Forårsfavoritter fra Me & the Met

annonce u baggrund1meandmet

Jeg glæder mig sådan til forår – det er nok heller ikke gået helt ubemærket hen –  og ikke mindst til at tilføje og skifte lidt ud i garderoben.

Her er nogle af mine favoritter blandt de nye varer hos Me & the Met, en af mine danske yndlingswebshops blandt andet på grund af deres gode leveringssystem.

De har blandt andet fået mange fine sager fra Kenzo i shoppen. Jeg er helt vild med t-shirten jeg har på nedenfor og så denne fine nederdel.

 1. T-shirt med broderet Tiger fra Kenzo
 2. Stribede culottebukser fra Paul & Joe Sister
 3. Denimsko fra Ganni
 4. Biker læderjakke fra Munderingskompagniet
 5. Hvid kjole med snørelukning fra Sportmax
 6. Sweatshirt med Looney Toons fra Paul & Joe Sister
 7. Denimkjole fra Vanessa Bruno Athé
 8. Lædertaske fra Zadig & Voltaire

kenzo1

Tee fra Kenzo og bukser fra Paul & Joe Sister.

kenzo5

Og jakke fra Munderingskompagniet.

kenzo2kenzo4kenzo3

 

(Visited 1.894 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Må man ikke høre hvilken makeup du har på på billederne (både øjne og hud). Det ser så smukt og naturligt ud ml

  1. Det kan du tro Marie-Louise (og tak :)). Har en ‘skin tint’ fra Rodial, creme blush fra Bobbi Brown (Pot Rouge for Lips and Cheeks i Coral), øjenbrynspen fra Rodial og mascara fra Lancôme (Hypnose) og concealer fra Lancôme. Det er det :) Klem Emily

 2. Hele sættet er virkelig smukt. Især læderjakken er allerede kommet på min ønskeliste. Wow, den er helt igennem lækker!

 3. Kære Emily
  Jeg er fuldstændig off topic her, men du er altid så sød til at svare alligevel. Jeg sidder netop og læser i din bog, Hverdagsglamour, og blev bidt af idéen om selvklæbende tapet. Det lyder jo drønsmart! Men jeg må ærligt indrømme, at jeg simpelthen ikke kan finde det nogen steder. Så egentlig ville jeg bare spørge, om du kunne fortælle, hvor man kan finde selvklæbende tapet henne? Særlige butikker eller bestemte webshops? For det er jo super smart, når man nu bor i lejlighed og sådan :)