Det store bryllupsindlæg

I går havde vi bryllupsdag. 3 år har vi været gift. Læderbryllup. Manner altså. Fatter det ikke helt. Føles lidt som i går. Bedste, bedste, bedste dag ♥

Tænkte, at det var alletiders anledning til at samle nogle af alle de mange bryllupsindlæg, der ligger her på bloggen. Alt fra indlæg om kjole over invitationer og til bryllupsrejse.

Måske I er nogle, der skal giftes i år? Eller som just er blevet friet til? Eller selv har friet? Måske I bare er suckere for alt bryllupsrelateret.

Det sidste er jeg. Nu altså. For inden jeg selv blev gift, sagde det mig ikke stort. Jeg havde aldrig tænkt en ærlig bryllupstanke før Nikolaj friede. Tror nærmest det var noget, jeg var lidt stolt over. Bryllup, det var ikke mig.

Men det var det altså. Så meget, at jeg tilmed har skrevet en bryllupsbog, haha. For jeg fandt ud af to ting. For det første at man kan blive gift og holde bryllup præcis som man vil. Og for det andet at det er virkelig, virkelig, virkelig fedt. Det der med at skabe sådan en kærlighedsfest og oplevelse. Ikke bare for hinanden som par, men også for alle man kender og holder af, det var MAGISK. Det kom nærmest lidt bag på mig, HVOR fedt det var, kan jeg huske. For vi talte lidt om det i processen. Var det nu egentlig alle pengene og besværet værd?

Svaret er ja herfra. I tifold ♥

Og det er altså ikke for at gnide salt i såret for de mange af jer, der har måtte udskyde, flytte eller måske endda aflyse jeres forårs- og sommerbryllupper. Jeg håber, I får et helt eventyrligt bryllup alligevel. Mange tanker til jer.

 

Der er indlæg om frieriet og de allerførste, indledende tanker (der endte med at holde meget godt stik i øvrigt) og om den bryllups- & bikinibootcamp, vi holdt her på bloggen.

Og så er der indlæg om hvor langt (kort) vi var 2 måneder inden brylluppet skulle stå og om invitationer og om mine mange, mange skoovervejelser

Et fra verdens bedste polter (sådan håber jeg alle har det med deres polter)…

… og et med bryllupsønsker. Som note til det, kan jeg her i retrospekt fortælle at traditionelle ønsker var et hit her. Måske det kan synes uopfindsomt, men vi glædes hver dag, når vi bruger det service m.m. vi fik i bryllupsgave.

Der er en stor statusliste og et indlæg om detaljer og inspiration.

Og så er der masser fra selve brylluppet. Det allerførste indlæg jeg udgav efterfølgende med bryllup galore

… et om min(e) brudekjole(r)...

… et om vores bryllupslokation

… et med verdens sødeste bryllupshund

… et om sko, accessories og smykker

… en masse (ét indlæg pr. destination) fra en helt vidunderlig bryllupsrejse

… lidt mere fra brylluppet

… et fra vores første bryllupsdag

… og så må jeg selvfølgelig også lige tippe om vores bryllupsbog. En stor guide proppet med gode råd, erfaringer og personlige anekdoter. En bryllupsplanlægger i bogform ♥

 

(Visited 6.925 times, 10 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Har det på helt samme måde. Det der med bryllup var ikke noget for mig, lige indtil det var. Og det var fuldstændig fantastisk! I planlægningen fik vi jævnligt undrende blikke fra søde og støttende men lidt uforstående forældre, men da alt spillede på dagen, kunne det ikke have været anerledes. Det var alt hvad vi ønskede os og føltes som at være placeres i øjet af en kærlighedsorkan ❤️ Stort tillykke med bryllupsdagen ?

    1. Haha… godt at høre, at jeg ikke er alene om at være bryllupsfornægter, for siden at blive kæmpe tilhænger ;) Tak <3 Kram E

  2. Vi skal giftes i sommerferien. Af en god ven (og præst) i vores have. Omgivet af den nærmeste familie og et par venner. Det bliver (forhåbentlig) en overraskelse for gæsterne. Så tager vi en hyggelig dag med jordbærtærte og bobler, efterfulgt af pizza på grillen og fadøl – tilsat havespil, musik og dans.. en fest hvor vores børn kan være med til det hele.

    Så er planen en større fest når der ikke længere er så mange begrænsninger..

    1. Det lyder som et ægte drømmebryllup i mine ører <3 Ønsker jer en helt, helt vidunderlig dag! Stort knus Emily