Bryllups- & bikinibootcamp: Update

Hermed en update på søvnsituationen, der var sidste uges fokuspunkt i min lille velvære-/bryllups- og bikinibootcamp. For selvom kost og motion, bestemt er væsentlige faktorer i forhold til både at have det godt og indeni og udenpå, så er der også en masse andre ting, der hører med i det større sundhedsbillede, hvis I spørger mig. Og her er søvn en af de vigtigste, men er ofte lidt overset.

Hvordan har I sovet den seneste uges tid?

Jeg har faktisk sovet helt og aldeles glimrende (8 timer hver nat), på trods af at jeg har krydset 6 tidszoner og sovet i indtil flere fremmede senge (altså på hotel, ikke ‘i fremmedes senge’). Jeg har fulgt mine egne råd mod jetlag og de har heldigvis virket storartet. Forhåbentlig det går lige så fint den anden vej.

Og jeg planlægger helt bestemt fortsat at prioritere min søvn (og selvfølgelig også sund mad og træning) frem mod den store dag – om en måned præcis i dag! -, for hvis der er noget der lynhurtigt kan ses og mærkes på mig, så er det, om jeg har sovet for lidt. Og jeg vil altså helst både være rar og omgængelig og se udhvilet ud. Både op til og selvfølgelig til selve brylluppet.

I næste uge skal det handle om skønhedsprep, stay tuned :)

(Visited 3.883 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

 1. Jeg har en lille dreng på knap 6 mdr så det med søvnen kan godt være lidt af en udfordring ? Men han er begyndt kun at skulle spise en enkelt gang om natten og sover derefter videre til en 5-6 tiden. Det er luksus! Men det tip jeg vil give videre til andre forældre til småbørn er, at gå tidlig i seng! Selv går jeg i seng ved en 20:30-21:00 tiden og kan derfor få nogle gode timer inden han vågner og skal spise. Det er så vigtigt at få noget sammenhængende søvn og det prioterer jeg derfor højt pt, selvom det betyder mindre tid med kæresten, TV osv om aftenen.

  1. Av ja den er svær så Nanna. Men vildt godt tip! Sådan vil jeg også prioritere tror jeg når/hvis det en gang bliver min tur :) Kram E

 2. Åh. Lige den seneste uges tid har det ikke gået så godt med søvnen. Måtte prioritere at se Eurovision, selvom jeg skulle møde på arbejde kl. 7 næste dag. Og så tog jeg lige to arrangementer i weekenden, der også stjal meget af min ellers højt prioriterede skønhedssøvn.
  Synes det er vildt gået, at du har kunne sove mindst 8 timer, selvom du er rejst så langt. Måske jeg skal tage dine jetlags-ekspertråd med mig, når jeg engang skal rejse længere end 3 timer væk ;)

  // http://www.jannifromtheblog.dk

  1. Ja men sådan er det jo også bare nogle gange. Så længe det ikke bliver en trend ;)

   Gør det, håber de også virker godt for dig :) Kram Emily