Stribet blondekjole

blondekjole1

dress Ganni// jacket Anine Bing// booties IRO// bag Saint Laurent

Sådan så jeg ud, da vi var til bryllup i sidste uge (et meget cool og low key bryllup må jeg hellere tilføje) og jeg må indrømme, at lige akkurat det sæt har været med til flere festlige arrangementer her på det senesete, end jeg helt har lyst til at være ved.

Men det er som om, at kombinationen af den fine blondekjole (med striber OG lommer!) og de lidt mere rockede elementer fra støvlerne og jakken gør, at det duer til enhver lejlighed. Og alt afhængig af om man beholder jakken på eller tager den af kan man øjeblikkeligt skifte udtryk og dresse lidt op eller ned efter hvad lejligheden byder.

english2lyse

My outfit for some friends (very cool and low key) wedding last week. And I have to admit that I’ve worn this exact outfit for quite a few festive events lately. Somehow the combination of the feminine lace dress and the rock attitude of the boots and jacket makes it work at almost any occasion and if I want to dress it up or down it’s simply a matter of taking the jacket off/on.

blondekjole4blondekjole3blondekjole2blondekjole6blondekjole7blondekjole

PHOTO: LUKA RONÉ

indeholder affiliatelinks

(Visited 3.651 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Nuij, den er så fin den kjole! Og du er så fin i den :) Jeg vil så gerne eje den, men kan vist ikke helt forsvare en kjole til 1500 kr. når jeg ikke har en anledning…

  2. Hvor er det bare en smuk kjole! Må jeg spørge hvilken størrelse, du har den i? Jeg har nemlig ikke mulighed for at prøve den inden bestilling…

    1. Kære Jane, beklager det sene svar, den smuttede lige mens jeg var i Bangkok. Jeg har den i en S :) Håber du bliver lige så glad for din som jeg er for min :) Klem Emily