Striber, kløvere og tungekanter

coatigan By Malene Birger// tee Part Two (i andre farver her og her)// jeans Zara// taske By Malene Birger// armbånd byBiehl// pumps L. K. Bennett

Ovenviste har jeg haft på størstedelen af de seneste to uger. Ok, har skiftet t-shirten og jeans’ne regelmæssigt, men ud over bittesmå variationer over samme tema, så er det mere eller mindre det. På trods af, at jeg måske fremstår mere varieret i mit tøjvalg her på bloggen (og i øvrigt takker netop den for, at jeg bliver ‘tvunget’ til at variere), så er jeg typen der gladeligt har mere eller mindre det samme på i længere perioder. For nogle uger siden var det boyfriend jeans, strik og pumps og nu er det skinny jeans, tee, coatigan og pumps.

Elsker virkelig den uldfætter og har uden undtagelse haft den på hver dag (enten ‘som sig selv’ eller over en læderjakke) siden jeg købte den og tasken forrige fredag. Kender I det, når man har drømt om noget rigtigt længe (lige siden denne omgang kærlighed ved første blik i dette tilfælde) og så endelig køber det og det mere end lever op til forventningerne og man knuselsker det? Det er mægtig rart.

ENGLISH RECAP: My ‘go to’ outfit these days of almost fall weather with a crisp yet sunny weather. A ‘coatigan’, skinny jeans, tee and pumps. And a lovely printed leather bag.

Billeder taget med Nikon D7100// Pictures taken with Nikon D7100

(Visited 929 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Endelig lyder du lidt som mig! :-)
  Prøver dog at få “eksperimenteret ud over det-sædvanlige-look…
  Du er modig, skøn & unik.
  Tak for en skøn blog (den første jeg har læst/fulgt) :-D

 2. Wauw .. Just wauw! Det her sæt og dit røde sæt, giver mig mod på at gøre dig til min personlige shopper! :)
  Dit røde sæt er casual, klassisk og i retning af femme fatal – du ser fantastisk ud. Og dette sæt er en hver kvinde værdigt.
  Just WAUW!

 3. Coatigans er det bedste! Jeg bruger nogle fra Libertine Libertine. Elsker din styling her med striberne som titter ud under de vide, korte ærmer.

 4. Hvem står bag dine solbriller – og kan du huske navnet på de konkrete?
  De er så skønne! Ved, at du ofte har dem på, så du har jo nok skrevet det før, men netop i dag bliver jeg virkelig fristet til at forære mig selv en gave;-)

 5. Åh, jeg havde fået trykket på ‘unfollow’ knappen på bloglovin’ og har derfor ikke set mange af dine indlæg! Jeg kunne heller ike forstå hvor du blev af ;) nå, det betyder jo bare masser af lækker læsning til mig ;)

  Du ser som altid fantastisk ud, og jeg kender udemærket det med at gå i det samme tøj meget i perioder ;)

  xoxo S.

 6. Sjovt, har selv lige købt coatigan’en – og er også helt forelsket! Den bliver et sikkert hit mange år frem!

 7. Virkelig flot outfit! Jeg har lagt mærke til din fine halskæde før – men har ikke kunnet finde et sted, hvor du har skrevet, hvor den er fra. Ligner Jane Kønigs Lovetag – men er det også det??
  Tak for en skøn blog :)