Skal du giftes? Vind #Bryllupthebook

Skal du giftes i år? Eller måske næste år? Og er i fuld gang med planlægningen?

I så fald så læs videre. Du er selvfølgelig også mere end velkommen selvom du ikke har et bryllup på bedding. Nedenfor har jeg nemlig samlet lidt af mine tanker og tips omkring bryllupsplanlægningen OG så udlodder jeg to signerede eksemplarer af den bryllupsbog, som jeg er medforfatter af, Bryllup – Something old, something new, something… i anledning af at bryllupssæsonen er over os ♥

Vind Bryllup

Vores bryllupsbog er lige den guide vi selv følte vi manglede, dengang vi skulle giftes. Den er i øjenhøjde og i og med vi er fire forfattere med fire ret forskellige bryllupper, som vi deler detaljer og anekdoter fra (foruden alt fra traditioner til hvordan man lige gør med den der ægteskabserklæring), så er det også en personlig og hyggelig bog med masser af fine bryllupsbilleder og -illustrationer. Se mere i indlægget her.

Jeg sætter to eksemplarer, signerede selvfølgelig, og en lille overraskelse på højkant og hvis du vil have chancen for at vinde, skal du blot lægge en kommentar herunder. Gerne en om bryllup eller kærlighed ♥

Bogen har en værdi af 249 kr. og jeg trækker de to vindere på søndag d. 7. april. Vinderne får direkte besked på mail umiddelbart efter.

Her har jeg samlet lidt sager og tanker om alt fra planlægning til kjole og fest. Det er ifølge mig, så det er selvklart udfra mine og min mands personlige valg og præferencer. Måske du tænker helt anderledes omkring bryllup. Herligt! Noget af det fineste ved bryllupper er at de er så forskellige og netop (som regel) passer rigtigt godt til lige netop dét par, der skal giftes ♥

PLANLÆGNING

Hvornår går man i gang, og hvor starter man?
Nogle starter år i forvejen, mens vi planlagde alting på et par måneder. Som med mange andre ting, er det, hvad man gør det til, men vil man eksempelvis giftes i en særlig kirke eller holde festen et særligt populært sted eller i det hele taget på en særligt populær dato (sådanne findes), så er det altså en god idé at være i god tid (og her snakker vi nok et års tid før). Jo mere tid, man har, jo bedre kan man også nusse om små, skægge deltaljer. Men når det er sagt, så vil jeg også gerne slå et slag for, at det andet også sagtens kan lade sig gøre, hvis man er fleksibel og tager det hele lidt som det kommer. Måske stedet eller fotografen eller noget tredje, man først havde udset sig er booket den dag, men så er der måske andre muligheder, ofte er det her man bliver opmærksom på gode løsninger, man ikke lige havde set først.

Da vi havde fundet vores sted, var det ikke ledigt den dag vi først havde tænkt os. Til gengæld kunne vi få det ugen før. Vi ringede til de allervigtigste venner og familie – altså, dem vi ikke ville holde bryllup uden, og da vi havde tjekket, at alle kunne den dag, bookede vi location, og så tog vi resten derfra.

Det er jo underordnet om man starter med at udvælge en dato eller et sted, men begge dele er nødvendige for alt det andet, så det må på plads først.

Hvilke ting er særligt vigtige i planlægningen?
Vi var (heldigvis) begge to enige fra start om, at det essentielle for vores bryllup var vores venner og familie. Alle sammen. Inklusiv påhæng. Derfor blev vi ret mange, og vi måtte tilrettelægge resten efter det. Men det er på sin vis også et godt sted at starte. Når man ved man bliver mere end 150 personer, så må man budgettere efter det. Der blev eksempelvis ingen reception, for alle var der jo alligevel, så vi gik mere eller mindre direkte til middagen. Folk skulle selvfølgelig have dejlig mad og blive mætte, men det blev ikke en 8-retters tallerkenservering. På samme måde havde vi klippet en hæl og hugget en tå andre steder også. Eksempelvis var der ingen dessertvin. Det tror jeg ikke, der var nogen, der lagde mærke til. For os var det vigtigste, at det blev en afslappet, kærlighedsfyldt dag og et brag af en fest.

Jeg har været til de dejligste, langt mere intime bryllupper, hvor vi har været måske 40-50 personer og det har også været vidunderlige oplevelser. Her var det den ønskede location, der blev benspændet for hvor mange, der var plads til og så planlagde de pågældende par derudfra. Der er heldigvis så mange måder at gøre det på, og jeg tror aldrig, jeg har været til et dårligt bryllup. Det er altid magisk på sin egen måde.

 

PÅKLÆDNING

Hvad med outfittet?
Jeg købte min kjole på udsalg på nettet fjorten dage efter Nikolaj havde friet, så jeg må nok indrømme, at det var et noget impulsivt valg. Men omvendt, så vidste jeg bare, at det skulle være den kjole, da jeg så den, og det viste sig heldigvis også at holde stik, da jeg prøvede den på.

I forhold til sko, så ved jeg, at skal jeg have flade sko på, både for at understrege stemningen, men også fordi min kommende mand og jeg er lige høje (lave), og jeg ikke gider rage op over ham på alle billederne. Og så tænker jeg, at mine fødder også bliver glade for den beslutning.

Jeg synes det er vigtigt, at man – som altid – har noget på, man føler sig smuk og godt tilpas i. Selv ville jeg gerne have noget afslappet og sommerligt på, men har du en eller anden vild kjoledrøm, du altid har drømt om at udleve, så er det da netop nu, du har chancen. Det samme gælder med accessories. Vil du gerne have diadem og slør på, så fyr den af. Lad være med at lytte til hvad der er ”årets brudetrends”, men vær lige den slags brud, du drømmer om. Eksempelvis fik jeg at vide, at blomster i høret var so 2016 men altså, jeg ville gerne have blomster i håret, det er lige mig.

Min kjole er faktisk ikke engang en brudekjole, og jeg har brugt den et par gange siden som sommerkjole og med en chunky strik over.

Hvad er vigtigt ift. look?
For mig var det, at det var afslappet, og at jeg lignede mig selv.

På en rigtig god dag, altså. Sådan en, hvor man har sovet godt, håret spiller og man har god glød i huden ;)

PARTY TIME

Hvordan planlægger man en god fest?
Man gør det til sit eget, men tager udgangspunkt i nogle (eller alle) traditionerne. Hvis man skræller al ceremoni, taler, brudevals og så videre væk, så kan man risikere, at det ‘bare’ føles som en rund fødselsdag, og ikke får den der særlige bryllupsstemning.

