Verdens bedste polter

I lørdags havde mine søde, søde piger arrangeret den bedste polterabend for mig. Kunne ikke have forestillet mig den bedre og den var en god blanding af skægge aktiviteter, men også luft og tid til ‘bare’ at kunne hygge og snakke og more sig.

Og jo, jeg blev oprigtigt overrasket. For nok havde jeg luret at jeg måske skulle på polterabend en af de næste lørdage (der er jo ikke så længe til brylluppet), men det kunne for så vidt lige så godt have været på lørdag eller den der kommer efter.

Men det VAR i lørdags.

Jeg havde min sædvanlige lørdagsløbeaftale med Sofie og da hun kom (alene!) til aftalt tid i løbetøj, så var jeg overbevist om, at der ikke var nogen fare på færde.

Det var så bare lige til vi kom udenfor døren og rundt om bygningen og der stod en hær af piger iført striber og med cykler. Mine piger.

Jeg blev fuldstændig mundlam og SÅ rørt, glad og overrasket. Og endte med at kramme de samme flere gange i bar forvirring.

Herefter blev jeg gennet tilbage op i lejligheden og fik 10 minutter til at skifte løbetøjet ud med noget, der matchede mit squad, børste lidt mascara på øjenvipperne og pakke et festoutfit til senere. Og så fik jeg ellers lidt smarte accessories på ;)

Ps. Tak til Christina, Acie, Cathrine og Mutti for billeder. Og ja der bliver færre og færre som dagens skred frem. Det er nok også bedst sådan ;)

Der er ikke noget som et Gajol-shot på tom mave ;) Men hvad gør det, når man er på vej afsted på polter og lige er blevet overrasket, glad og rørt?

Og så kørte vi ellers afsted for fuld musik i en imponerende og larmende kortege. Men folk tilgiver en hvad som helst, når man er på polter, har jeg nu lært :)

Det var nærmest først, da vi stod foran døren til mine forældre, at jeg helt fangede, det var dér vi skulle hen. Og indenfor ventede endnu flere søde veninder og ikke mindst min mor. Og så var der ellers den lækreste brunch og pakkeleg, hvor alle havde medbragt en gave, som jeg skulle gætte hvem var fra. Det blev til mange ‘walks down memory lane’ og historier. Sådan en fin måde også lige at introducere alle på.

Både spisestue og stue var fyldt med den fineste pynt og ikke mindst stribede gæster. Store og små.

Bobler og M&M’s med peanuts i lange baner.

Polter-Penny måtte krybe til køjs efter at have hilst på 35 af sine yndlingsdamer. Hårdt at være social.

Der var selvfølgelig croissanter på menuen.

Polter-piger og Polter-Mutti.

Anne havde bagt en af sine uimodståelige chokoladeballader.

Så var det op i tukanvognen igen og så gik turen til Frederiksberg Have. Et af mine yndlingssteder i København, hvor jeg også har holdt mangen en børnefødselsdag og Sankt Hans, sidste skoledag i 9. klasse m.m.

Her skulle vi blandt andet ud at sejle på kanalerne. Vi fyldte 3 både…

Og bagefter var der 5-kamp på plænen foran slottet. Til stor morskab (håber jeg) for de øvrige picnicspisende gæster. Ølstafet, numsestavning, sækkevæddeløb m.m.

Efter endt turnering var der medaljer til vinderholdet og yndlingskager fra Leckerbaer til alle.

Verdens bedste polter-hold.

Så gik turen til Powerhouse hvor Jan bød op til den skæggeste, sveddryppende dansetime…

… det syntes jeg var helt tip top, især fordi jeg fik et smart outfit på i anledningen ;)

Et bad og et tøjskift senere og vi hyggede i gården foran Powerhouse og nød solen og et lille glas (eller to) inden vi kørte afsted mod Kødbyen.

Hvor der ovenpå KB3 var pyntet noget så fint op. Det kunne jeg bare ikke se. Jeg fik nemlig bind for øjnene umiddelbart inden ankomst. Og blev således ført blind op ad trappen og sat ned på en stol, hvorefter ‘You can leave your hat’ on blev sat på og et par mandehænder begyndte at massere mine skuldre. 

Åh gys… Men det var heldigvis bare fis. Jeg fik en drink i hånden og fik fjernet bindet for øjnene og så var det bare den sødeste (og fuldt påklædte) bartender fra Sidecar, der skulle lave drinks til os resten af aftenen. Og det gjorde han godt.

Efter snydestrip var det tid til aftensmad à la GoBurger/Jagger. Lige i skabet og tiltrængt. Og en lille cocktail på siden såklart. Og en quiz à la “Hvad tænker Drømmemanden om XXX ift. Emily” hvor jeg så skulle svare og hans rigtige svar så var optaget på film. Så hyggeligt også lige at ‘se’ ham :)

Således påfyldt med energi var vi klar til at svinge dansebenene igen og det passede med at yndlings-DJ Emil Lange kom forbi og sørgede for virkelig god stemning. Efterfølgende tog min anden yndlings-DJ (og polter-gæst) Emilie Lilja over. Vild pigedans og Backstreet Boys ♥ 

Resten af aftenen er ikke så veldokumenteret og det er nok også meget godt ;)

Der var dans og så var der også indlagt en lille seance, hvor jeg sammen med førnævnte bartender skulle lege tv-køkken og lave drinks og danse en lille cocktail-shaker-dans solo. Til ret stor morskab for de tilhørende.

