Bryllup: Venue, (mangel på) overblik og pull-ups

I går fik jeg det her kit af AC. Til at “holde fødderne varme og hovedet koldt”, som hun så fint formulerede det.

For vi skal giftes om blot lidt mere end to måneder og vi er først for alvor gået i gang med at planlægge. Så begge dele kan nok blive tiltrængt, selvom jeg nu stadig tager det hele temmeligt afslappet. Og håber at kunne fortsætte sådan.

Stedet er fundet, depositum er betalt. Jeg har købt min kjole (kjoler faktisk) på udsalg sidste år. Pladeværkstedet og Self-Portrait.

Så kan der da ikke være så meget mere vel?

Altså lige bortset fra invitationer, giftefoged, fotograf, mad, drikkevarer, service, blomster, kage, pynt, ekstra stole, vielsesringe, bordkort, bordplan (gisp!), en dj eller flere, bar, tjenere osv. osv. osv.

Og sko. Jeg skal have fundet nogle sko. Fine, men flade.

Sig endelig (!) til, hvis vi har overset et eller andet essentielt.

Vi har forespørgsler ude på de fleste af tingene ovenfor (fotograf lader dog til at være umuligt på den dato), så selvom det lige nu altsammen er lidt oppe i luften, så er der forhåbentlig afklaring på det meste snart :)

Allerførst tænkte vi, at vi ville holde det i maj i år, så besluttede vi at udskyde og så ombestemte vi os igen. Nu bliver det juni. For det skulle altså være nu. Det føltes rigtigt. Jo før jo bedre. Lidt skørt, lidt skævt, lidt spontant. Så må alting blive derefter. Men det passer nok egentlig også ret godt til os.

Vi er så sent ude, at vi bare har sendt save the date pr. sms. I går. Mangler stadig nogle stykker. Og så må invitationerne blive sendt, så snart vi har dem fra tryk.

Til gengæld har vi ret meget styr på hele ‘drejebogen’ for dagen. Programmet og hvordan alting skal forløbe er således på plads.

Sidst men ikke helt mindst (men i alle tilfælde mindre vigtigt – trods alt – end en del af de andre punkter) er jeg gået i skarp bryllupstræning. Jeg vil gerne ligne mig selv, men i skarp udgave og med tonede arme, der komplementerer min noget bare kjole. Som min søde mor sagde “det er nok meget godt, du ikke skal i kirke i den kjole” ;)

Er det noget I synes, er skægt at høre om? Bryllups bootcamp? Mit mål er udover, at armene skal være fine og faste i kødet, at jeg kan tage 3 pull-ups (uden elastik!) inden brylluppet. Så er der lidt skæg konkurrence bygget ind i det også.

Nå, det var et lille stream-of-conciousness-ish indlæg, om hvor langt (kort) vi er med projekt bryllup.

Stay tuned. Det ender lykkeligt…

(Visited 7.485 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

59 Kommentarer

 1. Må man gerne joine din bryllups bootcamp selvom man ikke har en ring på fingeren? :D
  Jeg mangler også at arbejde på mine elendige pull ups!

 2. Må jeg anbefale Emil Langberg som fotograf, han tager nogle virkelig fine billeder! Og ellers håber jeg virkelig det hele løser sig for jer!

 3. Jeg er lidt nysgerrig på jeres tanker om kirkebryllup vs. ikke-kirkebryllup, hvis I har lyst til at dele dem? :)

  Og så glæder jeg mig ellers bare til at følge mig her. :) Jeg synes, det er ret hyggeligt at læse om andres tanker ift. bryllup, og selvfølgelig om selve den store dag.

  1. Der er vist ikke så meget mere i det end at ingen af os er troende. Og så føles det lidt pudsigt for os at stå i en kirke lige den dag, når vi ellers aldrig gør det :)

   Dejligt at høre :) Kram Emily

 4. Min gamle roomie er en super dygtig fotograf, meget nytænkende og ud-af-boksen, hun har før taget billeder til bryllup. http://michelleberg.dk :-) Glæder mig til at følge med i jeres planlægning, det ser allerede super spændende ud!