Vi blev viet ved en borgerlig ceremoni på stedet, og efterfølgende var der drinks og snacks og tapas – en art stående forret om man vil, hvor vi både fik mulighed for at få taget billeder og tale med en masse af gæsterne, inden vi skulle til bords. Det var vigtigt for os, idet vi var så mange. Og så fik folk også lidt at spise, så de ikke var skrupsultne (eller blev for fulde…) inden selve middagen. Vi havde også planlagt lidt forskellige udendørs aktiviteter og spil, som petanque, bordfodbold og den slags, i det lille intermezzo mellem vielse og middag, for dem, der synes den slags er hyggeligt.

En anden ting er, at sørge for at folk sidder ved et godt bord. Så alle sidder med nogen de kender og som man ved, at de hygger sig med. Det er ikke en jobsamtale eller første skoledag. Ens gæster behøver ikke partout skulle lære nye mennesker, som de måske aldrig ser igen, at kende. Man behøver ikke sidde ved siden af den, man kom med, men man kan snildt sidde ved samme bord og/eller sammen med flere man kender. Når der er god stemning ved bordene, så smitter det. Det er også derfor, man skal sætte ‘de sjove’ sammen i stedet for at sprede dem ud og håbe på, de kan få liv i den kedelige onkel.

En god toastmaster er også alfa og omega. For mange (og lange) taler kan aflive selv den bedste fest, og omvendt kan det også være gode og herlige indslag, hvor man lærer brudeparret bedre at kende. Det er selvklart ikke toastmasterens ansvar, hvad der bliver sagt eller sunget, men han eller hun kan strukturere talerne, afslå ‘last minute’ (fuldemands) taler og hyrde folk gennem aftenen. Vi skrev i invitationen, at eventuelle taler og indslag var meget velkomne, men at det skulle være short & sweet og at de skulle meldes til toastmasteren før brylluppet. Det endte mere end lykkeligt.

Senere kan man med fordel sørge for at dansegulv og spiseområde ikke er for langt fra hinanden, og endnu vigtigere; at baren er meget tæt på, hvis ikke direkte på, dansegulvet. Så undgår man migration.

Hvordan imødekommer man gæster af forskellig slags – forældre, festaber, kollegaer?
Det væsentligste er, at folk har det rart, sidder godt (ikke noget med at plante mormor på en bænk), er mætte og tilfredse, ikke fryser eller lignende. Så går resten af sig selv. Det er et bryllup, og folk er næsten altid gode gæster til et bryllup. Men det er faktisk hyggeligt i opbrudsfasen efter maden, hvis der er kontakt mellem spiseområde og dansegulv. Så får de gamle lyst til at blive længere, fordi de stadig føler, de er med, og kan sidde og kigge på de unge.

Skal man omfavne eller ignorere alle traditionerne? 
Oprindeligt havde vi tænkt at skære lidt i dem, men endte med at omfavne hele molevitten! Jeg synes selv, at det er både sjovt og kitschet og hyggeligt, når jeg er til bryllup. Vores bryllup var på mange områder meget afslappet og utraditionelt, så det, at vi holdt fast i mange af de klassiske festtraditioner; taler, brudevals, klirren på tallerkenerne, kysserækker, kast af buketten osv. gjorde, at det alligevel føles som et bryllup.

Hvilke opgaver kan man uddelegere til andre?
Så mange som muligt. Såfremt folk vil hjælpe selvfølgelig, og man ikke selv er kammet helt over i bridezilla og kontrolfreak. Først og fremmest har min kæreste og jeg delt opgaverne ud mellem os, så vi begge har nogle ting, vi har hovedansvar for. Vi planlægger og aftaler selvfølgelig sammen, men så er der en, der er primus motor på delopgaverne. Vi har også fået hjælp fra venner og familie, som har haft lyst, til at hjælpe til. Jeg fik eksempelvis mine forældre til at vælge og bestille vin, vælge og bestille borde og stole, være tovholdere på at leje service og den slags. På den måde undgår man også at være det primære kontaktpunkt for alting. Mine søde veninder (er dem evigt taknemmelig) stod for at dække op og pynte op på dagen idet vi kun havde vores location i 24 timer, så jeg ikke selv skulle stå og dække bord lige inden det hele gik løs. Min mands lillebror stod for baren (han har et super godt barkoncept).

Hvad hvis noget går galt?
Der er helt sikkert noget, der går galt, ikke spiller, eller bliver glemt. Sådan er det. Men helt konkret, så var jeg mest bange for at spilde på min kjole eller snavse den meget til med det samme… Det skete ikke, men til gengæld var der lilla projektørlys overalt indenfor. Ikke helt en del af min tanke om hvordan lokalet skulle udsmykkes, men jeg lagde overhovedet ikke mærke til det på dagen. Først efterfølgende, da jeg så bryllupsbillederne og alt var badet i et ‘smukt’ lilla lys ;)

 

(Visited 4.013 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

141 Kommentarer

 1. Den mand jeg troede jeg skulle giftes med, gik fra mig lige inden jul. Men med foråret og den kommende sommer, har jeg igen fået troen på, at den helt rigtige er derude et sted. Så selvom jeg ikke skal giftes lige foreløbigt, ville jeg elske, at have den fine bog på hylden, som en reminder om at kærligheden nok skal vinde frem i Verden ❤️

 2. Så smuk en brud du var? min kæreste og jeg snakker/drømmer meget om bryllup for tiden, men kunne utrolig godt bruge jeres bog til hjælp og inspiration??

 3. Jeg vil gerne vinde bogen til min søde kommende svigerinde❤️ Min storebror faldt på knæ juleaften, og jeg glæder mig sådan til at se dem sige ja til hinanden efter 10 år som kærester. Jeg tænker, at nogen vil falde i rigtig god jord, så jeg krydser fingre ??

 4. Min ekstra lillesøster skal giftes til sommer ! Så ville være så perfekt at kunne give hende en lille hjælper til den store dag! ❤ hun bliver den smukkeste brud nogensinde!

 5. Jeg skal giftes! Min kæreste gik på knæ for et par uger siden, og det var et helt perfekt uperfekt øjeblik med pludselig regn, mudder på bukserne og den smukkeste ring. Vi har været i fertilitetsbehandling i snart 3 år uden resultat, og det slider unægteligt noget på et parforhold. At få den bekræftelse fra ham om, at det er mig, han vil have, på trods af vores fertilitetsudfordringer, er simpelthen så stort og rørende. Og hvem ved, måske det også kan hjælpe det andet på vej at være i sådan en kærlighedsbobbel, som vi begge er efter frieriet – man kan da håbe :)

 6. Min kæreste friede dagen efter, vores datter blev født – da storebror kom for at se hende for første gang på hospitalet ?Desværre blev vores datter alvorligt syg, og det tog tre år, før hun blev rask. Det er hun heldigvis nu, så mon ikke vi skal se at få fulgt op på de bryllupsplaner nu og ikke mindst få fejret livet og kærligheden ☆☆

 7. Ihh du var altså fin??? jeg står og skal giftes med drømmemanden 1Juni (efter 11 år som kærester, 1 lille pige og hus), og kunne virkelig godt bruge lidt struktur på planlægningen. Pt føler jeg at der er så lang tid til endnu, men alligevel er der jo ikke mange uger igen, og jeg må igang med detaljerne ??? Krydser virkelig fingrer ??

