Weekly Wanted: Bryllupssko

Indeholder reklame i form af affiliate-links: 1. Lyserøde slippers med knude og kirsebær fra No. 21. 2. Blå fløjlssko med bindebånd og broderier fra Aquazurra. 3. Satinsandaler med sløjfe fra Fenty Puma by Rihanna. 4. Guldsandaler fra Gianvito Rossi. 5. Ballerinaer i fløjl med stjerner fra Aquazurra. 6. Beige snørepumps fra & Other Stories. 7. Sandaler med sløjfe og simili fra No. 21. 8. Sandaler med ‘sløjfer’ i guld fra Chloé. 9. Rusindsballerina med gulddetaljer fra Aquazurra. 10. Sandaler i lyserød velour fra Robert Clergerie. 11. Grønne satinslippers med sten fra Rocha.

Mens ret meget af bryllupsplanlægningen tilsyneladende bare flasker sig, så er der et punkt, hvor jeg er blevet sat lidt til vægs. Og det troede jeg ellers skulle være det absolut nemmeste. Nemlig at finde skoene til dagen.

Jeg plejer altså ikke at have noget problem med at købe sko ;) Men denne gang er det altså en udfordring.

Jeg fandt – og købte – min kjole et par uger efter min kæreste friede til mig i september sidste år og jeg er stadig ikke i tvivl. Det er dén. Så måske det er derfor, jeg troede, det ville gå lidt nemmere med skoene også.

Jeg vil gerne have flade sko på. Dels fordi vi har gang i et klassisk ‘Tom Cruise, Nicole Kidman’-syndrom, som en læser så diplomatisk døbte det. Altså bortset fra at vi begge er Tom Cruise ;) Og dels fordi det passer rigtigt fint til kjolen, der er ret afslappet og (i mangel af bedre) ‘boho’. Nå, ja og så har komfortfaktoren også lidt at skulle have sagt.

Jeg vil gerne finde nogle sko, der på sin vis er pæne og yndige (det er trods alt et bryllup) og på sin vis er lidt skæve. Og så vil jeg helst, at de er hvide, en neutral farve eller guld eller sølv. Eller blå måske, for så er ‘something blue’ ligesom klaret.

Sidst men ikke mindst, så var min kjole et udsalgsfund til mindre end 2.000 kr. så jeg vil gerne frådse lidt med skoene og købe nogle, jeg kan have glæde af i lang tid efter.

Her er mine bedste bud indtil videre. Tror 2, 5 og 11 er favoritterne, men har ikke helt besluttet mig endnu.

 

(Visited 5.973 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

47 Kommentarer

 1. Haha. Emily, du fik mig altså til at trække noget så gevaldigt på smilebåndet med din “Altså bortset fra at vi begge er Tom Cruise”- kommentar ;-)

 2. Jeg tror ikke jeg forstår henvisningen til Tom Cruise – jeg synes han er er forfærdeligt menneske, og jeg synes altså du virker aldeles sød og sympatisk. Jeg er vild med især nr. 2 – de er meget, meget yndige.

  1. Henvisningen til Tom Cruise går nok på, at ved Tom Cruise og Nicole Kidman var Kidman høj og Cruise lav – i deres tilfælde er både Emily og drømmemanden lave. ☺️

 3. Nr. 2 er ca. de flotteste sko jeg nogensinde har set! Dem bliver jeg nok nødt til at købe nu, hvor jeg har set dem! Så fine, altså…

 4. Nr 2 er rigtig fine – nr 5 er rædselsfulde, i hvert fald til et bryllup. Håber ikke det bliver dem! Glæder mig til at se din kjole!

 5. Jeg stemmer også for nummer to, de er jo så smukke ? Er generelt vild med alt fra Aquazzurra ?

 6. Ud af dine 3 favoritter, synes jeg klart nr 5. Tænker også at de skal sidde nogenlunde fast på foden, når du skal danse ;)

 7. Wauw, nr. 2 er vildt smukke. Hvis jeg lige havde 4000 kr til et par sko, lige nu, så havde jeg købt dem.

 8. Wauwww nr 2 er da bare sindsygt flotte! De skiller sig klart ud som de fineste i collagen, selvom der er mange smukke imellem.

 9. De blå er godt nok fantastiske til bryllup, hvis din kjole kan bære den opmærksomhed, som skoene næsten kræver ?

  Og så er jeg ret vild med nr 10 som alm sommer sandal.

