Kjolekærlighed

Jeg lever i kjoler for tiden. Hvis det skal være avanceret en nederdel og en top. Men kjoler altså. Kan vi lige tale lidt om dem?

Verdens bedste beklædningsgenstand (for de dovne). Man skal ikke til at opfinde eller sammensætte et outfit, men får fluks hele ‘sættet’ forærende.

Stornyder de her hede sommerdage, hvor man bare kan trække en kjole over hovedet om morgenen og ikke behøver at tænke på andet. Suger det til mig og gemmer det i hjertet, til når efterårsrusket og vinterdagene rammer og vi atter skal pakkes ind i tusind lag og praktikaliteter.

Og det er særligt to kjoler, jeg har i rotation for tiden. Den korte er lånte fjer fra Dorothee Schumacher og den anden er mit augustkøb. En fintstrikket sag fra Aiayu.

Nu krydser jeg bare fingre for at det er vejr til kjoler og bare ben lang tid endnu. Og i alle tilfælde gerne de næste par uger, Nikolaj og jeg drager nemlig Jylland med campingvogn på mandag. Desværre ikke det i fine lille rugbrød nedenfor, det var blot et jeg kom forbi, men drømmer altså om at have sådan en camper en dag.

Pakke alle sydfrugterne og bare køre derudaf på ubestemt tid.

Men vi starter lige med 14 dage i det jyske ;)(Visited 4.703 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Fantastisk udtryk på det 2. sidste billede! Er helt enig mht. påklædning. I weekenden havde jeg, for første gang i meget lang tid, bukser på – det føltes helt mærkeligt! Og det var ikke med min gode vilje, men fordi jeg skulle på arbejde (en lille side-geschäft ved siden af mit normale job). God tur til Jylland!
  Og jeg kommer snart forbi ‘dit hood’ på Islands Brygge, så er i gang med at kigge et par guides igennem og få idéer til, hvor jeg kan tage hen på min fri-eftermiddag/aften.

  1. Haha.. ja ikke? ;) Puha, ja det føles helt som et fængsel at få jeans på…
   Hvor hyggeligt med Bryggen! Tag på Il Buco og drik kaffe og spis croissant, kig på planter hos Greenify, få en ansigtsbehandling hos Anita Falslund, kig på interiør i sidegaderne ned mod Bryggen (glemmer hvad gaden hedder, men den hvor Wulf & Konstali ligger på hjørnet), tag til yoga i YO og spis på The Fat Pike om aftenen. Kram E

 2. Hej.
  Måske er det blot mig der ikke helt forstår… men vil det sige at den korte kjole er én du afleverer tilbage igen når du ikke bruger den længere? Og er der så en anden der låner den derefter eller hvad er grunden til at designeren ikke “bare” giver dig den?

  1. Hver gang, en blogger får noget foræret fra et brand eller en designer, skal der som udgangspunkt betales skat af det… Så det kan jo godt blive en dyr omgang, hvis alle sender én ting og sager hele tiden :) Tror det er derfor, at mange bloggere skriver, at de låner ting i stedet for at få dem – så bliver det ikke en udgift.

   1. Hej piger, for mig er det ikke så meget det med skat (selvom det også er en god pointe), men også et spørgsmål om, at jeg ikke behøver at eje tingene, det er skægt og herligt at have muligheden for at prøve noget forskelligt på den måde. Gør også det samme i stor stil med mine veninder. Vi låner hinandens tøj på kryds og tværs i stedet for at alle går ud og køber (næsten) det samme :)
    Men det tøj jeg låner hos designere eller brands er kollektionsprøver og det samme som magasinerne også bruger til deres modeserier, kendisser låner til premierer osv. Typisk har de kun en eller to af den enkelte style og det er derfor den er i rotation. Det er altså ikke tøj, der ender i butikkerne. Der var nemlig engang en læser, der spurgte mig, om man så kunne risikere at købe en kjole, som en eller anden blogger eller celeb, havde gået rundt i en hel dag og det er altså ikke tilfældet. Kram E

    1. Rigtig god forklaring, tak for den, søde Emily!
     Det er måske noget, du allerede har i støbeskeen med det nye “grønnere” fokus, men det kunne være mægtigt interessant at læse om dine garderobeovervejelser/strategier – du nævnte også på et tidspunkt, at du var tiltrukket af hele capsule wardrobe-idéen. Jeg kunne i hvert fald godt bruge tips og tricks til at være smart og trendy uden hele tiden at skulle købe nyt!

 3. Åh den kjole fra Aiauy er såå fin. Men jeg synes ikke den var så klædelig på mig. Har du taget din almindelige str? Måske er det fordi den er stor i str. ?

  1. Jeg tog den i small, der er min sædvanlige størrelse og kan godt følge dig i at den har en lidt skæg facon, måske man kunne gå en str. ned, men syntes nu det endte meget godt :) Klem E

 4. Jeg lever også i kjoler og det kommer jeg også til det næste laaaaaaaange stykke tid, for efter en skøn sommer med masser af spontane sammenkomster, kølig hvidvin, uanede mængder af snacks og is, ja så kan jeg ikke få mine jeans op over bagdelen! Men det har været det hele værd :-

 5. Hvor i Jylland skal I hen?
  Jeg forsøger også at holde mig til ét tøjkøb pr måned, men en sammentælling af de første syv måneders forbrug sagde mig alligevel, at jeg havde købt 14 stykker kluns (inkl et par sokker, og to ting var fra genbrug, men alligevel). Sko ikke medregnet. Det er slet ikke så nemt at overholde – hvordan gør du?
  God weekend :-)

  1. Vi skal til Silkeborg, Mols, Skagen og Klitmøller :) Så håber sådan sommeren kommer tilbage.
   Det kan være jeg skal lave et indlæg om det?
   Klem E

 6. Du bærer da også hver og én kjole med topstil, Emily!
  I år har sommervejret også bare appelleret til sommerkjoler, så her var jeg også nødt til at opdatere min kjole repertoire :-D

  Dejlig søndag til dig <3

  http://www.bydianawi.com