Vores første bryllupsdag

Sidste søndag havde vi bryllupsdag, den allerførste af slagsen. Vi kommer næppe til at gøre helt så meget stads ud af den hvert eneste år, men her det første år, var det nu altså ret hyggeligt at give den hele armen.

Vi hyggede sammen hele weekenden først i sommerhuset/-teltet og søndag eftermiddag tog vi på hotel. Blot en kilometers penge fra hvor vi bor, men det gjorde det næsten bare endnu mere ekstravagant og vidunderligt. Hvis ikke det var fordi, jeg havde vundet opholdet, så havde vi nok ikke gjort noget lignende, men det kan altså noget, det der med at tage væk. Også selvom det ikke er langt væk.

Vi drak champagne, grinte og snakkede, læste alle søde og skægge hilsner i vores gæstebog fra brylluppet, så en VM-kamp (nuvel, det var jo ikke kun min bryllupsdag og alles ønsker skulle imødekommes), bestilte roomservice, snakkede og grinte noget mere, spiste pomfritter til vi var ved at revne, nød solnedgangen fra sengen og madede hinanden med bryllupskage til natmad.

Det var som at være på en miniferie og vi havde begge taget en halv fridag mandag, så vi kunne hygge, nyde morgenmaden og hinanden. Virkelig, virkelig rart. Vi har begge haft og har en meget travl periode, så det var mageløst med en lille lomme af tid og romantik væk fra indbakker og vasketøjskurve, der trænger.

Som om det ikke var lykke nok, så havde mine søde ‘brudepiger’ og tætteste veninder, været inde forbi hotellet med den største, smukkeste buket, jeg nogensinde har fået. Den stod og pyntede på værelset, da vi kom, så utroligt kært og rørende. Kneb en lille, glad tåre og følte mig meget rig og heldig ♥

Lige tjekket ind på Nobis. Hotellet ligger i Musikkonservatoriets gamle bygning, lige ved Glyptoteket. Jeg har altid beundret det smukke hus, så det var lidt af en drøm, at få lov at bo der for en nat. Der er så højt til loftet, at man (næsten) bliver svimmel.

Så sødt og betænksomt af hotellet, der tilmed havde opgraderet os til en Junior Suite, da de havde hørt, det var vores bryllupdag.

Hr. og Fru Salomon Vang. Og nej, det er ikke Penny, der har taget billedet. Vi morede os gevaldigt med selvudløseren på telefonen ;)

Gaver og gæstebog. 

Drømmebadeværelset. Sådan et vil jeg have, når vi køber hus.

Roomservice er min livret.

Fineste udsigt mod Glyptoteket og Tivoli.

Bryllupskage i sengen til dessert.

Hvis bare hver mandag morgen startede sådan.

Og sådan her. En morgenmad lige efter mit hjerte.

Klar til at tjekke ud. Eller ikke helt klar, men havde nu engang ‘kun’ en enkelt overnatning.

Bedste dag og sødeste mand og veninder ♥

(Visited 3.881 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

    1. Hahaha… hold da op, det var lige så jeg fik morgenkaffen galt i halsen ;) Selv tak <3

  1. Tillykke med den første bryllupsdag! :-) Glæder mig allerede helt vildt til vores første til april næste år! .. Hurtigt spørgsmål, hvor er notesbogen med jeres navne skrevet med guld fra?