Tone i tone og mønstermikskjole KIOMI// cardigan mint&berry// pumps Mario Giordano// shopper Markberg// taske Decadent// øreringe Kinz Kanaan// solbriller Karen Walker

Mønstermiks OG tone i tone på én og samme tid. To af mine yndlingsemner, når det kommer til tøjstyling, i skøn forening. Jeg har valgt at holde mig til røde nuancer og så ellers skeje ud med to af tidens største mønstertendenser nemlig tartan og leopard. Noget der nok kunne blive lige vel i øjnefaldende (ok, ville ikke være bleg for det, men det er en anden historie), men som bliver mere samlet og gennemført at se på, takket være, at det hele er holdt i samme farver. Som prikken over i’et matcher negle og øreringe også ;)

ENGLISH RECAP: Mixing patterns and wearing different shades of the same color are two of my favorite things when it comes to styling. Here both of them combined in a very daring yet put together red look of tartan meets leopard.

(Visited 562 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

  1. Hej Emily!

    Rigtig rigtig fin blog, og super fin stil du har dig der! Jeg er ny her og er i gang med at snuse rundt omkring. Og så faldt jeg lige over din blog. Du er mere end velkommen til at kigge forbi min blog :)

  2. Hi Emily. Love the styling, red theme and THAT dress. Very cool!!!! Also loving your hair pulled back in a messy bun in the last couple of posts… Very relaxed, but also works well with your more feminine / “put together” outfits. Super inspiring :) Hannah

  3. Det jeg især godt kan lide ved dig, er at du er så tro mod din stil Emily! Dine outfits skriger altid dit navn :) Og så er du altid enormt gennemført!
    FLOT!

  4. Det er muligvis mit yndlingsoutftit nogensinde! Så pænt! Jeg føler mig utrolig fristet til at klikke det hele hjem til mig selv ;)

  5. Arg, hvor er det vellykket! Den cardigan ser virkelig lækker ud til prisen, og skoene er så efterårsskønne og ville være perfekte femme-fatale-sko til julefesterne. Virkelig godt sat sammen.