Afslutningsvis tog vi på Noho og siden hen at spise en falafel, inden jeg måtte kapitulere, meget træt og lykkelig helt ind i knoglerne og stikke hjem i seng. Men der var klokken også 3, så er helt tilfreds med indsatsen.

Tak tak tak til mine allersødeste piger for den mest vidunderlige dag, jeg kunne forestille mig ♥

 

(Visited 11.404 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Sikke skøn og livsbekræftende læsning. Det lyder til at du har nogle fantastiske mennesker omkring dig. Sikke en fin dag de har stablet på benene.

  1. Uha ja, det tør jeg slet ikke tænke på. Godt jeg har sådan nogle rige veninder ;) <3

 2. Det siger også meget om dig, at du får sådan en fin dag omgivet af så gode mennesker <3 De må kunne lide dig..! ;)

 3. Så dejlig en dag!!? Lyder som en polterabend lige i skabet??

  Jeg er med til at arrangere polter for én af mine veninder, og vil i den forbindelse utrolig gerne have uddybet hvordan man leger “numsestavning”?? Måske den skulle med i vort program ☺

  Tak fordi du deler et indblik i din dejlige dag☀️

  1. Det var det virkelig også. Og også rart at der ikke var for meget på programmet, så der også var tid til at hygge og snakke og bare være :)

   I numsestavning får man en seddel med et ord (som resten af ens hold ikke må se) og så stiller man sig ellers foran de andre, med ryggen til og ‘skriver’ bogstaverne med numsen. Resten af holdet skal så gætte det ord man staver :) Håber I får en mindst lige så dejlig polter! Kram E

 4. Årh, hvor ser din mor bare sød ud :-)

  Lyder som en velfortjent skøn dag og aften!

  P.s. Du plejer da ellers at have godt styr på “sin/sit”, men der er lige røget et par “hendes” i stedet ind et par steder – blot til info :-)

  1. Dét er hun også Nutti Mutti ;)

   Av ja, den var værre, må have været (3. dags) tømmermændende, der skrev det ;) Kram E

 5. Det lyder jo som den helt perfekte polterabend du har haft dig! Jeg bliver helt rørt på dine vegne, der findes ikke noget bedre end sådan en flok skønne veninder ❤️

 6. Det lyder som en helt igennem skøn og herlig dag! Og super fedt med et uddybende indlæg om din polterabend – jeg sidder nemlig i skrivende stund og er ved at planlægge min venindes, så det er godt med inspiration :)

  1. Dejligt at det kan bruges som inspiration :) Håber I får en mindst lige så fantastisk polter :) Kram E

 7. Det lyder virkelig som en helt fantasktisk dag. Der er ikke noget bedre end nogle kære venner/veninder som virkelig går all in, for at man selv skal have den sjoveste og mest uforglemmelige polter/dag. Jeg håber det levede op til forventningerne, og ønsker dig tillykke med dit kommende bryllup :-)

 8. Hvor lyder det vare som opskriften på den helt perfekte polterabend! Og hvor var det med gaverne og introduktionen en smadder fin ide! Jeg forstår godt du var lykkelig helt ind i knoglerne, det er altså stort når veninder træder i karakter, og præcis ved hvad for en slags polterabend mange bedst vil kunne lide ?

  // http://Www.jannifromtheblog.dk

 9. Fantastisk ??
  Det lyder som en virkelig sjov og skøn dag ?
  Er sikker på, at sådan en dejlig dag er med til at fuldende brylluppet ?

  1. Dét tror jeg også. Så fedt at mange af gæsterne på den måde allerede kender hinanden <3 Klem E

 10. Hej Emily,

  Jeg er smadder-misundelig på din polter og sikker nogle søde veninder du har.
  Jeg skal selv til polter hos en god veninde snart, og er derfor på inspirationsjagt.

  Kan du give et eksempel på et spørgsmål fra quizzen “Hvad tænker Drømmemanden om XXX ift. Emily”. Bare for at bedre kunne forstå, hvordan det var sat op. Jeg synes det er den sødeste idé.

  – Nanna :)

 11. Kære Emily

  Hvilken type dans var der tale om? Jeg er selv ved at planlægge en polter og prøver at finde på nogle gode indslag. :-)

  1. Det var ret godt og blandet, men sådan jazz-balet og showdance orienteret :) Klem og god planlægningslyst

 12. Jeg er i gang med at planlægge polter <3 Kan du give et eksempel på et spørgsmål fra quizzen “Hvad tænker Drømmemanden om XXX ift. Emily”. Bare for få et par ideer til, hvordan det fungerer.

  Tusind tak!

  Vh. Julie