 10. De blå, uden tvivl (jeg går ud fra, du kun har valgt muligheder, der ville kunne gå til kjolen:)). De er SÅ fine – på alle måder, men især den måde de bindes på… virkelig elegant. De ser komfortable ud, men er stadig yndige og super smukke og eventyrlige. De er noget særligt, og når du fremover bruger dem til andre korte eller lange kjoler eller bukser, vil de stadig være fine og få alle til at smile :) De andre er også fine, men blegner lidt ved sammenligning – lidt for almindelige, lidt for kluntede eller lidt for overpyntede. Eh, ja, jeg er vild med de blå:D

 11. Nr. 5 og nr. 10 – mest 10, de er ret fine og har en fed hæl :-) Spændt på at se hvad du vælger i sidste ende :-) God weekend til alle … kh/Maiken

 12. Nr. 2 og 8 er virkelig fine og passer godt til en “boho” stil, hvis det skal være afslappet og ekstravagant på samme tid. Held og lykke med det! Er sikker på at du kommer til at se fantastisk ud.

 13. Ih skoene var klar det sværeste valg jeg skulle træffe ved hele mit bryllup! Haha :) Jeg endte i et billigt par fra Deichmann faktisk -jeg ville gerne have et par i en hel bestemt blå farve og en dag stod de der bare. Min kjole var også så enorm at man ikke kunne se skoene, undtagen da jeg gik op af trapperne i kirken <3 Og så smed jeg dem under bordet til middagen ;) Glæder mig til at se hvad du vælger!

 14. Kan godt forstå det er svært med de sko! Men som mange af de andre kommentarer, synes jeg simpelthen de bå ville være så fine til dig og din stil :)

 15. Nr. 2!!! Så flotte jo ??? Og vil passe så godt til den stil du beskriver! Jeg drømmer selv om at have blå sko på til mit fremtidige bryllup (skal lige finde manden først dog ?) og det hvide perlebroderi gør jo at de lidt brude-agtige uden at være for meget ❤️

 16. Mit bedste råd fra mit eget bryllup – find nogle du går ultra godt i, for du kommer til at stå, gå (også op og ned på en stol), danse og meget andet, mere end du lige havde forestillet dig.
  Jeg gik mine til nogle gange før – bare for at være beredt på, hvor jeg ville få vabler.

 17. Tabitha Simmons har lavet nogle vildt flotte flade glimmersko. Så dem i 2nd Rag på
  Gl Kongevej forleden. Desværre ikke i min str – de var vidst 36 eller 37. Tror de ville være sindssygt fede som bryllupssko ?

 18. Det er den sødeste blogpost :-) Jeg kan godt forstå dit dilemma. Problemet er, at fordi sko er flade, er de ikke nødvendigvis behagelige. Jeg synes ingen af de sko du har valgt er særligt smukke, og de ser ret ubehagelige ud, det gælder også 2’eren, de blå, som flere andre ellers hepper på. De ser ikke ud som om de sidder ordentligt fast på foden, og virker altså rimeligt overdekorede efter min smag.

  Prøv at tjekke franske Sézane ud her: http://www.sezane.com/fr/e-shop/collection-printemps-chaussures-les-plates

  Synes de er vanvittigt smukke og elegante på den franske måde, og så ser de tilmed behagelige ud. Har lært mærket at kende på Cup of Jo-bloggen, men har ikke prøvet det selv, har bare nydt billederne.

  God sko-jagt, glæder mig til at læse mere om bryllup og bryllupsforberedelser :-)

 19. WOW! Tak for al jeres dejlige feedback og gode tips ikke mindst. I er altså bare så optur <3 Kram kram kram Emily

 20. Så klart 2! De er så fine og meget “Emily” :)

  Nu har vi jo ikke set kjolen, men kan så meget se dig i “Eksotiske blå prinsessetøfler med silkebånd”……

  Åhh…jeg vil også giftes…!!! (igen – har kobberbryllup i December ;) )

 21. Jeg er helt forelsket i no. 11, jeg skal selvfølgelig ikke beslutte dine brudesko, og kender ikke til din kjole, men NØJ hvor er n0. 11 flotte <3 <3 <3

  1. Dem har jeg virkelig overvejet! Men har en bred fod, så den slags sandaler klæder mig desværre ikke, æv æv! Kram E