 5. Vil rigtig gerne følge med i en bryllupsbootcamp og generelt bare hele processen i at planlægge et bryllup :-)

 6. Jeg er vild med at høre om jeres bryllup, og at I gør det meget anerledes, end mange andre, der gerne vil have det planlagt flere måneder i forvejen. Det er inspirerende og glædeligt. ELSKER bryllupper og med et lille indblik i jeres, så lever jeg længe på romantik og kærlighed :D

 7. Han er helt sikkert ikke ledig om 2 mdr, men jeg kan virkelig anbefale Jan fra bryllupsshoot.dk, som vi brugte til vores bryllup i november. Han forstod helt præcis at fange præcis dét vi søgte i bryllupsbilleder – både de “officielle” billeder, men bestemt også stemningsbilleder. Han havde en ganske fantastisk evne til at fange vores gæster i deres rette element. Det kom der en masse skønne, naturlige billeder ud af. Så fint.

 8. Hvorfor skal skoene være flade den dag? Du plejer da ikke at stå i vejen for en god hæl? ??

   1. Nå ja det kan være, har ikke lige noget indtryk af hvor høj kæresten er, og med en kæreste selv på næsten to meter slog det mig slet ikke ??‍♀️
    Antog bare det var noget med magelighed, og det kunne jeg ikke helt forstå kunne være sandt. Men selvfølgelig kan der være andre ting end det ?

  1. Haha… I er søde. Elsker din kommentar Ditte ;) Og ja, det er lige akkurat dér skoen trykker (høhø), vi er nemlig lige høje (lave?) og selvom det ikke er noget jeg/vi tager hensyn til, til daglig, så har jeg ikke lyst til at rage op over ham på alle bryllupsbilleder :) Kram fra Hobbit-Nicole <3

 9. Uh hvis I skal have en giftefoged ud så skal det bookes nu. Husk at de koster penge. Og vær 110% sikker på at de kan. Vores bailede halvanden uge inden vores bryllup, så vi måtte en tur på rådhuset inden vores bryllup.

  Ringe skal også sættes i gang nu. Guldsmede bruger ca 2 måneder – just saying!

  Jeg kender en del DJ’s hvis det er. Også party bands hvis det er aktuelt. Hit me up hvis det har interesse.

  1. Tjek, vi har en bekendt, der skal vie os, men ja, formalia skal vi lige have styr på, godt du minder om det :)

   Guldsmeden er også en bekendt og hun er adviseret og har sat tid af til det <3

   Vores DJ har lige bekræftet, men tak hvor er det sødt af dig :) Klem Emily

 10. Det kunne være fedt med lidt bootcamp indlæg, men jeg er tilgengæld virkelig glad for at din dejlige blog ikke er oversvømmet med bryllupsindlæg. Jeg gik helt kold i Acies blog da hun planlagde bryllup. Det handlede ikke om andet i virkelig, virkelig mange måneder. Det har gjort at jeg helt har holdt op med at læse hendes blog. Jeg tror at en balance er vigtig hvis man gerne vil have en bred læserkreds. Det mestrer du nu til perfektion- der er lidt af hvert her, serveret på en hyggelig og lækker måde. Så tak for det :)

   1. Gurkzilla <3

    Skal nok se om jeg kan holde mig i skindet Sara, men lover ikke noget ;) Kram til jer begge

   2. Årh, jeg ku’ fanme godt li’ dine bryllupsindlæg, Acie! Haha… Kæmpe virtuelt kram direkte ud af din skærm <3

   3. Jeg har siddet og læst alle Acie, Rockpaper og christina’s bryllups indlæg, og er ikke engang forlovet!
    Jeg synes det er sådan en fin måde at se hvordan I er og det varmer i hjertet med al den kærlighed.
    Jeg ser frem til årsdage, sølvbryllupper og flere romantiske øjeblikke!

    Og Emily, er sikker på dit bliver helt vidunderligt, så jeg sidder klar på refresh knappen!

 11. Jaaa hvor fedt, jeg glæder mig til (forhåbentlig) at høre meget mere om såvel bootcamp som bryllups-planlægning! :D

 12. Holder utroligt meget af jeres tilgang til livet – som også kommer til udtryk i jeres tilgang til dette bryllup, der ellers plejer at være en stressfaktor for mange (kan jeg læse mig til, er endnu ikke giftemoden ;-))

  Virkelig fin location, I har fundet jer. Jeg glæder mig til at følge med i planlægning af jeres dag og dine personlige forberedelser. Selvom der er laaang tid til, jeg selv skal stå som brud, så har man jo lov til at dagdrømme for en kort stund.

  http://www.lunaworm.dk

 13. Ih hvor blir det bare spændende! Er sikker på at I nok skal nå det. Ved ikke om I skal give hinanden morgengave.. Men hvis I skal, så fortrød jeg ihvertfald selv, at jeg ikke fik tænkt på det noget før – ville nemlig gerne at det skulle være noget ganske særligt.

