5 skønne julegavefavoritter

Vi har nærmest fulgtes ad. Rudolph Care og så nærværende blog-cirkus. Jeg mindes at vi startede ca. samtidig. Fra det her var en lillebitte blog med 65 ugentlige læsere og Rudolph Care var et helt nyt brand med en læbepomade, en dagcreme og en rensemælk. Og for mig var det kærlighed ved første blik.

Nu har de et væld af produkter og der kommer hele tiden flere til. Det ene nærmest bedre end det andet og de lyslilla herligheder udgør en grundsøjle i min skønhedspleje.

Og fordi jeg synes de er så gode, så forærer jeg dem også i gave, så snart jeg ser mit snit til det*. Både fordi jeg håber på at give dem jeg holder af samme gode oplevelse, som jeg selv har med alt fra anti-stress creme til shampoo. Men også fordi det er produkter, der er rene, økologiske, uden problematiske parfumer og tilmed Svanemærkede. Så uanset om det er til den gravide veninde eller svigerinden der har sart hud i forhold til parfume eller ‘bare’ til hende der elsker ren, lækker ansigtspleje, så fungerer de og gør glade.

Nedenfor tipper jeg om 5 af mine egne Rudolph Care-favoritter, som jeg også elsker at give som gave.

*Noget mine veninder kan bevidne. Faktisk var jeg på et tidspunkt bange for, af det var blevet for meget (læs: 5. jul i træk) eller for forudsigeligt, men de er heldigvis også fans, så de var mere end glade.

2-i-1-masken
Acai Facial Scrub Mask er en efffektiv og lækker scrub og fugtmaske i ét. Starter 1-2 gange om ugen mit morgenbad med at massere denne bandit i ansigtet og lader den så sidde og ‘trække’ mens jeg ordner hår osv. i badet. Man får babyblød hud med den sundeste kulør.

Giv den til din veninde, der har små børn og ser lidt vintergrå ud og har brug for lidt nem forkælelse, der ikke kræver alverden.

 

Den nye (velduftende) pige i klassen
YES! Endelig kom den, Signature Notes. Jeg er ellevild med duften af Rudolph Care-podukterne og i år så både en eau de parfum og en parfumeolie med essensen af den duft dagens lys. Og parfumen er netop som jeg havde håbet; som når jeg har smurt mig ind i deres body oil og så bare i 5. potens. Mmmmm….

En anderledes, stille duft, der indhylder uden at overdøve og er helt sin egen. Den dufter friskt og grønt og alligevel pudret og lidt sødt. Helt perfekt.

Forær den til alle der i forvejen er vilde med Rudolph Care og dem der savner parfume, men grundet allergi, graviditet eller lignende ellers holder sig fra det.

Klassikeren
Den bedste bodylotion. Acai Body Lotion er lige tilpas fed til at kurere tørre ben og deslige, men trænger alligevel hurtigt og nemt ind og efterlader huden glat, blød og rar. Hele dagen! Skal det gå stærkt bruger jeg den også i ansigtet og det er den også glimrende til.

Den findes i en ekstra flot (og stor) juleversion for tiden lige til at give til alle du kan komme i tanker om ;) Alle kan nemlig bruge en lækker bodylotion helt uden  dum kemi og fuld af gode sager til de tørre vinterben.

Guf til vinterhuden
2 dråber Acai Anti-Ageing Facial Oil før eller slet og ret i min dagcreme og min hud kan vupti kapere vinterkulde, blæst og andre strabadser. Og så ser den pænere og mere strålende ud, med en super god glød.

Forær den til hende der kæmper med tør hud og som du vil forkæle lidt ekstra. Måske din søde mor?

No stress, masser af pleje
En af mine absolutte yndlingsansigtscremer. Acai Anti-Stress Facial Cream trænger godt og nemt ind, men sørger alligevel for at fugtmætte og beskytter huden godt. Med en langtidsholdbar effekt. Som at få et kram i ansigtet (på den gode måde) og huden føles behagelig og rar.

Den skal du give i gave til alle der har brug for en god ansigtscreme, der både fugter, plejer, beskytter og beroliger. Den er også god til mandekinder.

(Visited 3.017 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Sjovt at det lyserøde og det lyslilla univers har fulgtes ad i så mange år!
  Og er vokset op sammen….. så vidt jeg husker har du haft Rudolf Care på programmet næsten lige fra starten, det tyder vist på kvalitet! Elsker alle de produkter jeg har?og bloggen selvfølgelig ?

  1. Oh yes, vi går ‘way back’ så hyggeligt og du har helt ret, det er også en blåstempling fra min side. Tror aldrig jeg bliver træt af deres ting. Tak hvor er du sød. Knus E

 2. Jeg er helt enig, Emily. Jeg synes det er de lækreste produkter. Alt ved dem er bare lækkert – farve, duft, konsistens osv.
  Når jeg trænger til lidt ekstra forkælelse sparer jeg op til et af produkterne.

  1. Åh det lyder fint. Håber der ligger en lyslilla æske under dit juletræ i år <3 Kram E

 3. Hvad mener du mon med at en blog er lillebitte, når den har 65 ugentlige læsere!? Hvis jeg sniger mig op på 40 ugentlige, synes jeg at det er stort ? Haha. Sådan er målestokkene så forskellige, og jeg forstår at det jo er relativt få ift. hvor du er nu, dit big shot ??

  Spøg til side – du har SÅ ret!
  Altså, hvor jeg elsker Rudolphs produkter. Faktisk helt vanedannende!
  Da jeg sidste år fødte min datter, kom min svigermor på hospitalet med favnen fuld af RC-produkter til mig. Det var helt genialt og kærligt at give mig sådan en omgang selvforkælelse i barselsgave på et tidspunkt, hvor dét nok stod nederst på min instinktive liste! Den slags barselsgave vil jeg fra nu af også altid give… <3

  1. Hahah…. sorry ;) <3

   Dét var vel nok en god, god barselsgave. Den er skrevet bag øret til næste gang en af mine veninder føder :) Kram og god jul til dig og din familie

 4. Jeg er vild med den nye duft. Så selvom jeg havde bestemt mig for ikke at ønske mig parfume i år, må den på ønskesedlen :O)

 5. Hej Emily

  Tak for en dejlig blog, som jeg med stor glæde læser jævnligt :)

  Jeg ville lige høre lidt nærmere, fordi jeg studsede lidt over det med at parfumen kan gives til folk der ellers undgår parfume grundet allergi mv.

  Så vidt jeg ved, er det ikke så meget bedre med naturlige parfumestoffer, og man er ikke sikret, bare fordi parfumen undgår de 26 stoffer, man ved kan give allergi.

  Jeg baserer godt nok kun min viden på hvad Pudderdåserne har skrevet (her f.eks.: http://pudderdaaserne.dk/2017/02/08/kunstig-eller-naturlig-parfume-hvad-giver-mest-allergi/), så måske Rudolph Care har mere viden om det parfumestof de bruger?

  Jeg synes bare jeg lige ville nævne det, for det ville være så ærgeligt hvis en allergiker får et af disse fine produkter i gave, fordi man tror stofferne i dem er ok, for så bare at slå ud af det alligvel.