Happy Easter

I dag er der stilledag herhjemme. Ovenpå den dejligste skiferie sidste uge og påskefestivitas- og hygge i weekenden, skal der nulres rundt i nattøj, siddes i sofaen med dyne, de sidste påskeægsrester skal spises og bøgerne læses og så skal der ses film, spises popcorn og holdes i hånd. Det sidste dog først når Drømmemanden er retur fra Sverige, hvor han er oppe at køre ned ad bakke på cykel. Hvilken betyder at jeg er helt solo lige nu og det kan virkelig (!) også være rart af og til. Bare mig, vasketøjet, kaffen og bøgerne. Halleluja!

Nå ja og Penny naturligvis, der skal klappes og luftes. Men i forhold til alenetid, så tæller hunde altså ikke med i normeringen. De er det perfekte ikke-selskab.

I morgen er der blog i sædvanlig form. Med små ting med mere.

Glædelig påske og dejlig fridag (eller stilledag?) til jer også <3

(Visited 2.748 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Deler din kærlighed til pelsdyr, og du har ret, det er det perfekte ikke-selskab. Især når de sover og ikke laver narrestreger hvert 5. minut.. sådan en har jeg nemlig ;)

    1. Haha… sikke en skurk. Penny er ret ok til at nøjes med narrestreger når vi er ude og det er ok, men hun er jo efterhånden også en gammel dame :) Kram til jer