Bryllupshund

Foto: Stephanie Swann

Vi har lige fået endnu et sæt billeder fra brylluppet og selvom jeg endnu ikke helt har luret eller bestemt, hvad, hvor meget og hvordan jeg vil dække det hele herinde, så måtte jeg altså lige dele de her billeder med jer. Af min søde, plettede brudepige ;)

Penny (og min mor) fulgte mig op og jeg er så glad for at vores lille hundedyr, var med til vielsen. Også selvom hun var noget mere i hopla end forventet. Hun kunne næsten ikke være i sin lille krop, halen gik som en propel og hun måtte kortvarigt eskorteres ud under ceremonien, da hun ‘sang’ lige lovligt højt med. Og hun plejer ellers aldrig at sige en lyd.

Men det er nok ikke så underligt, at hun også var ekstra lykkelig og overstadig, når alle hendes yndlingsmennesker pludselig var samlet på én gang. Havde jeg haft en hale, havde den også logret hastigt ♥

(Visited 6.508 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Så dejlige billeder og godt du tænkte din hund med:-)
  Min hund kommer også hurtigt i hopla når der sker nyt.
  God dag!

  1. Ja det er jeg også så glad for at jeg gjorde, dejligt at hun er med i bryllupsminderne <3
   Klem Emily

 2. Lykke lykke lykke… De er virkelig vores bedste venner – så kært at du havde hende med til at dele det store øjeblik ???Tillykke!

 3. Ej, jeg kom til at spontantude lige ned i dynebetrækket i morges da jeg læste det her indlæg. Det er SÅ sødt. Og så hev jeg alle vores 4 hunde op i sengen og gav dem en krammer, for det kunne have været hvilken som helst af dem der også blev helt overdrevet glade og ikke helt kunne kontrollere det.

 4. Okay, jeg er TOP misundelig på de billeder lige nu! Hvor er de smukke! Og Penny er skøn <3

  Vi blev gift udenfor i en skov, så i princippet havde det været muligt at have hundene med og det var da også et stort ønske for mig. Men det blev til en masse praktisk bøvl desværre.
  Det var selvfølgelig en helt fantastisk dag alligevel – meeen ville nu stadig gerne have haft lige så skønne billeder som disse af mig i brudekjole og mine to hvide uldtotter :-)

  Bettina // http://www.webreakaway.dk/