Bomuldsbryllup

I dag kan vi fejre 2-års bryllupsdag. Tænk engang. Altså to år er jo ingenting, den er jeg med på, men omvendt er det SÅ vildt, at det allerede er to år siden vi blev gift. Føler på sin vis, at det var sidste år…

Jeg ved godt, jeg har sagt det før, men jeg havde aldrig forventet, at jeg ville være så begejstret over at holde bryllup, som det skulle vise sig. Jeg har aldrig drømt om det store (prinsesse)bryllup. Eller om bryllup i det hele taget. Nuvel, da Nikolaj friede, var jeg ikke i tvivl om at jeg gerne ville giftes med ham, men der var mange gange undervejs i bryllupsplanlægningen, hvor vi overvejede, om det var det hele værd, alt maset, alle pengene.

Det var det. Og lidt til. Nej, meget til. Dagen derpå (og måske egentlig også flere gange undervejs) kiggede vi hinanden i øjnene og udbrød nærmest i kor, at det havde været vores livs bedste dag. Og det hele værd i tifold. Det at hylde hinanden og kærligheden og ikke mindst det at samle og skabe en fest for alle dem, man holder mest af, det er noget ganske, ganske særligt og uvurderligt.

Og jeg har lyst til at gøre det igen. Vil gen-giftes om ikke hvert 5. så hvert 10. år. Det bliver selvfølgelig ikke det samme som første gang, men det skal altså ikke afholde os fra at holde en fest alligevel.

Noget der slog mig – og kom lidt bag på mig – er hvordan man kommer i familie med, ikke bare sin gom, men også hans familie, når man gifter sig. Både i åndelig betydning, men også sådan helt lavpraktisk. Der følger jo en del juridiske konstellationer og forpligtelser med sådan et giftemål.

Og jeg kan godt lide at være en del af nogen andres familie også. Eller nu er det jo så også min. Og måske i endnu højere grad, når Tarzan kommer til verden om halvanden måneds tid ♥

Billederne her har jeg aldrig vist jer før. Det er bedste Christina og Christoffer, der har taget dem og hun var sød at sende mig dem, som dejlige minder fra dagen. Alle øjne ser forskelligt og jeg er selvklart henrykt over de billeder vores fotograf tog, men det er nu også hyggeligt at have alle de andre fra vores gæster også.

Ps. Flere bryllupsbilleder og lidt om vores 1-års bryllupsdag.

Pps. Meget mere bryllup.

(Visited 4.281 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Tillykke! Og sikke en god plan; håber vi får lov at være med på sidelinjen hver gang, et nyt bryllup skal bestå ?? Kærligheds fejring kan man aldrig få nok af.

  – A

 2. Kæmpe stort tillykke til Jer begge. Det er en stor fornøjelse, at se og næste kunne høre gennem indlæggene, hvor glade I er for hinanden. Og tusind tak for at tage os med på Jeres rejse. Føler næsten at man kender dig lige så godt som ens tætteste veninde. Tak for og god lykke fremover.
  Kæmpe knus herfra :)

  1. Ej dét gør mig så glad at læse, mere end du sikkert kan forestille dig. Tak for den søde kommentar <3 Det største knus lige tilbage!

 3. Jeg er lige blevet gift for 3 uger siden, og jeg forstår først nu for alvor, hvad du mener. Jeg har aldrig haft bryllupsdrømme og sagde faktisk nej første gang min nu mand friede. Heldigvis lunede jeg op overfor ideen og HOLD. NU. MAULE! Det var fuldstændig fantastisk. Helt ubeskriveligt vidunderligt. En ting er af blive ‘forenet’ som mand og kone. Det i sig selv er så overraskende værdifuldt. Noget helt andet er den kærlighedsorkan vi befandt os i hele weekenden fra alle omkring os. Fra bryllupsskeptiker til bryllupsfanatiker – jeg anbefaler ALLE at blive gift! ???

  1. Haha… du lyder PRÆCIS som mig ;) Og kæmpe tillykke og hvor er det bare fedt, at du også blev helt høj på bryllup og kærlighed <3 Stort kram E

 4. Smukke, smukke billeder. I øvrigt: hvilken frisør bruger du?? har et tykt og krøllet hår lig dit, og det er svært at finde en ordentlig frisør. Tak fra Camilla