Bryllup: Invitationer

I går aftes skrev vi adresser og afsendere til hænderne krampede og slikkede konvolutter, til der var tapetklistertilstande i gabene. Jovist man kunne da have printet adressemærker (og især klistermærker med afsender), men det var nu også lidt hyggeligt og fint at gøre det i hånden. Selvom den hånd ikke længere var så øvet. Suk, man skriver for lidt. Altså på den analoge måde.

Vi har selv lavet invitationerne. Kigget lidt på Etsy (hvor der findes mange flotte skabeloner), kigget lidt på andre hist og her og så bryggede vi ellers vores egen. Med det allervigtigste på forsiden og så med resterende info på bagsiden.

Jeg er vild med resultatet, der primært er min kærestes fortjeneste og kan godt lide, at den er sommerlig, lidt uformel og at den ikke er for puttenusset. Selvom jeg nu heller ikke var gået af vejen for en blomst eller to, hvis han havde instisteret ;)

Har man ikke grafikertalent, så er førnævnte Etsy altså et godt sted at købe en invitationsskabelon. Og vil man gå all in, så har de nogle fantastiske ting hos Minted.

TIP: Er man træt af at slikke på konvolutter, kan man i stedet fugte kanten på dem med fingrene. Væd en svamp, læg den på en tallerken og fugt fingrene på den.

Vi nøjedes med at sende save the date pr. sms (men vi var/er jo også liiiiidt sent ude ;)), men det er selvfølgelig også en mulighed, at sende en nydelig save the date pr. brevpost.

Vi lavede vores invitation i tre versioner: En hvor der står ‘jer’, en hvor der står ‘dig’ og en på engelsk. Vi har ikke skrevet navne på selve invitationerne, men lod i stedet navnene udenpå konvolutten definere, hvem den var til.

(Visited 15.938 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

 1. Hvor er de flotte!! Men hvorfor står der, at I skal giftes den 77. juni? Er der noget, jeg ikke har fanget? Haha!

 2. Så fine invitationer. ??
  Men hvor mange har I dog inviteret? Bunken på det nederste billede ser helt enorm ud ??

  Forresten, på det midterste billede er datoen ikke helt skjult – som jeg kan se I har gjort ved de andre :)

 3. På et af billederne er datoen tydelig – der hvor nogle af invitationerne vender på hovedet. Bare lige hvis det var meningen du ville holde det hemmeligt :-)

   1. Er du bange for, at dit bryllup vil blive lagt ned med presse, hvis du skriver den eksakte dato? :-D

    1. Haha… nej det er jeg bestemt ikke ;) Men når der er flere hundrede tusinder der læser med her, så føles det rart at holde nogle detaljer for sig selv. I alle tilfælde til vi kommer tættere på :) Klem Emily

  1. Er der mon ikke bare sat et ekstra 7 tal på for at skjule den rigtige dato. Så kan det både være d. 7, 17, eller 27 :)

  2. Så er der da ingen undskyldning for at glemme fremtidige bryllupsdage;-) Fine invitationer for øvrigt.-)

 4. Hej Emily.

  Så fine invitationer! Jeg glæder mig til at følge med i alle dine små detaljer om hele festen :) og blive inspireret.
  Jeg skal selv giftes næste år :)

  Vi har også kigget meget på pladeværkstedet. Vil du løfte sløret for, hvad lokalelejen er? :) og får man det en hel weekend, så man selv kan dække borde, pynte osv?
  På forhånd tak :)

  Kh

  1. Hej Maria, Vi giver ca. 20.000 kr og nej det er desværre kun ca. et døgn man har stedet (alt afhængig af dag, de er meget søde og til at tale med). Pøj pøj med planlægningen :) Kram Emily

 5. Super fine invitationer, I har lavet :) Jeg er også i gang med vores, som bliver lidt samme koncept. Fik lige købt noget fint clip-art til dem på Etsy i går, så nu ved jeg hvad aftenen skal gå med :D

  1. Tak skal du have Tina, så hyggeligt. Håber dine bliver super fine :) Klem Emily

 6. Hej Emily
  – lige til info, så fremgår datoen stadig af “forside-billedet”, når jeg går ind fra Bloglovin :)
  (når man har trykket på indlægget i sit feed, men inden man bliver overført til selve bloggen)

 7. De er vildt flotte :) dog for din egen skyld kan datoen ses inden man går ind på indlægget fra appen blog lovin.
  Håber I får en skøn dag :)

 8. hvor er de fine.

  Kæmpe stort tillykke og pøj pøj. Vil gerne være fluen på væggen til jeres bryllup – er sikker på det bliver helt fantastisk – kh Lene, Århus

 9. Hej Emily
  SUPER fine invitationer som jeg netop faldt over her i udarbejdelsen af egne ;)
  Må jeg spørge hvad de to fonte du har brugt, hedder?
  Tak :)

 10. Hej Emily, super fine invitationer. Sidder selv og bøvler med vores. Hvor har I fået printet jeres henne? og kan du give et lille hint om hvad det har kostet. Overvejer nemlig Etsy eller minted da jeg ikke har de store grafiker skills, men syntes det er liidt pebret.

  Kh Astrid