 8. Min kusine skal giftes til maj – og jeg skal med til mit første bryllup siden 2004, hvor mine forældre blev gift (og jeg var 5 år). Ville elske at kunne give hende og hendes kommende husbond en inspirationsbog – så kan det jo være jeg er heldig at få lov at låne den en dag ;)

 9. At følge med i jeres forskellige bryllupper dengang, har seriøst givet mig lysten til at blive gift. Det er ellers aldrig noget jeg har tænkt meget over. Det skal slet ikke være lige nu, men hvis jeg vandt den fine fine bog, kunne det da være at man begyndte at håbe… ;-) Hurra for kærlighed!

 10. Jeg har været samme med min dejlige kæreste siden jeg var 16 år – nu 12 år sammen. Efter 2 børn og et år væk fra hinanden fandt vi ud af, at vi stadig er skabt for hinanden, og intet kan nu skille os ad. Så vi vil rigtig gerne vinde bogen, så vi kan planlægge vores perfekte dag, som skal handle om vores kærlighed til hinanden – og at vi kan gå igennem alt – bare vi holder sammen. ❤️

 11. Jeg står ikke lige og skal giftes foreløbigt, men man ved jo aldrig hvornår man bliver spurgt ☺️ Jeg vil i hvert fald uanset, glæde mig over at læse i jeres fine bog og have den til inspiration ??

 12. Min kæreste og jeg skal giftes om… 4 måneder! Og vi er så spændte! ? Tak for at dele dine / jeres tanker og gode råd, det var dejlig læsning i denne store planlægningsperiode! Og jeg vender helt sikkert tilbage til det her indlæg! ❤️

 13. Åh hvor jeg glæder mig til mit bryllup, I har vist hvor fine sådanne fester er! Jeg synes det er så smukt med sådan en kærlighedsfest, og vil elske at vinde jeres signerede bog fyldt med gode råd og historier ?

 14. Jeg har i dag været sammen med min kæreste i 1 år, og jeg har i 1 år vidst, at det er ham, jeg skal giftes med en dag :-) Jeg har længe været nysgerrig omkring jeres bog, og jeg ville elske at bladre, finde inspiration og blive bryllups-skruk af at læse i den!

 15. Min kæreste og jeg går MEGET stille og taler om “hvis nu hvis vi skal” hvordan skal vores bryllup så være :-) Det kunne være rart meget noget inspiration. Også til “alternative” brude-outfits, hvis nu man ikke nødvenidgvis er til klassisk brudekjole (og måske skal giftes for 2. gang og ikke vil stå i kridhvid).

 16. Jeg skal giftes til sommer, sa jeres bog ville vaere sa perfekt.
  Vi deler dagen med vores børn, da de bliver døbt samme dag.

 17. Jeg skal giftes med min skønne kæreste i 2020. Frieriet er stadig helt nyt, og da vi kommer fra to forskellige verdenshjørner, er alle traditioner og selvfølgeligheder kastet op i luften. Derfor kunne din fine bog være særligt god inspiration til planlægningen af vores dag <3

 18. Vi skal selv i gang med planlægningen (igen), og kunne godt bruge “et skub” i gang. Vi skulle egentlig have været gift sidste sommer, men der kom heldigvis et skønt lille nyt menneske i vejen, så NU må det være tid til at få brylluppet klar. <3
  God dag!

 19. Den vil jeg SÅ gerne vinde. Min soulmate har ikke friet endnu, men vi taler om bryllup ret så ofte alligevel, så ville være helt perfekt med jeres bog som udgangspunkt. Kærlighed til dig og tak for en skøn blog.

 20. Jeg blev selv gift sidste forår og havde den mest fantastiske dag. Jeg ville dog have elsket at have haft jeres bog som en del af planlægningen. Så nu hvor min søster er i gang med at planlægge sit forstående bryllup, vil jeg elske at kunne give hende bogen ❤️

 21. Jeg krydser fingre for at vinde bogen og for at min kæreste gennem 5 år snart beslutter sig for at gå på knæ ? ??

 22. Vil super gerne vinde jeres fine bog ?
  Jeg havde aldrig tænkt at jeg behøvede at blive gift indtil jeg for snart 3 år siden mødte min dejlige kæreste og nu drømmer jeg om det konstant ?

 23. Jeg er lige blevet friet til, for under en uge siden, og sagde selvfølgelig JA! Det skete på en fjeldtop oppe i Nordnorge. På en klar frost dag, med sne over alt, og med den smukkeste udsigt. Alt var perfekt! Jeg er på udveksling og min kæreste var oppe og besøge mig.
  Vi håber på, at kunne gifte os allerede i august – og din bryllupsbog vil være den perfekte hjælp!

 24. Jeg elsker bryllupper fordi man bliver ramt af en ubeskrivelig glæde, når man ser to mennesker med det lykkeligste smil ? Håber at det bliver mig en dag ?

 25. Jeg glæder mig til den dag, min kæreste og jeg skal sige vores JA til hinanden. Indtil da drømmer jeg om alle detaljerne :)

 26. Jeg skal ikke giftes, men jeg ved, jeg skal en dag – min kæreste og jeg har været sammen i 8 år :)

 27. Min kæreste friede til mig i september 2017, men pga en langvarig hjernerystelse, som jeg ikke kan komme mig over, har vi stadig ikke fundet ud af hvorvidt vi kan holde et bryllup jeg kan holde til ? Og min søde forlovede taler faktisk mere om det end jeg selv ❤️ Derfor ville jeg elske at få bogen til inspiration til at tilrettelægge en dag som både er fantastisk men som jeg også kan holde til uden alt for mange ekstra smerter… Bryllupper kan vel helt sikkert holdes på mange måder – så ih hvor ville bogen være god til timeline, overblik og inspiration. Det ville være helt fantastisk ???

 28. Som single er jeg nærmest så langt, man kan være, fra at skulle arrangere bryllup, men min søde veninde skal giftes og har fødselsdag om lidt, så det ville da være dejligt at forære hende jeres bog :)

 29. Min kæreste friede i weekenden ❤️
  Jeg glæder mig til en kærlighedfest, hvor vi samler de bedste vi kender og fejrer hinanden. Kunne dog godt bruge lidt inspiration til hvordan man kan gribe det an….

