Bryllup: Smykker, sko og clutch

SOMETHING OLD, SOMETHING NEW,
SOMETHING BORROWED, SOMETHING BLUE.

Lidt pynt må der til (også) på sådan en dag, det er ikke nok bare med en kjole eller to. Og sko at gå i og en taske til vigtige småting – talen blandt andet. Buketten og blomsterkransene som både Penny og jeg havde på får deres eget indlæg, så i dag bliver det smykker, sko og clutch.

Kjolerne gik det mere end nemt med at finde. Men det var knapt så nemt med skoene, som jeg også delte med jer her. I 11. time fandt jeg dog de helt rigtige for mig. Flade og alligevel festlige, men uden at være pussenussede og så var de blå. Helt perfekt, for manglede mit ‘something blue’. De er fra Aquazurra og jeg har brugt dem mange gange sidenhen. Endnu et plus, for jeg frådsede lidt med skoene, nu hvor kjolerne ikke kom til at koste alverden.

Til at have læbestift, kontaktlinsedråber, tale, lommetørklæder og andre pakkenelliker i småtingsgenren, havde jeg en clutch fra Leowulff, som var blevet indgraveret med mine nye initialer til dagen. E. S. V.

Både med kjole, makeup, hår og sko gik jeg efter et meget naturligt boho-look og smykkerne skulle selvklart ikke clashe med det, men omvendt måtte der også lidt pynt til, når alt andet var så afslappet. Jeg havde lånt de fineste armbånd fra Tine Lindhard, der også lavede vores vielsesringe og de smukkeste perleøreringe fra Julie Wettergren. Og så havde samme Julie også lavet den fineste halskæde til mig med vores bryllupsdato indgraveret, jeg har ikke haft den af siden. Ingen undskyldning for at glemme bryllupsdagen med den om halsen ;)

Senere på aftenen, da jeg havde skiftet kjole og blomsterkransen var blevet træt, havde jeg et hovedsmykke fra Jannie Baltzer på. Hun laver de smukkeste ting.

Mit ‘something old’? Mine trusser var ikke nye (dog rene ;)) og så var stenene og guldet i min vielsesring genbrug fra min mormors smykker ♡

Alle billeder: Stephanie Swann.

(Visited 8.072 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Åh, hvor er det altså bare fint alt sammen <3

  Jeg synes, at det er lidt morsomt med traditionerne til et bryllup, for egentlig er det jo meget mere et direkte valg af traditioner end noget, vi følger pr. default, som en tradition vel reelt set er. Nogle traditioner vælger vi aktivt til, mens vi aktivt vælger andre fra. Lige præcis something ONBB synes jeg er en af de fineste traditioner (sammen med naturligvis kage og brudevals :)), og jeg er allerede selv i gang med at spekulere over de valg. Tænker især at min (afdøde) bedstemors broche skal have en plads i den ligning, og så har min mor nogle diamanter, jeg ret gerne vil låne til dagen ;)

  1. Vi havde det på præcis samme måde med til- og fravalg af traditioner. Og ja, lidt hyggeligt med ONBB (og JA kage og brudevals!!!). Spændende hvad dine bliver, lyder som om du har nogle gode sager i sigte. Uuuh så spændende altsammen. Gad godt lige tage en tur til. Nyd nyd nyd også hele processen ♡ Kram Emily

 2. Hej Emily,

  Jeg kunne også godt tænke mig at vide, hvordan du fik indgraveret dine initialer på tasken? :)

  Tak for god inspiration.

  1. Selv tak. Det var noget søde Sarah, der har Leowulff hjalp mig med. Hun kendte et sted, hvor de indgraverer læder (tæt ved Kastellet, kan ikke huske, hvad det hedder desværre). Håber du kan finde frem til det med den sparsomme info. Ellers skriv evt til Leowulff og hør ad :) Knus Emily