Små ting

En fabelagtig tur i Tivoli i fredags.

Nye bøjler, der både giver ekstra plads og er dekorative. De kobberfarvede er fra Hay.

Yndlingssodavand og gulerodskage med fin ven hos Wulf & Konstali på Lergravsvej.

Yndig og usmagelig border collie i porcelæn, som jeg forelskede mig i, i et vindue i Tivoli og straks fik foræret af barmhjertig veninde. Så sød en gestus. Elsker den.

Gode og pæne høretelefoner i efterårsfarve fra SkullCandy. Ud over bedre lyd, er jeg vild med at de også fungerer som cool ørevarmere. Og giver tiltrængt arbejdsro i åbne kontorlandskaber.

Denne uge har virkelig handlet om at balancere arbejde og fornøjelse og fritid. Noget jeg synes jeg bliver bedre og bedre til. Med et krævende PR-job, en blog der griber om sig og frivilligt arbejde og en hobby eller to, for ikke at tale om en masse dejlige relationer, der skal passes og plejes, så keder jeg mig sjældent og kæmper ofte for at få kabalen til at gå op.

Men på en eller anden måde, er jeg blevet bedre til at jonglere med de ting. Især de seneste par måneder. Jeg har fået en anden ro på og er blevet bedre til at administrere og prioritere og – måske vigtigst af alt – jeg er blevet lidt bedre til at slappe lidt af. Både i forhold til rent faktisk at sætte mig ned og se en film eller læse en bog og give mig selv pauser, men også i forhold til at slække en lille smule på perfektionen og mine egne (til tider lidt for) høje forventninger til mig selv og hvad jeg kan og skal nå. Og så er jeg begyndt at løbe igen, hvilket uden tvivl også gør en forskel, men mere om det i et andet indlæg snart.

ENGLISH RECAP: Some of the little things that made the past week a little sweeter. A trip to legendary Tivoli Gardens in Copenhagen, carrot cake and fave sodas with a dear friend, a tacky and adorable border collie figurine, cool fall head phones and new clothes hangers in silver and copper.

(Visited 687 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

32 Kommentarer

  1. Den er købt i Wulf og Konstali på Lergravsvej (tror også de har den i W & K på Islands Brygge og måske i Mad & Vin) :)

 1. Du ser skøn ud på det sidste billede, glæder mig til det rigtige outfit indlæg :) tænkte på om du havde lyst til at lave en collage a la dem du lavede for foråret, men bare for efteråret? :)

 2. Ååh, fineste porcelænscollie, den bliver din maskot, tror den kommer med ud at rejse etc. Dejligt indlæg

  1. Jeg underviser i hundetræning to gange om ugen, så måske ikke så spændende endda, men det gør (forhåbentlig) en lille forskel med hundeejere der ved hvordan de skal opdrage deres hunde og lade dem omgås andre hunde og mennesker ikke mindst :)

   1. Apropos hundetræning. Mine forældre har en fransk bulldog på 9 mdr, som er ret vild. Min far siger, at den race ikke kan opdrages eller finde ud af at gå til hundetræning. Men jeg tænker, at det vare er noget han siger fordi han ikke gider ;) Og har egentlig tænkt lige siden, at jeg skulle spørge dig. Hvad siger du? Kan en fransk bulldog ikke godt gå til hundetræning?

    Og forresten, så er det vildt sejt, at du kan jonglere alle de ting. De er vist de færreste der kan det :)

    1. Jeg har en fransk bulldog, der har gået til hundetræning. Og vi fik ros fordi han var super nem at træne og meget lydig… Det der kan være et problem ved fb sammen med andre hunde er, at andre hunde kan have svært ved at aflæse dem pga deres grynten og lidt anderledes “hundesprog” …

     Prøv at gå ind på youtube og vis din far nogen af de mange videoer af folk med fb’er, der kan en masse tricks :-)

    2. Jo, det kan de bestemt :) Og som Maria skriver så kan de også være rigtig dygtige. Det din far kan have ret i er at der er forskel på hunderacer og at nogle er mere interesserede i at samarbejde med deres mennesker og lære og er derfor nemmere at træne. Men alle hunde kan trænes, det er bare et spørgsmål om motivation.

     Med nogle af de mere selvstændige eller ‘stædige’ racer handler det om at gøre træningen ultrakort og ultrasjov. Og med meget motiverende belønninger :)

     1. Det kan godt være det er faren der skal trænes haha :)
      Ej tak for dit svar. Det må jeg lige give videre

 3. Prioritering kan være en svær en, tror vi er mange der bakser lidt med at få tingene til at gå op. Jeg tror det med at droppe perfektioni´smen er et rigtig godt sted at starte :) Har søndagshygget med bloglæsning, hvor jeg var kommet alt for langt bagud, elsker især din fine blog, og den gode blanding af dejlig læsning og skønne opskrifter. Problemet er lige nu at jeg er blevet TOTALT forelsket i Inwears bikerjakke som du linkede til, og jeg har under ingen omstændigheder 3000,- til en jakke lige nu. Mon de vil bytte med 2 børn? fordelen ved det er så at jeg kan lave din lækre figensalat til aften, for den vil ungerne alligevel nok ikke spise… ren win win :) God søndag…

  1. Hahaha ;D TAK for et dejligt eftermiddagsgrin! Er sikker på at de er helt med på den byttehandel ;)

 4. Så fint :) bliver glad af at læse indlæg som disse! Du er for sød :) God søndag aften!

 5. Dit job lyder interessant, vil det være muligt for dig engang at forklare lidt mere om, hvad du laver, og hvilken uddannelse du har taget osv? Dit liv lyder altid utrolig spændende! :-) hav en dejlig dag.

 6. Åh lige nu er jeg godt nok misundelig på den ro der…
  Det føles som første gang i evigheder, at jeg rent faktisk giver mig ro til, at nå i bund med alle de blogs jeg så gerne vil læse, men der er bare en milliard andre ting, jeg vildt gerne vil nå også.. Nogle gode tips? :b

  Mig som ellers gik her og troede at studiestart ville blive piece of cake, fordi jeg havde været igennem det én gang før, men næh nej. Det er lige overvældende hver gang (:

  1. Selv tak og dejligt at høre :) De er fra et renseri på Amagerbrogade. De fleste renserier sælger dem. Koster som regel 1-2 kr. stykket :)