Bryllupsbobler

Skål! Intet bryllup uden champagne, den ultimativt festlige fejrings- og lykønskningsdrik. På én og samme tid så enkel og alligevel kompleks, glamourøs, sofistikeret og boblende glad.

Vores bryllupschampagne var selvklart fra Moët & Chandon og vi og gæsterne nød den klassiske Moët Brut Impérial som aperitif til salte snacks og hapsere om eftermiddagen efter vielsen. Billederne nedenfor siger næsten det hele. Sådan en mageløs stemning. Jeg bliver så glad over at se dem (igen og igen) og genopleve den magiske dag.

Og så serverede vi selvfølgelig også bobler til bryllupskagen, som vi fik om aftenen efter brudevalsen. Her var det den sødere Moët Nectar Impérial, der netop går godt til desserter og dens noter af tropiske frugter matchede bryllupskagen med passionsfrugt og chokolade til perfektion.

Det kunne godt kalde på en reprise. Heldigvis har vi et (stort!) stykke bryllupskage i fryseren til første bryllupsdag og så må vi selvfølgelig også sørge for at lægge en flaske Moët & Chandon på køl til den tid. Glæder mig næsten allerede :)

Ps. How to Champagne.

Pps. Opskrift på den lækreste og flottese Pavlova-krans og mere om Moët Nectar Impérial her.

(Visited 5.181 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Hej Emily.

  Jeg elsker bryllupsindlæggene fra din side. Det ser ud til at have været en fantastisk dag ?

  Jeg håber ikke det er for personligt et spørgsmål – så kan du bare slette :) Men jeg tænkte på hvorfor det mon var din mor der fulgte dig op af “kirkegulvet”? :)

  1. Hej Emma, hyggeligt at høre :)
   Det er helt ok. Min far døde da jeg var 16, så for mig var det naturligt, at det var min mor i stedet. Især efter at hun selv spurgte. Kram Emily

 2. Sikke fine billeder – jeg skal til min søsters bryllup i september og mangler virkelig inspiration til brudepigekjole. Var det en idé med et indslag om hvad dine gæster havde iført sig? En ting er mode og en anden ting er hvad folk rent faktisk har på – og hvad der klæder ens kropstype. Jeg synes det er svært at finde ud af – især fordi jeg er meget høj så lange kjoler bliver for meget, stropløs er ikke en mulighed pga stor barm og maven hænger efter jeg har født 3 børn – nemt skal det ikke være ?

  1. Tak Julie :) Og nej, det er ikke nemt, det der med, hvad man tager på til bryllup. Dog har vi ikke som sådan ‘outfit-billeder’ af gæster og tror heller ikke alle gæsterne ville være helt trygge ved på den måde at havne på bloggen, så det indlæg kan jeg desværre ikke levere. Men jeg kan love dig at der kommer mange flere indlæg med stemningsbilleder fra dagen, så der kan du se glimt af, hvad folk havde på. Mange kram Emily

 3. SIkke nogle dejlige billeder. Kan du mon lokkes til at lave et indlæg om jeres ringe, hvem der lavede dem, processen osv. Jeg står selv og skal vælge en til at lave vores, og synes lidt at det er uoverskueligt med alle de muligheder. Kh Katrine

  1. Hej Katrine, dét kan du tro. Jeg går blot og venter på at vi får alle billederne fra fotografen (vi har stadig kun fået et lille udvalg) og så kommer der ellers indlæg om hvert enkelt punkt :)
   Det er en af mine bekendte Tine Lindhard, der har lavet vores ringe og hende kan jeg VARMT anbefale: http://tinelindhard.com
   Kram Emily

 4. Hvor ser det smukt ud søde Emily! Jeg tænkte på om du ikke kunne have lyst til at lave et mere uddybende bryllupsskriv om jeres lokation, maden, service, pynt osv? Det kunne være spændende at læse om :)