 30. Jeg vil mægtig gerne vinde jeres fine, fine bog<3 min kæreste og jeg har det sjovt, hyggeligt, dejligt og rart sammen, så denne bog kunne måske være springbræt til næste step, som jeg ved vi begge vil elske.
  KH Signe

 31. Jeg vil meget gerne vinde jeres fine bog! Min kæreste friede for to uger siden på vores ferie mens jeg var bedst i gang med at løse en Kryds & Tværs (som den 80-årige dame jeg er indeni). Der var intet hjerte af rosenblade, hvide duer eller andre mennesker, og jeg elsker ham for at kende mig så godt. Det var et helt perfekt og privat øjeblik for mig, som vi kan have for os selv resten af livet. Nu snakker vi bryllup i september 2020, hvorfor bogen ville være perfekt som inspiration til en der ikke selv er så kreativ eller idérig :-)

 32. Fantastisk indlæg. Vi er et par der skal giftes til næste år, så lidt gode fif og inspiration ville være helt perfekt ❤️☀️

 33. Jeg ville ELSKE at vinde sådan en dejlig bog. Jeg har altid drømt om at holde et magisk bryllup – og en lille guide hertil, ville bestemt være en skøn hjælp. Manden er nemlig på plads, så nu kan jeg endelig drømme ægte drømme ;-)

 34. Jeg står ikke lige også skal giftes. Men jeg har fundet drømmemanden. Jeg skal bare lige overtale ham til at overtale mig ;-)
  Men sådan en fin bog kunne da være et fint lille hint til ham om at jeg er gifte-skruk <3

 35. Jeg glæder mig til en dag at skulle giftes med min kæreste, og jeres bog kunne være så fin en inspiration :)

 36. Efter en forlovelse som har været lidt for længe, et barn, som er meget meget ønsket og en masse andet, er vi endelig gået i gang med planlægningen. 2020 bliver året hvor vi smeder os sammen for alvor ❤

 37. Sikke en dejlig konkurrence! Og hvor var du bare enormt smuk på jeres bryllupsdag, jeg er helt vild med din kjole, og så er det jo bare så dejligt, at du efterfølgende også har kunnet bruge den. Ha’ en skøn dag!

 38. Vi snakker om bryllup engang i fremtiden, da vi netop har fået vores første barn. Så det ville da være virkelig lækkert med lidt inspiration <3

 39. Min kæreste og jeg skal giftes på et tidspunkt. Jeg er en kontrolfreak og detalje-elsker så det ville være fantastisk at have jeres bog at støtte mig op ad ??

 40. Jeg er faktisk lige blevet gift – for godt en uge siden. <3 Med manden i mit liv til en stille og rolig rådhusceremoni og frokost med de allernærmeste på vores yndlings italienske pizzaria (og der vi var på 2. date og utallige dates efterfølgende).
  Brylluppet nu hænger helt sikkert sammen med, at jeg er gravid, og jeg åbenbart er lidt oldschool, når det kommer til at sikre hinanden og vores kommende børn. Samtidig er min mand italiener, så ift. at have forskellige statsborgerskaber, synes jeg, det var ekstra vigtigt.
  Men alle 'praktikaliteter' til trods, handlede dagen slet, slet ikke om det. Den var helt vidunderlig, nede på jorden og fuld af kærlighed. :)

  Og heldigvis har festaben her vist efterhånden fået varmet op under sin ikke-så-festabe-mand til, at vi kan holde en stor fest med kirkelig velsignelse og en masse familie og venner om nogle år. Man kan jo godt blive gift et par gange, ikke? :)

 41. Jeg håber snart drømmemanden falder på knæ for mig og ville så gerne kigge i jeres fine bog i den anledning: )

 42. Kan man planlægge et bryllup på 4 måneder? Det håber jeg, for det er virkeligheden for min kommende mand og jeg. Vi besluttede os for nogle uger siden, at vi ikke kunne se pointen i at vente og skrabe en masse penge sammen, når vi i virkeligheden bare gerne ville giftes med hinanden, og have de samme mennesker med om det så var i år eller næste år. Livet er kort, og kærligheden er stor – så hvorfor ikke? Med lidt over 3 måneder tilbage i dag, kunne jeg da godt bruge lidt inspiration og hjælp med på vejen ???

 43. Min kommende mand og jeg venter os et lille sommerbarn og vi glæder os skræmmende meget. Vi har derfor taget tingene i lidt omvendt rækkefølge ift. traditioner og skal først giftes næste år – men det er også helt okay.
  Jeg kan ikke se noget mere fint end at kunne hylde vores kærlighed til hinanden med vores lille menneskebarn med som gæst❤️

 44. Vil meget gerne give bogen til min bedste veninde , som lige er blevet forlovet
  Klem Em

 45. Jeg mødte min fremtidige mand for 4,5 år siden og til at starte med så jeg slet ikke til hans side, men efter hans talentfulde overtalelsesevne blev brugt, gik jeg med til en date. Det førte til en bolig kort tid efter, et barn et år efter, som kom for tidligt og virkelig bragte os sammen. To år efter gik han på knæ og jeg sagde ja uden at tvivle. Nu står jeg og skal planlægge en kæmpestor surprise-vi-er-blevet-gift-fest og mangler i den grad inspiration, som skaber den fortælling og det eventyr, som vi er gået igennem, trods hårde tider ♥️

 46. Min kommende mand og jeg venter os et lille sommerbarn og vi glæder os skræmmende meget. Vi har derfor taget tingene i lidt omvendt rækkefølge ift. traditioner og skal først giftes næste år – men det er også helt okay.
  Jeg kan ikke se noget mere fint end at kunne hylde vores kærlighed til hinanden med vores lille menneskebarn med som gæst❤️

  Ps. Hvor har du købt din fine fine brudekjole?

 47. Min kæreste valgte at gå på knæ, i sommers på Mallorca efter 6 dejlige år. ? Vi har tænkt os at der skal være bryllup næste år, men vi har desværre lidt for travlt i hverdagen til at planlægge og finde inspiration. Her tænker jeg din bog kunne være inspirerende og være en god start på planlægningen af et kommende bryllup. ??

 48. Tænk at være så heldig at vinde en så flot bog. Gid det var mig. Mere også fordi jeg pt går og venter på at nedkomme et kærlighedsbarn med min drømmemand. Så kunne det jo også være han snart synes, vi skulle binde os lidt mere til hinanden ?❤️

 49. Min kommende mand gik på knæ her i marts efter ni års forhold. Jeg er så klar til at at fejre vores kærlighedsdag men jeg savner inspiration. Forhåbentligt noget jeres bog byder på i massevis ??

