Ren hudpleje med rabat

Den vakse læser kan nok huske, at jeg har skrevet om danske Purely Professionals gode hudpleje (for slet ikke at tale om hårplejen!) en hel del gange tidligere. Og er man rigtig vaks, kan man også se at serummet, dagcremen og natcremen er kommet på nye, smarte tuber.

Tuber der ikke bare er mægtigt pæne på badeværelseshylden eller i toilettasket, men som også kan lidt mere, når det kommer til funktionalitet, sørger for minimalt produktspild (de klemmer automatisk det sidste med ud) og som tilmed bruger meget mindre plastik end deres forgængere, så de er en mindre belastning for miljøet.

Men nok om tuberne, omend de er gode, for det, der er rigtigt interessant, er det, der er indeni dem. Det er stadig det samme gode indhold (heldigvis, for det er godt) og til samme pris.

Alle produkter er helt fri for parfume, farvestoffer og silikone og med så få indholdsstoffer som muligt. Og er derfor velegnede også til dem med sart hud eller dem med allergi. Men selvom ingredienslisten er kort (et kæmpe plus i min bog) så er de ingredienser, der får lov at være med af den bedste slags.

Således er der eksempelvis masser af hyaluronsyre (min yndlings-fugtbooster!) i serummet og hybenkerneolie (ren guf for huden) og squalane (‘plumper’ huden og glatter den) i dag- og natcreme. Blandt flere andre gode ting.

Dagcremen indholder også en bredpektret solbeskyttelse oveni, så det er en god 2-i-1 sag til travle morgener.

Man kan læse mere om Purelys Professionals ansigtspleje her.

Køb ansigtspleje fra Purely Professional med 20% rabat
Fra og med i dag og til og med på søndag er der 20% rabat hos Purely Professional på den gode trio til ansigtet og tilbuddet gælder også deres lækre Facial Cleanser.

Se ansigtsplejeprodukterne her.

Rabatkode: EMILY20

(Visited 2.711 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. SÅ virker den :) Det er ligemeget om du skriver emily20 eller EMILY20 – god shoppelyst :D Kram E

 1. Hej Emily,

  Synes du, at produkterne trænger hurtigt/langsomt ind i huden? :) Alt er selvfølgelig relativt, men er alligevel nysgerrig for hvad du tænker :) Vil så gerne finde en god ansigtscreme, men synes bare at mange fedter ansigtet, og er længe om at trænge ind..

  Pft.

  1. Hej Mille, synes de trænger godt og hurtigt ind og samtidig ‘mætter’ de nok. Der er nogle meget lette cremer, der trænger hurtigt ind, men hvor man så føler sig tør i ansigtet kort tid efter, men her er der masser af fugt og pleje og en rar fornemmelse bagefter. Ikke fedtet, men tilpas gennemfugtet :) Klem Emily

 2. VIL BARE OPFORDRE FOLK TIL AT STØTTE DETTE FINE BRAND.
  Jeg har produkterne og min hud er taknemmelig – og så er det rart at kunne rydde ud i hylden og have god samvittighed.

  Men åh jeg knuselsker det brand :D

 3. Hej Emily. Så dejligt med en rabat kode og kender godt nok ikke mærket, men mangler hudpleje lige nu. Min hud viser sig lidt fra en dårlig side lige nu med lidt røde knopper / små bitte underlige :) knopper lidt ved hagen og på kinderne også så har længe tænkt på at skifte ud til parfumefri produkter. Må prøve. God weekend

  1. Æv at huden driller, håber den bliver bedre snart. Kan også være noget indefra? Lige tilbage. Knus Emily

 4. Jeg kender slet ikke mærket, men skal bestemt prøve det af så snart jeg mangler nyt på hylden. Det lader til at være produkter som selv en parfumeforskrækket gravid kan være med på :) og til overkommelige priser ikke mindst – tak Emily :)

  1. Det er nemlig lige noget for parfume(og andet juks)-forskrækkede gravide kan være med på <3 Kram E