Skal du giftes?

Foto: A Table Story

Jeg er blevet udfrittet om store og små detaljer, når det kommer til bryllupsplanlægning, ovre på Rudolph Stories.

Og husk endelig, at jeg bestemt ikke er ekspert, at det er mit første (og forhåbentlig eneste) bryllup, jeg har planlagt og at det jo blot er vores måde at gøre tingene på :)

Hele interviewet er at finde lige her.

 

(Visited 5.960 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Det lyder som om, I får et helt perfekt bryllup <3

  Jeg tænkte på, om du har lyst til at dele hvem I har hyret som DJ? Jeg fylder 30 næste år, og elsker at planlægge fester, så jeg er så småt begyndt at samle på gode bud til partystarters.

  1. Det håber jeg. Perfekt uperfekt ;) Hmm… må lige høre min kæreste ad, det er hans del af planlægningen ;) Kram E

 2. Måske ikke dit eneste….. <3

  Min mand og jeg blev gift på Rådhus for næsten 12 år siden (på tirsdag i næste uge!) og besluttede allerede dengang, at vi skulle i kirke på et tidspunkt. Det gjorde vi så for to år siden, præcis på vores 10 års bryllupsdag og holdt igen fest for venner og familie. Altså to gange fest på 10 år!

  I planlægningen af bryllup og fest nr. 2 sagde min mand pludselig, at det skulle vi gentage hver 10. år. Så det er planen hermed og næste gang bliver på en strand et eller andet sted, blot os to. Det er vigtigt, at huske at vælge hinanden til igen og igen, synes vi begge, så der ikke bare går hverdag i den.

  Klem Mette og rigtig god fornøjelse. Jeg glæder mig meget til, at læse med <3

  1. Haha… nej hvis det er på den måde, er det da helt vidunderligt <3 Sikke en god idé med hvert 10. år altså. Og tillykke med næsten-kobberbrylluppet :)
   Kram E

   1. Ja, det er nemlig helt vidunderligt <3 Tak, satser på en rejse af en art, ingen fest i anledningen denne gang.

    Mette :-)

 3. Må jeg spørge, hvilket sted, det var, I havde i tankerne, som var over budget?

  Hvad har I lagt af cirka-budget for dagen?

  Håber det bliver god, men det er jeg sikker på;-)

  1. Det var Papirhallen. Sådan et dejligt sted, men det blev desværre for kostbart. Budget holder jeg for mig selv, det synes jeg er en del for privat til at dele. Men man siger at et bryllup koster ca 800 kr (og opefter!) pr. gæst :)
   Tak hvor er du sød. Klem Emily