 50. Sikke et hyggeligt indlæg ? min kærestes og mit bryllup bliver også et med herre mange mennesker, men holdes til gengæld i hans forældres lade – så sparer vi penge på lokale og jeg glæder mig sådan til at gøre det perfekt og hyggeligt ❤️
  Derfor kunne det også være helt perfekt med jeres smukke bog som “hjælp” og inspiration ? knus

 51. Jeg skal giftes til sommer på præcist samme sted faktisk!
  Det fik jeg skrevet så det lød helt tilfældigt men det kom sig faktisk af at vi havde set lokalerne herinde og blev helt forelskede i dem – Nu håber jeg bare at vores bryllup bliver lige så vellykket som jeres så ud til <3

 52. Øj manner. Det ville være uovertruffen timing at vinde den bog ?. Vi skal giftes til september, min hollandske kæreste og jeg gennem +6 år. Vi er for alvor begyndt at tage hul på planlægningen, men jeg har af uransagelige årsager aldrig selv været til et bryllup! Gisp. Jeg har derfor absolut intet at hænge mine ideer og forestillinger om et bryllup op på. Så det føles faktisk lidt som at famle i blinde lige nu ? og nå ja, så bor jeg pt i Bruxelles pga job, så de næste 4 måneder er vi hver for sig, kun med enkelte weekendbesøg. Det er lidt en hård optakt til brylluppet synes jeg, og det gør det hellere ikke lettere at arrangere på 2000km afstand ? men men men! alt er heldigvis muligt, og med afstanden mellem os pt synes jeg også kun jeg bliver bekræftet i, at det er helt, helt rigtig at vi skal giftes i et fantastisk efterårsbryllup til slut-september ❤️

 53. Min søde og dejlige barndomsveninde skal giftes til næste sommer – lige nu venter hun og hendes kæreste deres første barn. Jeg vil gerne vinde bogen til hende, så hun kan få en masse god inspiration, mens hun venter sig og drømmer om sit kommende bryllup ???

 54. Bryllup – dét er nok noget nær pigedrømmen der går i opfyldelse, når den dag kommer! Kreativitet, kærlighed og kæresten min ♥️
  Men ind til videre er det stadig blot en drøm der skabes, udvikles, ændres og fornys – og jeg/vi vil glædes over at blive inspireret igennem jeres bryllupsbog.

 55. Jeg vil gerne vinde bogen og glæde min barndomsveninde, som skal skiftes til september ???

 56. Jeg har lige (som i lige for 15min siden) bestilt hvad der forhåbentlig bliver min brudekjole på nettet. Jeg får myrekryb ved tanken om brudekjoleforretninger og da jeg havde læst dit (gamle) post om high street kjoler der ikke nødvendigvis stod bride/Wedding på gik jeg på jagt i internetland. Jeg er sikker på at der er flere tips i bogen som mit kommende bryllup kunne nyde godt af!

 57. Jeg kunne virkelig godt bruge et skub i r…. i forhold til bryllupsplanlægningen <3 Min kæreste friede til mig tilbage i 2017 – ringen er på plads, men vi er endnu ikke kommet igang med planlægningen – sikkert fordi jeg mangler inspiration og gode råd til, hvordan man bærer sig ad :) Netop derfor vil Jeres fine bog, falde på et tørt sted

 58. Min kæreste og jeg har været kærester i 2 år og 10 mdr og havde ikke set hinanden i seks måneder da jeg var volontør for udviklingshæmmede i Israel. Han kom den sidste uge og så mit arbejde og hus osv, og så på Valentines day gik han pludselig og til min store gladelig overraskelse ned på et knæ! Brylluppet står næste år og jeg vil vildt gerne have jeres bog-dog har jeg ikke haft råd som volontør- håber jeg vinder den!

 59. Så fint indlæg.
  Kunne så godt bruge noget inspiration til hvordan vi griber bryllupsplanlægningen an. Krydser fingre ❤️

 60. Jeg kan simpelthen bruge timevis på at læse indlæg og se billeder fra folks bryllupper, og har især været begejstret for at følge med i jer seje damers. Det er så livsbekræftende, når to mennesker siger ja til hinanden, og jeg kan kun håbe på selv at opleve det en dag. Til den tid vil jeg elske at have jeres tips og tricks med mig <3

 61. Min kæreste og jeg har været sammen i 7 år, siden jeg var 17 og han var 20. Nu har vi et barn sammen – og at se ham være far, til vores lille mirakelbaby og opleve den her nye tid med ham, er det største og mest livsbekræftende. Vores kærlighed har aldrig været større og vi snakker dagligt om hvordan vores forårsbryllup skal være. Vi ved hvad vi vil have, men vi har heller ikke budget til alt. Så at læse i jeres bog og få inspiration og tips vil være så skønt! I skønne mennesker har jo haft de fineste bryllupper og bogen virker så utrolig gennemført!

 62. Min kæreste friede i går på vores 3-års dag! Og siden vi er de første blandt venner og familie kan vi ikke rigtig trække på inspiration fra at være bryllupsgæster – så sådan en bog ville være helt fantastisk til at hjælpe os med hele processen ?♥️

 63. I går faldt jeg på knæ for min (nu) forlovede. Jeg er helt sikker på, at det skal være hende, men hvordan man planlægger et bryllup, er jeg mere i tvivl om. Så en solid inspirationsbog ville uden tvivl gøre underværker ☺️❤️

 64. Jeg er så heldig, at den sødeste og mest fjollede mand jeg kender og faren til min datter, har spurgt, om vi skal dele resten af vores dage sammen. Vi krydser for et sensommer bryllup næste år. Lidt inspiration og hjælp ville være en lifesaver!??

 65. Jeg blev faktisk gift med min mand for fem år siden – sådan lidt hu-hej i forbindelse med huskøb, og vi holdt derfor ingen fest, men blev bare viet på rådhuset. Vi vil gerne holde stor fest og måske holde en ceremoni igen – gerne i haven med masser af blomster. Jeg tror, vi ender med at blive klar til næste sommer, og jeg vil elske at have sådan en fin, fin bog at søge inspiration i, så dagen bliver helt perfekt denne gang ♥️

 66. Eeeeeej hvor fedt! Jeg har lige i dag tænkt på, at jeg skulle have fingre i bogen ? Min dejlige kæreste poppede spørgsmålet total ud af det blå på en helt almindelig hverdagstorsdag, og jeg, der ellers slet ikke synes, jeg er den følsomme type, kunne slet ikke stoppe med at græde ? Vi regner med et augustbryllup i 2020, så indtil videre er planlægningen kun nået til køb af brudesko. Derfor: Perfekt gevinst til skøn inspiration fra alle jer smukke kvinder ???‍♀️

 67. Åh den ville være perfekt at vinde! Jeg skal nemlig giftes med min dejlige kæreste og allerbedste ven, som jeg også venter første barn med til juli. Derfor skal bryllup først være næste sommer – jeg drømmer om idyllisk og afslappet havebryllup med dans og kærlighed hele natten! ❤️ Lige i vores ånd.

 68. Jeg er blevet forlovet! Efter 12,5 år med verdens bedste mand og efter fødslen af 2 dejlige børn faldt min kæreste på knæ for få uger siden. Naturligvis med verdens smukkeste, specialdesignede ring – som faktisk er inspireret netop af din meget smukke ring (som jeg har talt om igen og igen…og igen… og han lyttede, for det var med et billede af din ring han drog mod guldsmeden i starten af december <3 )… Jeg er heldig! Og jeg vil være endnu mere heldig, hvis jeg kan hente inspiration i jeres lækre bog, som jeg har haft i kikkerten siden den udkom <3 Tillykke med udgivelsen, kærligheden og graviditeten . du ser knald godt ud!

