Weekly Wanted: Bryllupsgæst

Jeg har for første gang i flere år ikke nogle bryllupper i kalenderen over sommeren (altså lige udover vores eget ;)), men eftersom sæsonen er I fuld gang, spår jeg, at det er der flere af jer, der har.

Til gengæld har jeg et par sommerfester på tapetet, som også kræver lidt ekstra på påklædningskontoen, så her er 14 fine til sommerens bryllup og fester. Jeg er særligt lun på 6 og 1. Mangler dog lige en lejlighed til sidstnævnte. Men kan jo være, jeg er heldig, at nogen spontant inviterer til galla.

Reklamelinks:

 1. Plisseret kjole fra H&M
 2. Neglelak i farven Sand Tropez fra Essie
 3. Clip-on øreringe fra Oscar de la Renta
 4. Lyserød mini-skuldertaske fra Mark Cross
 5. Lang kjole i blonde fra DAY Birger et Mikkelsen
 6. Rosa midi-kjole fra Asos
 7.  Pumps med bindesnor fra & Other Stories
 8. Sorte pumps med ankelrem fra Dune London
 9. Tylkjole med palietter fra Ganni
 10. Runde øreringe fra Jane Kønig
 11. Lang kjole fra Samsøe & Samsøe
 12. Læbestift i farven Juiced Up fra Estée Lauder
 13. Taske med blomster fra Fendi
 14. Sandaler i satin fra Gianvito Rossi

Og hvad betyder dresscoden så egentlig?

 • Galla = Kjole og hvidt for herrerne og kvinderne i lang gallakjole.
 • Black tie/smoking = Smoking for herrerne (ikke før kl. 17), lang kjole for kvinderne.
 • Morning suit = Jacket for herrerne og kvinderne i kort* eller lang kjole.
 • Mørkt kostume/jakkesæt = Mørkt jakkesæt for herrerne og kvinderne kan vælge lang eller kort kjole* eller bukser.
 • Cocktail/festligt = Pænt tøj efter eget valg. Gerne jakkesæt for herrerne og kjole under knæet for kvinderne.

*Kort kjole i disse sammenhænge er stadig omkring/under knæet og altså ikke lårkort ;)

 

(Visited 5.101 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Det gør jeg også ;) Så mange ting der ikke er defineret endnu ;)
   Ahmen altså, det må jeg vist have! KRAM <3

 1. De er så fine de kjoler! Apropos kjoler, hvor er din fine Ganni kjole købt henne som du har vist på insta de sidste par dage? Har ledt og ledt efter netop den kjole, men uden held, så jeg håber du kan hjælpe mig. ?

  1. Hej Sara, den har jeg købt i Ganni-forretningen i St. Regnegade i Kbh. K. Klem Emily

   1. Fik nyhedsmail fra Ganni i forgårs, med Ganni specials, der var den, men idag er den væk….måske meget populær… jeg ville også gerne have haft den. Den er der stadigvæk i sort med røde små prikker..

 2. Hej Emily

  Jeg har flere gange på både bloggen og instagram set dig med et par brune sandaler fra nomadic state of mind. På deres hjemmeside kan jeg se, at der findes to forskellige versioner; en med og en uden en såkaldt ‘vibram’ sål. Jeg vil derfor høre dig, hvilken du har, hvordan de er i størrelsen (jeg har meget smalle fødder, og kunne forestillle mig, at det måske ikke ville gå), og om de er gode at gå i? Og desuden hvor du har købt dine – om det er i Danmark eller over deres webside?

  Godt med spørgsmål, så på forhånd tak for svar! God mandag til dig!
  /Clara

  1. Hej Clara
   Jeg har bare de almindelige (altså uden vibram) og er så glad for dem. Går glimrende i dem, men må nok hellere lige huske at skrive at jeg også synes helt almindelige klipklappere er rare at gå (langt) i.
   Jeg har købt dem på deres egen webshop (og havde dem dagen efter!). De er almindelige i størrelsen, men hvis din fod er meget smal, kan du evt gå en størrelse ned. For ja, de er altså lidt brede i det. Dog sidder de godt til på foden og nogle af dem er også med regulerbare stropper.
   Klem
   Emily