Prikket grønt og pudder

bluse Rützou (sidste sæson)// nederdel Rützou// solbriller Karen Walker// sandaler L. K. Bennett// taske Balenciaga

Kender I det, at man har sammensat det her outfit, som man aldrig lige har den helt rigtige lejlighed til? Sådan havde jeg det med ovenviste. Det hang bare helt klar på mit (overbebyrdede, host host, jvf. gårsdagens indlæg) tøjstativ og ventede på at det skulle med ud, men lige lidt skete der. Så i stedet for at vente på, at jeg blev inviteret på frokost på Geranium eller et sted i Paris, så tog jeg det på, på arbejde i tirsdags. Og den slags vil jeg til at gøre oftere, for jeg følte mig vidunderligt overdressed og lady like. Og så må jeg jo bare hive det frem igen, hvis frokostinvitationen kommer ;)

ENGLISH RECAP: I had this outfit in my head for weeks, but never seemed to have an occasion to wear it. So instead of just saving it for that imaginary gourmet lunch I wore it to work and felt blissfully overdressed and very lady like :)

Billeder taget med Nikon D7100// Pictures taken with Nikon D7100

(Visited 570 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

62 Kommentarer

 1. FANTASTISK indlæg, Emily!
  Jeg håber, du og alle prikkerne snart bliver inviteret på frokost!!! I ser skønne ud!

  Kh, Mette

 2. Fantastisk outfit – du er virkelig god til at få brugt farver!
  Dog tænker jeg, om vi bor i samme land? For det ser dælme også koldt ud! :P

 3. Hvor ER det dog bare pænt!
  Jeg prøver at leve efter dette citat: “Don’t save something for a special occasion. Every day of your life is a special occasion” :)

 4. Wauw, det ser bare SÅ fint ud!
  Så krydser jeg da også lige fingre for at du bliver inviteret ud af en eller anden dejlig mand ;)

 5. Hold nu ferie, det er nogle fantastiske billeder, Emily! Jeg var helt overbevist om, at du var rejst sydpå. Du formår virkelig at fange det helt rigtige lys på de helt rigtige locations! Åh, hvor er det fint.

  1. Tusinde tak søde Caroline. Næ, det er såmænd ‘bare’ København i efterårssol :)

 6. Bedste outfit længe!!! Og smukke billeder, alt fungerer!
  Tak for inspiration frk. Lady-Like ;)

  1. Tusind tak Mette, men ja, det er bare om at få dem på i stedet for at vente på det perfekte tidspunkt :)

 7. Det er helt igennem fantastisk det her outfit! Jeg leder med lys og lygte efter din flotte bluse. Har dog kun fundet den i mørkerosa, som også er meget smuk. Hvilken str. har du købt din i?

  1. Den er en small/36 :) Er også så glad for den. Den findes vist nok i en bordeaux version i denne sæson :)

 8. Hej Emily,
  Sikke nogle fine billeder – jeg er lidt nysgerrig omkring, hvordan du fanger lyset så fint? Jeg synes ofte når jeg tager billeder, at jeg enten ender med lidt kedelige skyggebilleder eller billeder, der er alt for ‘hårde’ pga. solskinnet. Bruger du nogle bestemte indstillinger på kameraet eller redigerer du dine billeder bagefter? Håber du vil svare eller måske lave et indlæg om det :)
  God søndag!

  1. Tusind tak. Det er lidt et tilfælde her. Billederne er ‘bare’ taget i min frokostpause, så det var det lys, der var. Jeg indstiller manuelt (ISO, lukkertid, hvidbalance og blænde) og ja, som du selv har erfaret, så er direkte sollys ikke et hit. Men vil da overveje at lave et indlæg om det en dag :)

   1. Og jeg står i skygge og ‘fotografen’ står lige akkurat der hvor skyggen stopper. Så det er lidt à la modlys. Der kommer en anelse sol direkte ind i kameraet, men ikke på mig :)

 9. Så fint et sæt :-) Lurer lidt på at anskaffe mig nederdelen. Er den normal / stor / lille i størrelsen?

 10. Jeg får meget inspiration i din måde at sammensætte dine outfits både med accessories og sammensætning af materialer.

  Hvor jeg selv havner i problemer er at jeg elsker at gå i nederdel, men det er ikke altid at strømpebukser tager sig godt ud og desværre skal man jo også tænke praktisk i et tempereret land som DK :) ligeledes er det med cardigans.. Jeg ville være meget taknemmelig hvis du vil tage disse dilemmaer til overvejelse..

  Nadia

 11. Dit solbrillelink sendte mig tilbage til dette outfit. Du ser fuldstændig fantastisk ud! Wauw :)