 69. Mangler lige præcis sådan en guide til vores bryllup august 2020 ??? troede jeg vidste lige præcis hvordan jeg ville have mit bryllup, men når jeg så sidder med det, så er jeg åben for alt muligt anderledes, og det gør det slet ikke nemmere ???❤️

 70. Jeg vil rigtig gerne vinde bogen så den kan bruges som en inspirationskilde men også som en slags scrapbog hvor der skrives og tilføjes til mens jeg hjælper min veninde med at planlægge hendes kommende bryllup – tænker det så derefter kan blive en hyggelig og personlig bryllupsgave

 71. Den vil være fantastisk at vinde til at blive inspireret il bryllupsplanlægning! Vi har nu to børn og det næste på programmet er et dejligt bryllup.

 72. Den skal min søde veninde Stine vinde. Hun er den første i venindegruppen, der skal giftes, og jeg tænker den kan gå i arv i gruppen efterfølgende ❤️ Hun ville blive så glad, og hun fortjener om nogen hjælp og tips til planlægningen.

 73. Jeg skal giftes til juli med min drømmemand! Jeg mødte ham, da jeg bare var 17 og gik i gymnasiet. Det er nu 10 år siden <3

 74. Jeg elsker bryllupper! De er så magiske <3 Selvom der formentlig går nogle år endnu, inden det er min tur, så drømmer jeg glædeligt videre.

 75. Jeg ville elske at vinde sådan et eksemplar! Jeg skal giftes med min søde kæreste Jeppe i år eller næste år ❤️ Vi vil gerne holde en mega god fest for alle vores venner, med dans, god mad, gode drinks og alt hvad sådan en dejlig dag ellers indebærer!!! ????? Men pga. Af en lang og opslidende renoveringsproces, har vi lidt mistet overblik og gejst i hele festplanlægningen… sådan en bog ville hjælpe os til at holde det bryllup vi virkelig drømmer om! Jeg krydser virkelig fingre!??????

 76. Min mand og jeg, for ja er allerede gift, eller viet som jeg siger det.. for vi mangler nemlig brylluppet! Efter vores første bebs følte vi, at det var smartest at slå pjalterne for alvor sammen. Så kom nummer to, og nu kan vi endelig begynde at se frem mod den kærlighedsfest vi ved vi vil ha med alle vores kære! ??❤️

 77. Efter to år med to små bananer skal vi fejre at vi blev gift for at være tjekkede. Det bliver på et værksted og alt er pt kaotisk, så hjælp og inspiration vil være velkomment.

 78. Min forlovede og jeg skal giftes til sommer, og planlægning er så småt i gang, men hold da op der er mange detaljer og meget forvirring omkring alle de beslutninger, der skal tages. Her ville jeres inspiration og gode tips være helt perfekt til at komme videre med planlægningen og hygge omkring det ?

 79. Om jeg skal giftes? Hvis du spørger mig, så ja. Vi har været kærester i snart 8 år, har et barn på halvandet og sidste sommer, spurgte jeg ham, om ham ville være min. Jeg fik et nej. Men med verdens sødeste begrundelse om, at han selv ville spørge.. Jeg venter endnu, men satser stærkt på at blive spurgt :-)

 80. Vi står netop overfor at skulle planlægge bryllup næste sommer, og jeg suger alle bryllups indlæg som dette til mig ?

 81. Sidste weekend spurgte min kæreste mig om jeg nok ville være hans, resten af hans liv. Det blev selvfølgelig et kæmpe JA! Og nu glæder jeg mig bare endnu mere til at sige ja endnu engang, foran alle de mennesker vi elsker og holder allermest af. Masser af kærlighed til alle herfra ❤️

 82. Jeg elsker bryllupper ♥️ Men havde egentlig aldrig troet at jeg skulle giftes, men nu skal jeg så det ville være en fornøjelse med inspiration.

 83. Min kæreste friede til mig i december, så denne bryllupsbog ville være den perfekte måde at starte planlægningen og få inspiration på.

 84. Min dejlige veninde skal giftes næste år og ville elske, at give hende jeres bog til inspiration ❤️ Så kan jeg låne den, når jeg engang selv skal giftes med min fantastiske kæreste. ?

 85. Jeg har altid drømt om at blive the wedding planer, men måtte erkende det bare måtte forblive en drøm da jeg blev ældre og klogere.
  Jeg elsker at planlægge, og gå op i de små detaljer. Detajler der også kan give glæde for mine gæster ?
  Jeg er sammen med drømmemanden og venter bare på han ?. Jeg ser allerede frem til den dag jeg kan få lov til at planlægge vores kommende bryllup. Med hjælp fra jeres bog vil bare være ??????
  Nu venter der bare 5 bryllupper denne sommer, så mon ikke det snart er vores tur ??

  Tak for en god blog og IG profil ??
  Kh. Signe

 86. Jeg lånte bogen på biblioteket og blev helt forelsket i den og jeres historier omkring jeres bryllupper. Der var så mange fine små detaljer og det var så fint og hyggeligt at læse! Selvom jeg ikke skal giftes foreløbigt, er det dejligt at ligge og drømme om selvedagen og al det der ligger forud for den store dag. En dejlig inspirationskilde <3

 87. Jeg vil rigtig gerne vinde denne bog til min storesøster, som skal giftes her til maj. Men ikke nok med det skal hun også giftes igen næste år juni, da hendes og min svoger har valgt at udskyde den store fest pga. familieforøgelse juli 2019 <3

 88. Jeg har været sammen med min kæreste, siden jeg var 17 år, og jeg håber meget på, at jeg en dag skal giftes med ham. Vi var for nogle år siden på rejse til Jamaica, hvor vi snakkede meget om at gøre det impulsvist, men det blev for mærkeligt uden familie og venner, så jeg venter spændt på næste givne lejlighed.

 89. Jeg har fundet manden, jeg skal giftes med – ikke lige nu, men helt sikkert engang ❤ Det er så hyggeligt at læse om andres bryllupper, især fordi det kan gøres på så mange fine forskellige måder. Jeg håber, jeg vinder bogen, så jeg kan få inspiration til mit eget fremtidige bryllup ?

 90. Ægte kærlighed er værd at kæmpe for. Der skulle mange tåre til, inden jeg fandt den eneste ene – men det har jeg virkelig nu. Jeg har lært meget på rejsen.
  “ jeg skal ikke giftes” – var mine ord. Men idag, sammen med min kæreste, glæder jeg mig til, at vi skal giftes. “Du skal da ha’ et prinsessebryllup”, er hvad folk fortæller mig. Nej, min drøm er at holde det nede på jorden. Vielse på stranden og en festlig grillfest – lige et bryllup for et surfpar. Men værdierne skal man huske, og her har jeg brug for jeres bog.

