Spring Grrrrr….

dagens1

jacket IRO// tee Tiger of Sweden (old)// leather pants Anine Bing// pumps Dune (old)// bag Céline

Jeg blev ramt af gedigen forårskuller i går og hoppede i pumps (og bare tæer for en kort bemærkning) og en jakke, jeg ikke har luftet siden efteråret. Jeg nåede lige at købe den inden det egentlig blev for koldt til at bruge den (den er for stor til at have under en frakke), men så kan jeg glæde mig over så småt at kunne finde den frem igen nu.

Må lige sige til mit forsvar, at jeg var i bil rundt i går og at jeg efter et hurtigt realitetstjek på stormfulde Islands Brygge tog strømper på. Glæder mig helt vildt til jeg skal til Bangkok i næste uge, der må jeg for alvor kunne udleve mit behov for bare tæer og færre lag.

T-shirt og pumps er i øvrigt nogle ret så gamle venner (nogle af jer husker dem nok), som jeg tilsyneladende aldrig bliver træt af. Dyreprint <3

english-med-grey21

I’m longing for spring an warmer weather and as the sun came out yesterday and the temperature was higher than it has been for months I couldn’t resist the urge to go for pumps and a jacket I haven’t worn since fall. After a quick reality check I had to put on socks though, but I’m still in serious spring mode and can’t wait to go to Bangkok next week to really enjoy the possibility of bare legs and fewer layers. And I might bring my animal printed friends along. Grrrr!

dagens6dagens8dagens5dagens7dagens2

Photo: Luka Roné

 

(Visited 1.956 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Dejligt at se læderbukserne på:-) de er super flotte og bliver sikkert kun flottere med tiden. Hvad str har du dem I?

  Hav en dejlig dag- vil bestemt overveje det med nydningstid- for real og ikke hvor man laver noget andet imens:-)

  kh Camilla

  1. Tak Camilla. De er en S og ja, de bliver sikkert en favorit.

   Mange tak og så meget i lige måde. Og rigtig god nydning <3

 2. Dejligt med outfitpost som “i de gamle dage” ;) hihi. Selvom jeg elsker din blog og stadig læser den troligt, så savner jeg ind i mellem lidt flere outfits – så det var dejligt! :)

  Hvad er det for en neglelak du har på her? :)

  hilsen Ida

  1. Godt at høre Ida, og ja, der kan jeg vist godt optimere lidt ;)

   Det er ‘fall in line’ fra essie, en fin grå/grøn farve som er min yndlings for tiden. Klem Emily

 3. Dyreprint holder også hver gang ;-)
  Personligt måtte jeg lige gemme noget af det væk, mest fordi jeg måtte have en pause – men jeg regner med at gå all-in til foråret igen :-)

  1. Ahmen det er det bedste :) Haha… ja det kan være godt med en pause selv fra det man holder af. Knus Emily

 4. Jeg står foran en flytning fra Aarhus til København (glæder mig sådan til at komme tilbage til Kbh). Jeg har ryddet lidt ud i min samling af dameblade og stødte netop på dine sko i en bazar-artikel fra år tilbage :D Det var lidt sjovt at se tilbage på den måde – man støder på mange gode minder under sådan en flytning :)

  1. Ai hvor hyggeligt! Den artikel havde jeg helt glemt, men ja, de sko har været med mig længe og jeg frygter lidt den dag de ikke kan mere… Kram og god flytning! :)

 5. Damn, hvor sidder dit hår bare alt for mega lækkert på de her billeder! :D

  Jeg er altid for enig i forårskulleren – jeg har alt for mange kjole og toppe med bar ryg, som desperat venter på at komme frem fra gemmerne igen. Er tyvstartet lidt med en kjole, som lige kan gå med en top inden under og en kimono ud over, haha.

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Tusinde tak søde Lisbeth! Og godt at høre at jeg ikke er den eneste, der ikke kan vente på forår! Kom nuuuuuuuu sol og varme. Kram Emily

 6. Hej Emily
  Den jakke er SÅ flot! Hvilken størrelse har du jakken i? Kigger nemlig selv på den, men er lidt i tvivl mht. størrelse :-)

  Hilsen Desirée

 7. Super lækkert outfit! Ser også med længsel frem mod de tider, hvor vi kan smide vinterjakken og hoppe i de mange fine små jakker, som man efterhånden har hængende derhjemme :)