Wedding Nails

Under to uger tilbage! Alle de store linjer i forhold til brylluppet er på plads. Ja selv majoriteten af detaljerne, er også planlagte og (krydsede fingre m.m.) under kontrol. Så nu er det alt det virkelige småtteri, jeg går og hygger med. Herunder hvad farve neglene skal have. Ja, ja måske at gå for meget op i det, tænker du?

Men hvis der er én dag, hvor der er meget fokus på ens hænder, så er det altså den. Så de skal spille skal de. Poterne.

Og i samme genre har vi været inde at prøve vores vielsesringe i dag. Min er ikke helt færdig, men den bliver SÅ flot. Glæder mig, så jeg næsten ikke kan være i kroppen, til den bliver sat på min finger næste weekend igen.

Og fingeren (og dens 9 makkere) skal således være nysselige. Så jeg har stået på hovedet i neglelaksamlingen og fundet mine bryllupsfavoritter.

De 12 potentielle essie-farver der er i bryllupsneglesøgelyset. Jeg overvejer virkelig dem henne i højre side, men ved omvendt også at det kan tiltrække sig lige vel meget opmærksomhed (på billeder især) i et ellers neutralt farveskema…

Men det ville nu være fint med den blå. Så var ‘something blue’ ligesom også klaret ;)

chinchilly, a cut above, set in stones, bikini so teeny, maximillian strasse her og forever yummy.

blanc, allure, ballet slippers, mademoiselle, spin the bottle & sand tropez.

Lige nu hælder jeg mest til de her to. spin the bottle og sand tropez. Formentlig begge på en gang. spin the bottle på tommel, pegefinger og lillefinger og sand tropez på ringfinger og langemand.

(Visited 5.583 times, 7 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Jeg er vild med det hele ?? Tror dog måske at jeg havde valgt spin the bottle over hele linjen, og så måske med en lille guld-detalje på ringfingeren, men jeg er også så gammeldags når det kommer til stykket ?
  Jeg glæder mig vildt til at se når alle dine og jeres smukke og originale detaljer finder sammen i en (garanteret) helt fantastisk og gennemført dag ?
  Pøj pøj med det hele – det bli’r vildt ?
  Kh Rikke

  1. Det lyder nu heller ikke som en dum idé Rikke ;)

   Oh yes! Glæder mig også helt vildt <3
   Klem
   E

 2. Jeg havde også Essie-negle til mit bryllup, en flot rød farve på de ni og så en fin lyseblå på min ringfinger som ‘something blue’. Hvilket jeg i øvrigt også mener, farven hed. ;)

  1. Den findes i alle tilfælde og ja, det er lidt smart med det blå, der på neglene ;) Kram

 3. De fine hårsmykke du har liggende i baggrunden af billederne, hvor er det mon fra? :) Det er lige den stil jeg har søgt til mit eget bryllup!

 4. Hej Emily.

  Lige et random spørgsmål midt i de fine negle:) Jeg har fulgt med i rigtig mange år efterhånden, og jeg mindes, du engang havde en helixpiercing? Har du taget den ud? (Er bare nysgerrighed:).

  Kh.

  1. Hehe… det går nu nok ;) Jo jeg havde så. Fik den da jeg var 16 og havde den indtil for et par år siden. Den blev bare ved med at drille. Være lidt øm, gjorde ondt om vinteren, når det var koldt osv. så til sidst gav jeg op og tog den ud. Det var vist ikke meningen…
   Knus E

 5. Vælg din yndlingsfarve! Det gjorde jeg, selvom det var en pangfarve. Jeg har ikke fortrudt det et sekund. Men den der nude kombi er da godt nok også flot!

 6. Jeg havde mørkerøde negle til mit bryllup. Mine negle er lange, så jeg har Shellac på til ar forstærke dem. Det lyder vildt – og jeg er egentlig meget klassisk – men det var det ikke IRL. Det var super flot og jeg har ikke fortrudt en eneste gang.

 7. Fine farver! Jeg overvejede “Eternal Optimist” til mit eget bryllup for snart tre år siden, men jeg endte med “Not Just A Pretty Face” og så lidt “A Cut Above” på enkelte fingre for at bryde med lidt glimmer :-)

  /Line

  1. Lyder også så fint. Er glad for jeg ikke er den eneste neglenørd med den slags overvejelser :) Klem E

 8. Det fine hårsmykke – hvor er det fra? Jeg synes ikke, jeg kan se, at du havde det på til brylluppet, men det var måske ikke meningen?

  Flot er det i hvert fald;-)

  1. Det er fra Jannie Baltzer, jeg havde lånt det som back-up, hvis min blomsterkrans ikke fungerede. Det gjorde den, så endte med ikke at bruge det :) Men ja, så flot. Klem E