  … and suddenly all the love songs were about him.

  Xoxo Stephanie

 91. Det lyder som et fantastisk dejligt bryllup :)
  Jeg skal giftes med mit livs store kærlighed den 7. september i år og vil rigtig gerne have fornøjelsen af jeres bog til tips, tricks og søde fortællinger om dagen.
  Min forlovede friede til mig i Paris i oktober, og det har været den største lykke i mit liv. Vi mødte hinanden kun 8 måneder før, han friede, men vi vidste allerede efter få måneder, at vi vil dele resten af livet med hinanden ❤️❤️

 92. Jeg skal ikke selv giftes, men min søde veninde skal, og jeg ville elske at overraske hende med jeres bog! Efter 10 år og den sødeste lille dreng er der ingen tvivl om at de er skabt for hinanden <3

 93. Min kæreste og jeg drømmer om bryllup næste år, men han har ikke friet endnu. Måske jeres fine bog kan give det sidste skub og efterfølgende inspiration til planlægningen? ???

 94. At deltage i et bryllup, og få lov til at være en del af denne fejring af kærligheden mellem to mennesker man holder af, er det mest fantastiske! Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at min kæreste er min fremtid, og jeg glæder mig til, at det en dag bliver vores tur til at have en kærlighedsfest! I havde alle de smukkeste bryllupper, og jeg kommer uden tvivl til at bruge mange timer på jeres blogge, når min dag engang nærmer sig ❤️

 95. Jeg er en sucker for bryllupper og deres planlægning, så meget at jeg ville elske at læse jeres bog og få en masse inspiration til min eget bryllup med min sødeste kæreste ????

 96. Min kæreste og jeg skal giftes til august og er fuld i gang med at planlægge vores kærlighedsfest! Jeres bog kunne være med til at sikre, at alle detaljer kommer i hus <3

 97. Jeg er så småt igang med at planlægge bryllup med min kæreste. Som skal ske forår-somer 2020. Så en hjælpende hånd vil falde i super god jord <3

 98. Manner, jeg vil så gerne vinde bogen til når jeg en dag skal giftes med min dejlige kæreste!

 99. Min kæreste og jeg har netop lavet første udkast til gæstelisten, selvom vi ikke er forlovet. Min kærestes bror skal giftes til sommer – og vi vil ikke stjæle deres rampelys. De får deres drømmebryllup. Og en dag får vi vores <3

 100. Jeg selv er ikke i nærheden af at blive gift, men jeg bliver simpelthen så rørt når jeg læser om jeres bryllup og dine tanker omkring det. Meget smukt. Min kære bror er netop blevet forlovet og skal giftes næste år. Jeg ville elske at forære hans kommende kone denne smukke og inspirerende bog. Tak for et fint indlæg ❤️

 101. Åh siden jeg var helt lille har jeg drømt om bryllupper, og især brudekjoler..
  I mange år var det en drøm at få min egen brudekjolebutik… den drøm lever stadig.
  Jeg har en skøn kæreste som jeg har to børn med, vi har været sammen i snart 11 ½ år… og jeg venter stadig på frieriet…. har faktisk lidt mistet troen på at det nogensinde sker.
  Men drømmen må man aldrig miste, og hvis jeg vinder denne fine bog vil det minde mig om at man aldrig må stoppe med at drømme. Pludselig en dag bliver det også min tur, og så er det godt at være forberedt.

 102. Min efterskolekæreste og jeg havde et fantastisk år dengang vi gik på efterskole…

  8 år senere mødtes vi igen til SMUK fest –
  1 år senere flyttede han hjem til mig –
  8 år mere gik og nu har han friet –
  Og jeg sagde JA!

  Vi skal giftes næste sommer og vil elske at suge inspiration fra jeres smukke bryllupsbog❤️!

 103. Min kæreste og jeg gifter os i juni efter knap 25 år. Nu skal det være.
  Vi er i fuld gang med planlægningen, men en bryllupsbog vil være god inspiration. Dit indlæg her har allereder givet mig tips til hvad vi også skal tænke over. Bl.a. LYSET i vores lokale er nemlig ikke det mest inspirerende. Tak for en inspirerende blog. :)

 104. Jeg skal giftes med min kæreste til oktober. Vi blev forældre for fire måneder siden efter en lang kamp i fertilitetshelvede. Det skal fejres med en kærlighedsfest, og vi søger inspiration, da vi holder et noget utraditionelt bryllup (en udvidet reception afsluttet med fest, altså ingen siddende middag og lange taler).

 105. Jeg blev selv gift sidste år, på min forældres bryllupsdag som desværre begge er gået bort. Jeg elsker symbolikken i datoen, da det føltes som om de var med alligevel. Vi havde en fantastisk dag, som jeg stadig tænker tilbage på. Jeg vil vinde bogen, fordi min kusine skal giftes i år, og min bedste veninde skal giftes næste år. Så jeg vil glæde de to vigtigst piger i mit liv ❤?

 106. Ville elske at vinde denne bog til min skønne veninde der skal giftes næste år ❤️ Og så håber jeg også at jeg selv kan bruge den som inspiration hvis min kæreste en dag skulle finde på at gå på knæ ?

 107. Jeg tager mig selv i hver dag at være lykkelig over, at jeg ved min kæreste er manden i mit liv. Jeg føler mig heldig hver dag, og det kan ikke andet end at betyde, at han er den helt rigtig for mig. Med disse følelser kommer der selvfølgelig også en hel masse fremtidsdrømme, og min primære er, at han frier til mig. Vi har været sammen i fem år, så det vil også snart være dejligt, hvis det skete. Og hvis min drøm går i opfyldelse, så får jeg uden tvivl brug for den bog ❤️

 108. Jeg er så heldig at jeg skal giftes til oktober og min kommende mand forærede mig jeres skønne bog – den blev læst hurtigt i juledagene og den er virkelig skøn som inspiration og jeg bruger flittigt huskelisten. Synes dog I refererer til en blomsterliste, som jeg ikke kan finde..hmm?
  I min mødregruppe er der også en kommende brud, så jeg vil forære hende bogen :-) så hun også kan nå at blive helt klar ??

 109. Min svigerinde skal giftes og er i gang med planlægningen. Jeg ville give hende bogen, så hun kunne få en masse gode tips og tricks til at få det helt perfekte bryllup ? Og så håber jeg, at jeg selv kan låne den, når det en dag bliver relevant for mig og min kæreste ?

