Sort/hvide typer

jakke Second Female// lædernederdel Part Two// støvler Acne (gamle)// strik Second Female// taske Mulberry// solbriller A.J. Morgan// halskæde Tine Lindhard// armbånd med anker Marianne Dulong// armbånd byBiehl

Når man nu på ingen måde ligner sin hund (ingen pletter eller lange ben og snudeskafter her), så er der ikke andet at gøre end at forsøge at matche den på farverne. Således kunne Penny og jeg lidt bedre efterleve ‘Som hund som ejer’-devisen på en solrig dag i sidste uge.

I er i øvrigt mange, der spørger ind til strømpebukser, så vil lige tippe jer om mine yndlings fra Falke i 50 (som på billederne ovenfor) eller 100 denier. Har været mange, mange mærker og prisklasser igennem og de her er favoritterne. Tætte og matte og virkelig holdbare. De er ikke gratis (ca. 150 kr. pr. par mener jeg), men heller ikke Wolford-dyre og Magasin har som regel 4 par for 3, så det kan lige gå.

Ps. Nederdelen er den samme, som jeg har på her og her.

ENGLISH RECAP: Trying to color coordinate with my sweet border collie sidekick Penny.

(Visited 725 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Jeg er selv helt vild med Wolfords 80 denier. Selvom de er dyre, så holder de utroligt godt. Bedste strømpebukser. Men måske jeg skulle overveje Falke :)

 2. Lækkert outfit og jeg er vild med nederdelen.

  Besøg gerne bloggen (www.angelqueen.dk) og deltag i min elegante giveaway, hvor du kan vinde et By Biehl armbånd.

  ILYG

 3. E, kunne virkelig godt bruge et indlæg om jeres tøse kollektiv… Jeg er selv lige flyttet sammen med en roomie og vi mangler lidt inspiration.

 4. Kunne være jeg skulle forbi Magasin og få købt de strømpebukser. Jeg har de seneste mange år brugt tights fra H&M, som egentlig er super gode til prisen, men synes de er lidt for lette at ødelægge.
  Tak for tippet :)!

  1. Det var så lidt. Jeg er også selv glad for H&M’s, men synes dog at de er lidt for shiny…

 5. Ej, et pænt outfit! <3
  Jeg har fået et tip om, at H&M's strømpebukser med shaping-effekt er rigtig gode og holdbare. Shaping-effekten skulle åbenbart være med til at gøre dem mere slidstærke. Dem prøver jeg i hvert fald næste gang :)

 6. Hvor er I fine! <3
  Blev forleden stoppet på gaden af dame, der ville påpege at Wilma og jeg matchede i vores sort/hvide outfit – havde overhovedet ikke selv tænkt på det ;-)
  Men vi ligner også hinanden på de lange ører og det fjogede smil :-D