Bryllupsgæst

Godt nok var det planen, at jeg skulle blogge mindre, men havde nu ikke tænkt at det skulle være helt så lidt, som det er blevet over de sidste par uger.

Men jeg snegler mig tilsyneladende tilbage i sporet og mens det ikke er emner (har guides til Bryggen og stiklinger, shoppeindlæg, grønne makeupfavoritter, anbefalelsesværdige bøger og meget andet godt på tapetet) eller lyst, der mangler, så har den ene augustdag, bare taget den anden. Det går med andre ord mægtigt med alle mine slow living-forsætter.

Især den seneste uge, hvor vi har været på camping rundt i Danmark. Her har der været mere ‘natur- og samværstid’ og lidt færre timer foran skærmen end jeg ellers havde planlagt.

Lige nu er vi hjemme at vende for en kort bemærkning (og har været meget, meget tidligt oppe i morges for at nå herover i tide) for vi skal til bryllup. Og jeg glæder mig. Bryllupper er og bliver de bedste fester. Sidste lørdag var vi også til et helt vidunderligt bryllup hos en af mine barndomsveninder og der havde jeg den drøm af en rød kjole på, som I kan se her.

Lånte fjer, fordi det er sagen, når vi snakker kjoler, man måske kun har på en enkelt gang, men derfor følte jeg mig ikke desto mindre meget fin og lidt som et lamettaindsvøbt juletræ. Altså på den gode måde.

Jeg ønsker jer den bedst tænkelige weekend og glæder mig til at blogge (lidt mere) for jer igen og ikke mindst få svaret ordentligt på alle jeres gode kommentarer ♥

Bryllupper og kolde fadøl. Begge dele er ret højt på min hitliste.

(Visited 7.437 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. For en nydelig kjole! Og jeg synes det er så utrolig fint at du snakker så varmt om “lånte” fjær, grønne valg, og at man kan stå imot kjøpepresset og bruk-og-kast-kulturen. Jeg lurer sånn på hva du ser etter når du handler klær, og om du har noen gode tips til hvordan man bygger en garderobe som både er bærekraftig, stilfull og “true to self”? Jeg synes du virker så god til det! :)

  Kos dere i bryllup!

  1. Tak for en fin ros Sanne. Jeg vil gerne prøve at lave et indlæg om hvordan man laver sådan en garderobe. Stort klem Emily

 2. Vidunderlige smukke billeder.
  Hvem der bare havde mulighed for at låne smukt dyrt tøj, så kan man være supersmart uden at forbruge.
  Du er heldig,
  KNUS
  BIRTHE

  1. Denne er lånt af en veninde, men jo, du har ret, det er jo stadig også heldigt. Er også meget taknemmelig. Mange kram Emily

 3. Super idé med låne-kjole :-) den er pæn! Og jeres campingferie ser så hyggelig ud.. så er det helt i orden du ikke blogger så meget, når det er til fordel for verden væk fra skærmen ;-)

 4. Jeres campingferie så virkelig skøn ud. Jeg håber, at du har lyst til at dele nogle af de tips I fik og gode steder, som i fandt på jeres vej :-)

 5. Uh! Jeg glæder mig til indlæg om grøn makeup, og generelt alle dine tanker/idéer om bæredygtighed. Jeg føler mig så inspireret når jeg læser med hos dig ?

 6. Er det fjer, du har lånt direkte fra designeren, eller er det igennem en eller anden biks, som specialiserer sig i fjerudlåning? Skal selv til bryllup til efteråret, og ønsker sådan at have noget “nyt” på, men kan ikke rigtigt bære tanken om, hvis den skulle komme til bare at hænge i skabet efterfølgende!

  Knus