 110. Hej Emily,

  Jeg skal giftes til August, og jeg glæder mig! Vi har ikke valgt at købe en pakke-løsning et sted, så vi skal selv arrangere det hele lige fra lokaler, til kok, til serveringspersonale, til pynt og borddækning osv. Jeg kunne virkelig godt bruge en skøn bog som denne til inspiration. Brudekjolen er dog på plads! ..Eller det troede jeg.. For har netop testet positiv på en graviditetstest, så hvis spiren holder ved, så vil jeg være 4,5 måned henne på min bryllupsdag – og så kan jeg vist godt vinke farvel til den kjole (men der går nok, hvis jeg får en baby i byt) ;-)

  Tak for interessant og inspirerende læsning her på bloggen – jeg er sikker på bogen er mindst lige så optur!

 111. Jeg har sådan ledt efter jeres bog i diverse fysiske butikker i Århus ?
  Jeg er godt nok ikke forlovet endnu, men jeg har fundet min eneste ene og i går fejrede vi 6 år sammen ❤️

  1. De burde have den i alle boghandlere og hvis ikke kan de bestille den hjem, så har de den i løbet af et par dage :) Kram E

 112. Jeg har simpelthen ingen kæreste lige pt., men hver gang jeg går forbi Marianne Carøes butik i Århus, bliver jeg helt glad og får en tro på, at jeg nok skal giftes en dag. Måske i en af hendes kjoler ;)

 113. Jeg skal giftes med verdens bedste mand om to måneder og jeg kan mærke nervøsiteten komme lige så stille og roligt nu. Jeg glæder mig så vanvittigt meget og finder utrolig stor inspiration i dine blogindlæg om planlægning osv. Vi planlægger meget samme bryllupsstil som jer, hvor vi har prioriteret at få alle med og derfor må går ned på andre ting. Men det gør også, at vi får et hyggeligt bryllup, som afspejler vores natur, og hvor familien og vennerne er i fokus <3 Jeg ville elske at vinde jeres smukke bog. Har lånt den på biblioteket og synes den var ekstremt brugbar.

 114. Min kæreste og jeg har været hemmeligt forlovet inden februar :-)
  Det kunne være fantastisk at vinde jeres bog til planlægningen ;-)

 115. Jeg skal ikke giftes (min kæreste har ikke friet endnu?), men det skal min dejlige veninde. Vi snakkede netop om bogen for et par uger siden og det ville da være helt fantastisk, hvis jeg kunne give hende den. De skal giftes til sommer og jeg ved, at de har stadig har rigtig meget der skal planlægges, besluttes og ordnes. Så denne bog ville gøre underværker???

 116. Jeg vil så gerne vinde denne fine bog <3 Min kæreste og jeg skal giftes næste år, og det ville være så skønt med inspiration til vores kommende bryllup :-)

 117. Jeg skal giftes med min kære kæreste næste år – 10.10.2020. Jeres fine bog vil være fantastisk inspiration! :-)

 118. Jeg skal giftes med min store kærlighed D. 31. August 2019 og jeg ville elske at læse jeres bog om bryllup, forhåbenligt kan den hjælpe os på vej til det perfekte bryllup hos os.

  Hjertelig tillykke med jeres kærlighedsklump ❤️ Jeg ønsker jer alt det bedste.

  Hav en fremragende aften.
  De bedste hilsner fra Lærke B.

 119. Hejsa
  Vi har sørme et bryllup den 25. Maj – et måske lidt forsømt bryllup, som jeg dog glæder mig inderligt til, og som jeg netop skal igang med at fokusere på igen ?✨
  Vi har bare lige sat os i den situation, at vi har valgt at sælge hus/købe nyt hus i vores gamle hjemby – vi troede ikke, det ville betyde så meget for os at være nær bedsteforældrene med børn. Men her står vi så med en toårig, et bryllup og en flytning 1. juni ?? så jeg har brug for bogen, ha ha!
  Jeg har fulgt dig længe, men først rigtig bemærket, hvor betaget jeg er af din blog – jeg er også PCO’er, fertilitetsbehandlings-agtig og vil snarest i gang med den hårfjerningsmetode, du har lagt op! Så tusind tak for alt også fremadrettet ? og hav en skøn graviditet og start på livet som mor ??‍♀️?✨☀️
  Hilsen Sofie

 120. Jeg skal giftes med min kæreste gennem snart 10 år til september i år og jeg glæder mig helt vildt. Det bliver en blanding mellem fint og afslappet og meget os ?

 121. Jeres bog er simpelt hen så fin, jeg har smugkigget ved flere lejligheder, når jeg spotter den hos boghandleren. Imidlertid ville jeg forære den til min søde veninde, der netop er blevet forlovet og er gået så småt i gang med planlægningen – og så kunne man jo håbe, at jeg selv må låne den, når det bliver min tur ?

 122. jeg vil elske at vinde bogen til min søster, hun skal giftes til sommer og kunne godt bruge en lidt hjælp fra jeres bog til planlægningen :)

 123. Jeg ville elske at vinde din bog om bryllup!

  Jeg blev friet til den 24. december sidste år efter 11 år sammen med min kæreste (nu forlovede). Han har altid sagt, at han ikke ville giftes, men overraskede mig så om morgenen juleaftensdag med vores datter ved sin side. Nu kunne vi godt bruge et lille puf i den rigtige retning i forhold til planlægningen, da vi har en travl hverdag ellers med en baby på vej og en tre-årig handicappede superpige <3

 124. Jeg ELSKER bryllupper, og selvom jeg ikke selv lige skal giftes foreløbigt, så vil jeg så gerne kunne give bogen til en veninde som en fin lille gave! <3

 125. Ja!!! Jeg skal giftes! ?
  Min kæreste gennem 10 år faldt for nyligt på knæ, og vi taler så småt om hvad vi ønsker, men intet er planlagt endnu. Så lidt hjælp ville være fantastisk ??

 126. Bryllupper er det fineste i verden! Jeg glæder mig til alle de (forhåbentlig) mange jeg skal til i livets løb, og jeg ville elske at nyde jeres smukke bog i mellemtiden og få en masse inspiration! <3

 127. Hvor dejligt med nogle gode råd! <3 Jeg er i gang med at finde alt den inspiration, jeg kan, da jeg skal giftes med drømmemanden næste sommer. Jeg glæder mig mere end noget andet. Vi har snart været sammen i 10 år, og bryllupsdatoen er sat til at til vores 11-års dag. Jeg ville elske at vinde jeres bog, da jeg har fuldt jeg alle fire i virkelig mange år efterhånden, og jeg elsker at følge med i jeres univers og synes, at I er fire mega inspirerende kvinder <3 :)

 128. Jeg skal giftes med min yndlingsmand til maj næste år. Vi har fundet stedet (stort telt på nedlagt landsted), men resten af planlægningen kunne vi virkelig godt bruge en lille, lyseblå guide til.

 129. Jeg har ikke fortalt nogen at min kæreste og jeg er blevet forlovet – da vi gerne vil have tid til at finde ud af, hvad vi vil inden vores venner/familie kommer med alle deres forslag :-)
  Vi er lige flyttet i det skønneste rækkehus med en lille have og drømmer om bryllup, baby og alt derimellem <3