Lidt mere bryllup

Foto: Stephanie Swann

Mens jeg venter på, at få alle billederne fra fotografen, så jeg for alvor kan gå i gang med at lave bryllupsindlæg om de forskellige små og store ting fra dagen, så har jeg fået endnu et lille preview af billederne og dem vil jeg mægtig gerne dele med jer ♥

Tænk engang, det er 4 uger siden i dag. Hvor i alverden bliver tiden dog af?

Folk spørger mig, hvordan det er at være gift og selvom jeg ikke har den store erfaring at trække på, så føles det ikke så meget anderledes end før, men det er bestemt rart. Og trygt.

Det er lidt svært at forklare, men det er som om man har valgt hinanden lidt mere til. Noget jeg ikke havde tænkt over før. Jeg har aldrig tænkt, at jeg ville giftes (heller ikke at jeg ikke ville), men omvendt var jeg ikke i tvivl om at hvis jeg skulle, så skulle det være med Nikolaj.

Som en ekstra bryllupsbonus, så bliver man altså nærmest nyforelskede af at blive gift. Sådan har vi det i alle tilfælde.

Og til de af jer, der ikke lige synes bryllupsindhold er sagen: Det kommer ikke til at oversvømme bloggen, skal nok prøve at holde det nede på 1-2 indlæg pr. uge ;)

Alle billeder: Stephanie Swann

(Visited 11.326 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Årh, hvor er det hyggeligt med bryllupsbilleder!

    Jeg skal giftes næste år og glæder mig kun endnu mere efter at have set de fine stemningsbilleder :)

  2. Det er nogle meget smukke billeder, der emmer af glæde og kærlighed. Stort tillykke med det ♥️

  3. Jeg bliver nødt til at spørge ang. din mors fine taske, hvor stammer den fra? Jeg har en lignende som min mor har broderet i 1960´erne:-)

    1. Det har været min bedstemors, men ved ikke præcis hvor den kommer fra. Hun havde også nogle lignende, som hun selv havde broderet, men denne er købt. Så hyggeligt at din mor også lavede sådan en. Kram Emily