Bryllup, nu er den her

Jeg har pippet op om den, i hvad der snart føles som 100 år, men i dag er dagen.

Nu er den her. Bryllup – Something old, something new, something… udkommer i dag og er således at finde på hylderne rundt omkring hos landets boghandlere. Har de den ikke, kan man bare bede dem om at bestille den hjem. Årets julegave til alle de, der er blevet forlovet i løbet af sommeren eller efteråret og som planlægger eller overvejer at planlægge bryllup til næste år ;)

For det er jo nu, man skal i gang, vil man giftes til næste sommer. Eller det vil sige, det var jeg jo ikke ligefrem selv noget skoleeksempel på, og vores eget bryllup blev planlagt på under to måneder. Så der er selvfølgelig også tips til ‘fast track’-bryllup i bogen, som jeg har skrevet sammen med Christine, Cathrine og Christina.

Vi har skrevet lige akkurat den personlige bryllupsguide, som vi selv savnede, da vi stod foran at skulle planlægge vores livs fest. Der er således godt med private brylllupsbilleder og ærlige anekdoter fra os alle fire, men også masser af fakta og ‘how to’ om alt fra typer af vielser, til hvordan man sætter en bordplan. Der er noget om kjoler (og kropstyper der skal i kjolerne), polter, ringe, brudebuketter, traditioner, fotografer, hår, gommens outfit, underholdning og meget, meget mere.

Jeg er SÅ stolt og SÅ glad over hvor vanvittigt smuk og gennemarbejdet vores bog er blevet og jeg håber sådan, at den bliver en god og brugbar håndbog for mange brude (og deres mænd) fremover ♥

Stor tak og ros til mine tre medforfatterinder. Sikke et stykke arbejde og sikke et resultat. Er stolt af jer og os ♥♥♥

Bogen kan også fås online bl.a. hos Saxo her og Arnold Busck her.

Bagerst i bogen er der praktiske huskelister. Lige til at rive ud.

Alle illustrationerne i og udenpå bogen er tegnet af dygtige Letizia Caramia, der også illustrerer for fransk Vogue. Det er altså lidt sejt.

Mindst lige så sej, er vores fantastiske grafiker. TAK Lene for at have sat alt så fint op, og for at have fået den smukkeste bog ud af vores idéer og visioner. Det er en stor fornøjelse at stå med den i hånden og at kunne bladre i den.

Nu har jeg to bøger på samvittigheden, må man så gerne kalde sig forfatter? Eller er det kun for dem, der skriver fiktion?

Apropos bøger, så har jeg en ny bogidé, jeg slet ikke kan slippe, så måske der kommer flere endnu ;)

(Visited 5.065 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Tillykke med den fine bog – du er da forfatter ?Dejligt hvis du skrev om dit PCOforløb og hvad du gjorde for at blive rask igen. Kh Mette

  1. Tak skal du have ♡ Det er noteret, dog ved jeg ikke om jeg har så meget mere at bidrage med, end jeg allerede har skrevet i diverse indlæg her… Hmm… men måske mere med opskrifter og sådan? Knus E

 2. Stort tillykke med den meget flotte bog:-)
  Du kan tro jeg vil læse i den, kigge jeres smukke billeder og lade mig blive inspireret og dele med vennerne:-)
  Ønsker dig en glædelig 1.december og en 1.advent:-)

 3. Tillykke med den, den ser flot ud! Jeg vil bestemt mene, du kan skrive forfatter på CV’et, og juhuu for eventuelt flere bøger. Ved du noget om, hvorvidt den kommer på biblioteker eller Mofibo? Jeg har ingen bryllupper, eget eller andres, på horisonten, så det ville føles lidt som overforbrug at anskaffe mig den, men jeg vil smadder gerne læse den.

  Også, af ren og skær interesse, hvordan har i bestemt navnerækkefølgen? Det var altid en mindre diskussion da jeg skrev gruppeprojekter på universitetet, i forhold til om man kom først eller sidst.

  Også også, glædelig 1. december. Sidder og nyder mit Åbenlys kalenderlys, så tak for tippet.

  Mathilde

  1. Tusind tak Mathilde. Biblioteket jo, men ved ikke med Mofibo, må prøve at høre ad. Det kan jeg godt forstå ;)

   Navnerækkefølgen har grafikeren valgt, ift hvad der ser pænt ud. Kram E

 4. Jeg har på fornemmelsen at du kunne finde på at arbejde på en bog med PCO-venlig mad. Baseret på folks efterspørgsler herinde er der i hvert fald basis, skulle jeg mene :-) god vind

  1. Det er faktisk ikke den (for nu), men det er godt nok også en god idé :) Kram E

 5. Tillykke med den flotte bog! Du ér da forfatter nu :)
  Er nødt til at spørge hvad det er for en fin halskæde der ligger på bogen på øverste billede? Kh Sara

  1. Tak Sara :) Det er en Julie Wettergren har lavet. Fik den lavet til vores bryllup og datoen er indgraveret, 17.06.17 :) Kram E

 6. Hjertelig tillykke med udgivelsen i dag. Det ser ud til at være et flot stykke arbejde??

 7. Hei Emily,

  Vet du om jeg kan bestille boken din et sted og om det er mulig å sende til Norge?
  Vi har akkurat fått beskjed om at vår drømme location har fått et afbud og weekenden er vår om vi vil, og det vil vi!? selv om det blir mega stress med bryllup allerede om små 5 måneder?? Med andre ord trenger jeg boken din veldig! ? Vennlig hilsen en norsk fan☺️

 8. Hvor er dine smukke sko købt? Leder efter sko til bryllup, og vil gerne købe nogle lidt utraditionelle :)

 9. IIh, den skal jeg have fingrene i! Vil også slå et slag for rentspace.dk hvor jeg lige nu bruger all min skærm tid! :-D De er virkelige professionelle, og har styr på sit shit.

 10. Hej Emily
  Jeg står selv foran planlægningen af mit bryllup, og vil elske at se i jeres bog til inspiration.
  Men kan det passe at bogen er udsolgt overalt?