Op og ned

HAPPINESS IS HOMEMADE

Selvom man er en jahat og prøver at tage det meste muntert, så betyder det jo ikke, at alting altid er fuldstændig fjong. Ugens op- og nedture.

Ned:
At lugte af sved under armene. Sådan rigtigt. På frikadellemåden. Jeg bruger ikke antiperspirant, så det er en mulighed og det sker således af og til. Heldigvis sjældent, men altid ubelejligt. Eksempelvis når man står i lufthavnen, på vej på ferie og skal være mange timer undervejs.

Når man bliver irriteret på sine forældre (over nærmest ingenting) og lader det skinne igennem. Hvorfor har man altid kortest lunte overfor dem, der fortjener den længste?

Op:
At jeg er ved at være blevet ret sej til at stå på ski. Der er stadig masser at lære, men jeg ligner ikke en “dødsbegynder” længere ;)

Træer der blomstrer og springer ud.

Croissant til morgenmad hver dag i en uge.

Smilerynker. Bedre statement end nogen Carpe Diem-tatovering. Eller La vie en rose host host…

(Visited 4.778 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Hej Emily,
  Hvilken deodorant bruger nu. Er netop færdig med min og kunne godtbefindende ny inspiration til en, som (måske) er lidt grøn i det :-)

  1. Jeg har også en anbefaling til naturlig deodorant: SoapWalla ☺️ Den er fantastisk(og den med citrus dufter så fint og diskret) – og jeg har ellers prøvet såå mange. Den er lidt dyr(ca 200 kr), men den holder til ca 3 mdrs brug ☺️

  2. Også en lille deo-anbefaling herfra: Jeg bruger Urtekrams kokos-roll-on, der er uden aluminium, men stadig bare virker. Jeg bruger nogle gange også en hjemmelavet kokosolie-natron-deo, men mine armhuler kan kun tåle natron, hvis jeg ikke barberer dem. :) Den er i øvrigt også vildt effektiv.

  3. Hej Mai, jeg er glad for den fra Rudolph Care der hører til de grønnere. Og i langt de fleste tilfælde (lufthavn undtaget) er den tilstrækkelig :) Klem Emily

 2. Det er så rigtigt det med at man har en kort lunte overfor ens forældre. Jeg arbejder i mine forældres virksomhed, så det er dagligt at jeg er ved at få et føl på tværs over min mor. Som de fleste gange er over bagateller haha :)

 3. Kære Emily. En anbefaling fra mig også;
  Jeg er gået over til DO2, “naturens egen deodorant”, som er noget krystalhalløj man kan købe til ca. 90,- på apoteket eller hos Matas. Det er genialt. Ingen slemme ting, eller hormonforstyrrende stoffer. Den er så effektiv, og man dufter kun (helt fint) af sig selv :-D
  Den lille flaske med krystaller (alun er det vist) kan fyldes op ca. 10 gange i alt, eller indtil alle krystaller er opløst helt. Jeg kan slet ikke give den nok roser!

 4. Så meget til “ned nummer to”. De fortjener al kærlighed i verden, men samtidig kan de også irritere en noget så grumt… <3

  1. Det må være det evige dilemma, men jeg gad så godt stoppe med at blive irriteret i det mindste. Selvom det til tider altså kan være lidt svært ;) Klem

 5. Top-karakter til dine smilerynker!! Smilerynker er vores hædersmærker; beviset på, at vi lever og smiler og ældes med skønhed. Bliver jeg nok også nødt til at mene, for jeg har så rigeligt af dem…

  1. Haha… sådan! Men helt ærligt, det ER jo bevis på at man har smilt en masse, så det kan kun være godt :) Kram

 6. Meget rammende skrevet om forældre – jeg kender det desværre også fra mig selv. Heldigvis synes jeg dog, både jeg og mine forældre er blevet bedre til ikke at skændes, men at tale om tingene i stedet. :)
  Jeg tror, en forklaring kan være, at man/jeg bliver irriteret over negative sider ved mine forældre, som jeg også selv har. Så det på en måde er genetik-vrede, hvis man kan kalde det det? Jeg kan i hvert fald huske, at det gik op for mig som 16-årig, at grunden til, at jeg ofte skændtes med min mor (som 16-årig) var, at jeg blev sur over, at jeg gjorde samme dumme ting som hun gjorde. Altså at vi lignede hinanden – både på de gode og dårlige sider.

  1. Det er et godt bud. Øver mig også virkelig i at lade være, men fejler ofte… hmm… Det værste er (udover at jeg burde være sød overfor dem selvfølgelig) at jeg bliver så ked af det og irriteret på mig selv bagefter… Nå må øve noget mere :) Kram Emily

 7. Åh, jeg ville SÅ gerne smide min antiperspirant. Jeg ved jo godt, jeg ikke bør klistrer mig selv ind i alt det aluminium. Men jeg tør sgi ikke. Har du eventuelt gode råd til deo i stedet?

  KH Marie

 8. Tak for alle deoanbefalinger ;) Må tjekke dem ud. Normaltvis klarer armhulerne og jeg os dog fint, men af og til spiller stress/hormoner/klima os et pus ;) Kram til jer søde piger