Bryllupsønsker

I er flere, der har spurgt til hvad vi ønskede os i bryllupsgave, så hermed vores (ret traditionelle) ønskeseddel. Det var faktisk overraskende svært at lave den. Langt sværere end da jeg skulle lave min egen fødselsdagsønskeseddel ;)

Jeg glemte et par ting, da jeg lavede collagen og vi ønskede os bl.a. også en steamer, Aesop håndsæbe og et abonnement på weekendavisen. Da der var mange store ting på listen havde vi skrevet, at vi også (hvis folk var så rare at ville give en gave selvfølgelig) blev meget glade for tilskud. De fleste havde dog løst det så fint, ved at gå flere sammen.

Vi havde som benspænd, at det selvfølgelig skulle være noget vi begge havde glæde af og noget til vores husholdning eller hjem. Og gerne noget med en vis holdbarhed, så vi kan mindes vores bryllup, hver gang vi bruger den pågældende ting.

Udover (nogle af) de ting vi havde ønsket os fik vi bl.a. også et par gavekort til dejlige spiseoplevelser og tilskud til bryllupsrejsen i form af euro (inkl. fine sedler med forslag til hvad pengene skulle bruges på).

 1. Multicolored Elements tallerken fra Royal Copenhagen
 2. Rødvinsglas fra Spiegelau
 3. Hvidvinsglas fra Spiegelau
 4. CS 5200 XL foodprocessor fra Magimix
 5. Avalon pude fra Hermés
 6. Køkkenrulleholder fra Ferm Living
 7. Blue Elements fad fra Royal Copenhagen
 8. Bell tent fra Boutique Camping
 9. Blue Elements skål fra Royal Copenhagen
 10. Multicolored Elements dyb tallerken fra Royal Copenhagen
 11. Champagneglas fra Spiegelau
 12. Avalon plaid fra Hermés
 13. Vandglas fra Hay
 14. Fotoprinter fra Canon
 15. Multicolored Elements fad fra Royal Copenhagen
 16. Håndklæde med indvævet navn fra Georg Jensen
 17. TNC 5200 blender fra Vitamix
 18. Paninigrill fra Fritel
 19. Multicolored Elements tallerken fra Royal Copenhagen
(Visited 14.633 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Hej E.
  Ved du om der kun var en begrænset parti af Georg Jensen håndklæder med indgraveret navn, ellers kender du så en side hvorpå jeg kan finde dem? Ellers super fine ting i fik jer skrevet på ønskelisten.

  1. Jeg svarer lige for Emily, da det var mig der købte dem. De skal forudbestilles, det kan du se på deres hjemmeside via linket Emily har lagt. De væver kun to gange om året, så vidt jeg forstod . Dem vi købte var hvide med sort tekst og sorte striber ….

 2. Hej Emily.
  Jeg gad helt vildt godt høre om mad og drikke til jeres bryllup i et indlæg :)
  Hvad fik i at spise og hvor fra (var der flere udover gorms?) samt evt hvad i gav for det. Og hvad havde i ellers sørget for ift snacks, drinks osv?
  Og evt også hvem/hvad i overvejede udover gorms – til inspiration :)
  Mvh Maria

  1. Hej Emily! Stort tillykke!

   Ja meget gerne inspiration og ideer til mad da jeg selv sidder og skal vælge noget de her dage og tænker det skal være famile style.

 3. Ej hvor sjovt at det indlæg kommer nu. Har netop siddet og lavet vores her til morgen (skal giftes d. 12- august), så det var ved at være på tide. Havde i en gave koordinator på, eller hvordan undgik at få mange af den samme ting?

  1. Jaaa hvor spændende med bryllup snart. Det havde vi ja, min mor :) Det havde vi annonceret på invitationen, så man skrev til hende for at få ønskesedlen og så fungerede hun samtidig som gavekoordinator :) Klem Emily

 4. Mange fine ønsker.

  Hvad skal I bruge printeren til (altså printe, ja;-)? Man kan godt nok købe sig til mange store/små fotoprints ude i byen for 10.000 kr…..;-)! Og toner-priserne til… føj;-)

  Det telt, du linker til er 5 m2, men jeg mener at have læst, at jeres er 4 m2. Husker jeg forkert? Vil det på 4 m2 (hvis det er det, I har) fungere fint til 2 voksne og 2 børn, tænker du?

  Jeg synes ikke, jeg kan se de hvide håndklæder, I har (kun grå). Ved du, om de ikke fåes længere?

  Er det tanken, at I vil blande forskellige farver af Royal Copenhagen porcelænet? Flot er det;-)

  1. Ja du har nok ret :) Men ja til at printe fotos m.m. min mand laver meget grafisk arbejde. Vi fik den ikke (havde nu også skrevet en anden model på ønskelisten, kom vist til at linke til en lige vel smart model her ;)), så problemet er ikke så aktuelt.

   Vores er nemlig 4 m ja. Men vi havde oprindeligt ønsket os 5 m, derfor er det her. 4 meter i diameter er perfekt til os med god plads, så måske det vil være lidt til den lille side hvis I er fire.

   Av nej det ved jeg desværre ikke. Men skriv evt. til dem og spørg ad. De laver kun dem med navn på 2 gange pr. år, så de skal bestilles i god tid.

   Det er det nemlig, vi har fået en masse forskelligt og det ser så fint ud i flok :)