On your mistletoes

Festsæsonen og alle julerierne nærmer sig og essies vinterkollektion af smukke lakker er de perfekte accesorries til både vinterhygge, julefrokoster, striktrøjer og nytårsaften. Smukke røde farver, chancerende metaller, en dyb grøn og en vovet nude.

Min favorit fra kollektionen er den helt mørkegrønne on your misteltoes. Bare navnet får mig til at glæde mig til juletid.

essie Winter Collection er i butikkerne i uge 43-47.

For en super nem, men fin og festlig manicure: 1 lag underlak, 2 lag on your misteltoes, sæt en prik med en vatpind af den nude suit & tied og afslut med et lag overlak (jeg elsker Gel setter). 

Vil også være flot med en prik af den gyldne social-lights. Eller i en hvilken som helst farvekombination, du selv synes er flot :)

(Visited 2.139 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Det er PERFEKT for én som mig, der er afsindigt dårlig til det med neglelak, at have en som dig! Du giver gode tips om under- og overlakker, hvilken røde farve (og der er altså mange, når jeg står og kigger ved essies stande) der er den rigtige røde farve og de her fine kollektioner essie laver løbende – eks. den du viste den anden dag med glimmer. Den havde jeg aldrig rodet mig ud i, hvis ikke du lige viste hvor fint det kunne se ud. Jeg har skullet “vænne” mig til at gå med neglelak, da det ikke er noget jeg har gjort som barn, eller min mor har gjort, og du gør det altså bare lige dét lettere, når det kommer til farverne og de gode råd. Så tusind tak! Det fantastiske samarbejde du har med essie er enormt gavnfuldt for mig!

  1. Søde Patricia, det gør mig altså så glad at høre, dejligt at du kan bruge mit neglenørderi til inspiration ♡ Mange kram Emily

 2. Hej, hej, fint indlæg-må afprøves på negle i aften.
  Nu lidt off topic, jeg har ledt og ledt og læst en masse gamle indlæg (så det var også sjovt) for at finde din ønskeseddel eller om det var gaverne I fik til bryllup, hvor der var en mikser som jeg også ville ønske mig, den slags hvor man laver nutbutters og cakebatters etc, ikke en blender. Jeg ved ikke hvorfor men jeg kan ikke finde det, og jeg har virkelig forsøgt og hygget mig imens ,ed dine ældre post, men stadig ikke fundet det, lidt frustrerende. Kan du være sød at hjælpe med et link? Søndagshilsner herfra <3

 3. Jeg er selv løbet tør for min Chanel-underlak, som egentlig var ganske okay, men nok ikke ligeså wauw som den burde være til den pris. Har du et godt tip til en god og hurtigt-tørrende underlak? ???
  Jeg er enig i at gel setter er fantastisk! ??

  1. Jeg bruger Grow Stronger fra essie og synes den er et hit. Men allerbedst er deres Ridge Filler underlak, den kan desværre ikke fås herhjemme, så den skal man købe når man er i udlandet. Kram E

 4. Hej Emily. 2 ting:) den fine strik på billedet ? Og din sorte kenzo/ h&m bluse. Vil du sælge den ?? Det vil du nok ikke men hvis du vil på et tidspunkt er jeg meget interesseret :) tænkte bare lige på tøj salget sidste søndag og den måske havde været med. ?Kunne være jeg er heldig jo. Knus fra Tanja

 5. Ps. Skal vi snart se din hverdags makeup, og har du en yndlings bb/cc eller foundation her til efterår /vinter. Vil nemlig gerne ligesom dig have den ret naturlige fine hud med glød men stadig lidt dække her i efteråret. ?

  1. Jo det skal I dag. Men den kommer nok først slut november. Jeg bruger stadig Tinted Moisturizer fra Nars og skifter så måske til nogen andet om en måneds tid. Knus

 6. Nu må det prøves, ser simpelthen så fint ud?Flotte billeder! Hvad hedder den mørkeblå, der er på flere af billederne ? Den ser meget flot ud, har du prøvet den?

  1. Tusinde tak :) Det er faktisk den grønne, jeg har på, men kan godt se, den syner blå, på de andre billeder. Den er nok også egentlig dyb grøn/petroleumsblå. Klem Emily