke det allerede er blevet nævnt, så kan jeg anbefale kraniosakralterapi til at (hjælpe med at) kurere hjernerystelsen. 2 behandlinger så var jeg helt symptomfri. Do it!!

  4. Mine hjernerystelser har heldigvis været milde (jeg formåede dog at få 2 inden for 2-3 måneder – og så endda på samme måde), men jeg kan godt følge dig alligevel. Jeg var også vildt tung i hovedet og så var jeg rastløs, fordi jeg læser bøger konstant plus jeg gik i gymnasiet på det tidspunkt og var typen, der altid var på forkant med afleveringerne, så jeg stressede rimelig meget over den der hjernerystelse!

    http://satinawandel.dk