Små ting

Morgenmad på Granola med min bedste ven.

Tine Lindhards yndige ‘Pomander’ halskæde, der kan indeholde ens yndlingsduft.

Hyggelige sy- og maleprojekter i kollektivet.

Virkelig, virkelig gode burgere og cocktails på Salon 39.

Tre yndlingsting: Ferskenfarvede nelliker, Figuier-duftlys fra Diptique og printet lædertaske fra By Malene Birger.

Efter en mere end travl uge, hvor sidste søndag også blev brugt på arbejde, fejrede jeg i fredags en tidlig weekend med morgenmad på Granola, lidt for meget shopping hos interiørbutikken Dora på Værnedamsvej og derefter hos By Malene Birger, med at hente min mormor på plejehjemmet og køre en tur ud i efteråret og ‘besøge’ min morfar på kirkegården og afslutningsvis på Salon 39 og derefter Lidkoeb med en kær veninde. Vejret var fabelagtigt og jeg havde det en lille smule, som om jeg var på storbyferie i den bedste by. Virkelig rart.

Lørdagen var lidt lige sådan med tidlig løbetur, hundetræning, indkøb og frokost med pigerne (efterfulgt at kaffe og Dagmar-tærte forstås) og derefter en tur i Bernstorffparken med Penny og hende her (og kaffe og brownies fra Emmerys) og afslutningsvis middag på den nye Madklubben i Admiralgade med gode veninder. Ret så dejlig weekend, håber også, at jeres har været rar!

ENGLISH RECAP: Some of the little things that made this week extra sweet.

(Visited 590 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

  1. Nej ikke endnu, var den god? Jeg skal jo snart skynde mig at nå det, kun en måned endnu…

   Og mange tak :D

   1. Den var vældig fin!
    Pæne blomster, og lærte tilmed lidt om ‘tulipomani’, botaniske portrætter og det gottorpske codex.;. Allez allez! :)

 1. Jeg elsker at læse om dit lyserøde liv :) men Emily, vil du ikke være en skat og lave et blogindlæg om dine øjenbryn? Du har så fantastisk flotte øjenbryn, og jeg er en nød til, hvordan man tegner op, hvad man skal bruge etc. Hvis du ikke er så meget til at lave en video, hvad så med billeder med før og efter optegning af bryn?
  Knus Emma

 2. Det ser skønt ud – de burgere må jeg vist ind og prøve.

  Hvem er din bedste ven? ;)