  Nyd planlægningsprocessen i fulde drag. Den er nemlig en stor del af det at holde bryllup :)

  1. God pointe, den havde jeg faktisk lidt glemt, men jo, det skal vi, så mange tak for reminderen <3 Kram Emily

 14. Normalt bryder jeg mig ikke om blogger-bryllupsplanlægning. At man kan gå så meget op i hver en lillebitte detalje og lave laaaange indlæg om det… Det interesserer mig absolut ikke. Men det virker til at jeres tilgang er en lidt anden, lidt mere tidspresset, men afslappet – så jeg tror jeg læser glædeligt med her! :-)

 15. Hvor er I bare så søde og flinke med tips og råd, fotograforeslag og alting. Tusind, tusind tak <3

  Jeg lover at holde jer opdaterede (med måde) og så kommer der også lidt bryllups/sommer-bootcamp.

  Kram til jer søde, søde piger <3

 16. Sejt du tager det stille og roligt :)
  Jeg skal selv giftes til august og folk spørger hele tiden om der er styr på tingene og om jeg ikke er stresset over al planlægning, hvilket jeg er ikke i nærheden af. Så begynder at tænke, er det noget jeg har glemt? Men så fandt jeg Lilys huskeliste og er i flg. denne med. Den er ret fin http://www.lilly.dk/bryllupsguiden/huskeliste. Du kan du dog stryge 6,4 og 3 måneder af og flytte over i 2 måneder før, bare at ligge pres på :) hehe.

 17. Ved du hvor det fine kit, med sokker og det, er fra? :)
  Held og lykke med bryllupsplanlægningen.

 18. Uhh drejebog vil jeg meget gerne vide hvordan I har udtænkt! Vi har styr på det meste andet til vores bryllup midt i juli, men kan ikke finde ud af hvordan/hvad der skal med i drejebogen for selve dagen.

 19. Haha, får helt bryllupsstress på dine vegne og lyst til at tilbyde at hjælpe dig – meeeen, det ville alligevel være begrænset hvor meget hjælp jeg kunne være :) Håber alt flasker sig – og gør det ikke, bliver det sikkert en uforglemmelig god dag alligevel!

 20. Ved ikke om andre har nævnt det, men husker I mon ønskeseddel, toastmaster og det officielle som at udfylde ægteskabserklæring, evt. søge om navneændring osv?

  Blev selv gift sidste år, men en “gammel kone” som mig kunne alligevel trænge til at arbejde på mine pull-ups, så enhver form for tips og tricks kunne være lækkert!

  1. Det er gode pointer og helt bestemt noget der er værd at huske på (havde faktisk glemt ønskeseddel). Tak <3

 21. Meget gerne bootcamp-updates :)

  Prøv evt. johanneclemen.dk – hun er uddannet fotograf og bare en kæmpe fornøjelse at arbejde med. Hun er rigtigt dygtig til bryllupper, og kan måske lokkes forbi familien i Kbh :)
  Billederne på hjemmesiden er meget klassiske portrætter, men hun kan også de langt mere kreative :)

 22. Hej Emily
  Hvis ikke I har en fotograf endnu, hvad så med Benjamin, der tog billeder til Jens og Tildes bryllup?
  Kærlig hilsen Anette

  1. Hvis ikke jeg tager helt fejl, så skal han med som gæst ;) Men ellers et godt bud! Kram Emily

 23. Der er kun to ting, der er vigtig til et bryllup og det er at parret elsker hinande og at de ønsker at blive gift med hinanden.
  Når dét er på plads, så er resten bare udenomsting. <3

  Ja, det er da dejligt med god mad & vin osv. Men når man bare en gang har været gæst ved et bryllup hvor festen var vigtigere end ægtefællen, så er det ret åbenlyst hvad der er et godt bryllup og hvad der ikke er. :-)

  Godt bryllup!

 24. Har I fundet fotograf? Ellers vil jeg klart anbefale Jakob Knudsen (tjek ham på insta eller facebook). Han skød vores bryllupsbilleder og de var helt vildt fine. Og så er han meget fair rent moneywise :)